Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan daha çok sabit yaklaşımlar içinde olacaksınız. Sevdiğiniz insana karşı açık davranacaksınız ve iletişimleriniz son derece uyumlu olacaktır. Daha çok duygusal güvence ihtiyacı içinde olacaksınız ve yaşamınızda yenilikler yapmaktan kaçınacaksınız. Çevrenize daha ılımlı yaklaşımlar göstereceksiniz ve bazı sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz. Duygusal yaşamınızda kendinizi mutlu hissetmeniz tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir.

İş yaşamında bazı başarılar kazanabilir ve maddi olarak kazançlar elde edebilirsiniz. Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz ve işlerinizi belli bir düzen doğrultusunda sürdürebileceksiniz. Daha çok uzun vadeli çalışmlara yöneleceksiniz. Gelişmeler karşısında oldukça soğukkanlı yaklaşmayı başaracaksınız. Size yakın biriye görüş alışverişinde bulunabilir ve yeni fikirler geliştirebilirsiniz. İşinizle ilgili olarak başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz.

Maddi konularda oldukça başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz ve finansal yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz. Size maddi kazançlar getirici yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Bugün sabırlı tutumlarınızı ve planlamadaki başarınız sizin için önemli olacaktır. Maddi konulardaki fırsatları iyi değerlendirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevrenizde son zamanlarda ortaya koyduğunuz sert tutumun, bazı ilişki problemlerinde çözüm getireceğini düşünüyorsunuz, ama bu bir yanılsama. Koşulların elverişsizliği nedeniyle ertelemiş olduğunuz bir konu, bugün gündeminizi oluşturabilir. Ama bu konudaki yeterliliğinizle ilgili kaygıları olan birileri var. Onları ikna etme durumunda kalacaksınız.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 03:42 Ay-Merkür zorlu görünümü, değerlerinize kimsenin saygısızlık etmesine izin vermezsiniz. Eğer durduğunuz nokta hayatınızı garanti altına almanız için yeterli değilse, farklı yolları denemek kimi zaman oldukça faydalıdır. Ancak iyi düşünülmeli, atacağınız her adımın nereye varabileceğini hesap etmelisiniz. Saat 08:50 Ay-Satürn karşıtlığı güven ve sorumluluk gibi olguların üstümüzdeki etkisidir. Dışarıdaki hayat kolay değildir. Şartlarla mücadele etmek, ayakta durmak zorundayız. Belki biraz mesafeli davranacağız. Ancak bu güvendiğimiz, sevdiğimiz kişilerle aramızda sorun yaratmaz. Sadece duygularımızı belli etmeyiz. Saat 19:45 Ay-Neptün görünümü, ilişkinizi güçlendirmek isterken, karşı tarafın rol yaptığını düşünürsünüz. Evet, sizinledir ancak farklı bir dünyada yaşıyor gibidir. Güzellikler gün boyu size eşlik etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

21 Nisan 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gelecek telefonlar ve arkadaşlarının buluşma davetleri karşısında ne yapacağını şaşırabilirsin.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahat planlarınız, etkinlikler veya uzak yerlerden gelen misafirleriniz sizleri heyecanlandırabilir. Yaşamınızın bir anda değiştiği duygusuna kapılabilir siniz. Seyahat planı yapmak için gayet elverişli bir gündür. Ancak birçoğunuz yaşadığınız yerde kalmayı ve daha sakin olmayı tercih edeceksiniz.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz fırsatlar içindesiniz. Genel olarak şans sizin yanınızda ve yolculuklar içinde de olabilirsiniz.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmeniz gerekebilir. Başkalarını dinlemeli ve sakin kalmaya gayret etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek için gayret göstermeniz gerekebilir

21 Nisan 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çocuklarınızla iletişiminiz ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde belirsizlikler, yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, aşk hayatınızda size verilen sözlere hemen inanmak yerine bir süre karşınızdaki insanlara zaman vermek ve bu sözleri yerine getirip getirmediğini gözlemlemek faydalı olacaktır. Sanat sahne işleri yapanlar için maksimum derecede faydalı bir zamanda bulunuyorsunuz.

21 Nisan 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlarda kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Bazı konularda düşünceleriniz sizi zorlayabilir. Olaylara daha geniş bir açıdan bakın.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda ilerlerken uzak bir yolculuğa çıkmak size iyi gelir. Deniz kenarında bir balık lokantasına sevdiğinizle birlikte gidebilirsiniz. Hayatın tadını çıkartın.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, sorumluluklarınıza karşı hoşnutsuzlukla dolu olabilirsiniz. Bunlar, sırtınızda yükmüş gibi gelebilir. Kendinize, sorumluluklarınızdan kaçmamanız gerektiğini ve sadece kendinize değil, insanlara karşı da yükümlü olduğunuzu hatırlatın.

21 Nisan 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 19' 39" R
Ay
Boğa
07° 24' 20" R
Merkür
Koç
21° 17' 31"
Venüs
Boğa
09° 46' 05"
Mars
Koç
05° 12' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 37' 30"
Satürn
Balık
17° 10' 29"
Uranüs
Boğa
22° 45' 24"
Neptün
Balık
29° 06' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 12"
Lilith
Başak
24° 07' 38"
True Node
Koç
15° 23' 09"
Son Güncelleme : 07/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>