Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sonunda sizi aramaktan usanacak. Ondan bu kadar hoşlandığınız halde küçücük bir meseleyi büyütüyorsunuz. Bugün ilk arayışında onunla konuşup konuşmamakta tereddüt edeceksiniz. Yaptığı gafın farkında, sizden sadece biraz anlayış isteyecek.

İşyerinizde birisiyle asla yıldızınız barışmayacak gibi görünüyor. İkinizin de anlaşılmaz biçimde uzattığınız bu çekişmeveriminizi de düşürüyor. Bugün biraraya gelip konuşmanız için tesadüfler yaratılabilir. Değerlendirmekte isteksiz davranabilirsiniz.

Para ilişkileriniz genellikle sizin zararınıza oluyor. Cömertliğinizle ilgili övgüler alıyorsunuz, bunun size maddi bir yararı olmuyor. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız.

Duygularınızla mantığınız çelişecek, bugün problemlerinizin çözümünde mantığınızın sesini dinlemeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni dostluklara çok açık olmanıza karşın, biraz ince eleyip sık dokuyorsunuz. Dün size yakınlık gösteren birine gösterdiğiniz soğukluktan bugün pişmanlık duydunuz. Bunu telafi etmeye çalışacaksınız. Çok yakınınızdaki birisiyle ikinizi de çok ilgilendiren bir kırgınlığı onarma sorumluluğu içindesiniz. Bu akşam bu konuyla ilgili bir ziyaretiniz olacak.

2 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 08:56 Ay-İkizler geçiş etkinliğinde Pazar gününe uyanıyoruz. Kafamızı kurcalayan, bizi huzursuz eden meselelere çözüm bulmak amaçlı araştırma ve bilgilenmenin göstergesidir. Saat 18:00 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, kendinizi kabul ettirmek, hedefe ulaşmak, maddi anlamda tatmin olmak arzusu ön planda olacak. Keyifli, huzurlu, mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

2 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta olacak. Seninle ilgili farklı fikirlere sahip olan insanlarla bugün bir araya geleceksin. Aktif bir konuşmacı olmaktan çekinme, gün içinde ailene karşı da oldukça yapıcı olacaksın. Varsa kardeşlerin dertlerine çare oluyorsun. Bir araya geleceğin kişilerin sorunlarına tarafsız yaklaşmaya çalışsan da duygusallığın ağır basabilir. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, tesadüfen tanışacağın kişi ile güzel bir aşka yelken açabilirsin. Ailenle ya da sevdiğin kişiyle uzun zamandır konuşmak istediğin ve üstünü örttüğün konuşmalar yaşanabilir. Karşılıklı olarak kendinden emin konuşmaların yaşanabileceği bu diyalog sonunda, keskin kararlar almak zorunda kalabilirsin.

2 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ilişkilerinizde hisleriniz ve tutkularınız fazlasıyla artabilir. Alacağınız kararlarla geleceğe yönelik adımlar atmak sizi mutlu sona daha yakın hissettirebilir.

2 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün özellikle öğle sonrasında, maddi konular, borç alacak işlerine dikkat etmek gerekebilir. Eşinizin maddi konuları da sizi meşgul edebilir.

2 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizle ilgili yapacağınız bir takım masraflar içinizi rahatlatabilir. Bu değişim zaten size uzun süredir gerekiyordu. Çevrenizde sizi çekemeyen ve kıskananlar fazla.

2 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken yakın dostlarınız, partneriniz veya eşinizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olacağı bugün ilişkilerinizde ılımlı davranmanız faydalı olacak. Mutlu yıllar.

1 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merak duygularınızın yüksek olduğu bir gündesiniz, kendinizi araştırma yaparken ve ilgilendiğiniz konuları soruştururken bulabilirsiniz. Gizemli, kapalı ve derin her türlü konuya çekildiğinizi hissedebilirsiniz.

2 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati size bol iletişimli bir gün yaşatır. Derin konular yerine çok düşünmeden gelişen akıcı olayların içinde bulursunuz kendinizi. Ortak paylaşımlarınızın gündemi önem kazanır. Para hesabı yapmak, bankalarla görüşmek, krediye başvurmak için son derece hızlı olabilirsiniz. Gereksiz insanları devre dışı bırakarak kalıcı çözümler elde edeceğiniz bir gün.

2 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşı cinsle ilişkilerinizde problemler var. Ya onlar sizi anlamıyor veya siz kendinizi anlatamıyorsunuz. Biraz içinize dönük yaşıyorsunuz. Onlarla aranızda hep mesafe var. Ancak bunu olumsuz bir olay gibi görmeyin ve özgürlüğünüzün tadını çıkarın.

2 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 31' 02" R
Ay
Başak
12° 11' 10"
Merkür
Boğa
01° 32' 10"
Venüs
Boğa
21° 28' 40"
Mars
Koç
12° 28' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 52' 06"
Satürn
Balık
17° 52' 48"
Uranüs
Boğa
23° 18' 33"
Neptün
Balık
29° 21' 34"
Plüton
Kova
02° 03' 26"
Chiron
Koç
21° 33' 13"
Lilith
Başak
25° 10' 56"
True Node
Koç
14° 53' 33"
Son Güncelleme : 17/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>