Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz ve kendinizi duygusal olarak çok güçlü hissedeceksiniz. Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve kararlarınızda fazlasıyla iradeli davranacaksınız. Kişisel zevklerinizi gerçekleştirmek için bazı fırsatlar yakalayacaksınız ve hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle birlikte güzel zaman geçirmek şansınız olacaktır.Duygusal konularda şanslı bir gündesiniz ve bu yönde girişimlerde bulunabilirsiniz. Alacağınız kararların sonuçları sizin için olumlu olacaktır.

Daha önceden planladığınız şekilde çalışmalarınızı sürdürebileceksiniz. Bildiğiniz yöntemlerden vazgeçmek istemeyeceksiniz ve sistemli olarak isteklerinizin üzerine gidebileceksiniz. İş ortamınızda kendinizi rahat hissedeceksiniz ve beklediğiniz desteği bugün alabilirsiniz. İletişimlerinizde önemli ölçüde bir hareketlenme olacaktır ve beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz. Yeteneklerinizi çok iyi bir şekilde kullanabileceğiniz ve olumlu girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz.

Maddi konularda kendinizi son derece rahat hissedeceksiniz ve alacağınız kararların sonuçları sizin için son derece verimli olacaktır. Maddi konularda şanslı olacağınız bir gündesiniz.

Ani bir karar verebilirsiniz ve hemen eyleme geçmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi ve duygularınızı çevrenizdeki kişilere olumlu olarak aktarma eğilimindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınızdan biri sizin için şu sıralar daha anlamlı hale gelecek. Sorumluluklarını bilen birisiniz. Ama yakın çevrenizin sizinle ilgili değerlendirmelerini dikkate alarak daha etkileyici davranmanız gerekiyor. Bugün sizin için geliştirici olacak bir fikir tartışması yaşayacaksınız. Bazı olumlu etkilenmeler, yapmak istediğiniz şeyleri bir süre daha ertelemenizi gerektirebilir.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 18 Nisan(saat 04:46)-6 Eylül(saat 17:08) tarih aralığında Satürn-Oğlak burcunda gerileyecek. Bu süreç, yakınlarımızla ilişkimizi, çevremizle ilgili meseleleri, ticaret, iletişim, eğitim hayatımızla ilgili konuları sorumluluk ve güvenilirlik ilkesi çerçevesinde yeniden ele alma dönemidir. Bu konularda verilmiş kararları tekrar gözden geçirmeliyiz. İhmal ettiğimiz sorumluluklar eğitimdenhayatımıza kadar kendini hatırlatacaktır. Bunlara artık çok ciddi bakmamız gerekiyor. Eğitimdeki zorlukları düzenli, planlı, disiplinli çalışarak, ödevlerimizi zamanında yaparak, sorumlu davranarak aşabiliriz. Göz ardı ettiğimiz, tembel davrandığımız, görmezden geldiğimiz hangi mesele varsa, bu süreçte kendini hatırlatacaktır. Onun için bu sürece ek bir zaman gibi görüp bahsettiğim konulara bilinçli bakma zamanınız gelmiş demektir. Saat 01-15:03 arasında Ay boşluk etkisi altındayız. Bu zaman dilimi içinde her şey sallantıda gibidir. Genellikle sağlamlık, kalıcılık gerektiren doğru kararlar almak güç olabilir. Onun içindir ki, sert çıkışlarda bulunmamalı, kendinize yüklenmemelisiniz. Keskin sirke küpüne zarar misali, sakin olmakta fayda var. Saat 15:03 sonrası İkizler burcunda ilerleyecek Ay, alacak-borç konuları ve ilişkinizle ilgili meseleler üzerinde mantıklı bir şekilde düşünmeniz gayet yerinde olur. Saat 17:00 Güneş-Uranüs kavuşumu, sizi yeniliklere çeken, değişimi işaret eden bir sestir. Artık çalışma yaşamınız, hizmet konuları,ilişkilerinde farklı ve sıra dışı yöntemlerle yol almayı öğrenmeniz gerekiyor. Çalışma saatlerini kendinizin düzenleyebileceği, işinde ustalaşarak farklı yeteneklerini ortaya koyabileceği alanlara yönelebilirsiniz. Saat 23:57 Ay-Merkür görünümü, doğru ve size yakışan tarzda hareket etmenizi, problemleri gayet ustalıkla çözebilmenizi sağlayıcıdır. Gönlünüz her dem hoş olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

18 Nisan 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay boşlukta. Sağlığını ilgilendiren sorunları göz ardı etmemen gereken günlerdesin. Zor işlerin üstesinden sabrınla gelebileceksin. Yaptığın bir alışveriş için değişiklik yapabilirsin. Bireysel hareket edişin, esrarengiz bir hava çizmene sebep oluyor. Düşüncelerini geçmişe kadar götürecek gelişmeler yaşanabilir. Haftalar önce yaptığın iyiliğin karşılığını görebilirsin. Manevi değerlere olan inancın kuvvetlenecek. Değer verdiğin kişiyle alacağınız ortak karar, yakınlarınızın ilişkinizi takdirle karşılamasını sağlayacak.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorunlarınız kendinizi aşmak ve büyümek için bir fırsattır. Hiçbir sorun bizlere dert olsun diye gelmemiştir. Asıl kontrol etmeniz gereken hayata karşı kendinizi mağduriyet duyguları içerisinde hissetmemeniz olmalıdır. Yaşamın sizinle herhangi bir derdi ve oyunu yoktur. Sadece görmen gerekenleri görmediğin için sürekli aynı şeyleri yaşıyorsun.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularda stres yaşayabilirsiniz. Finansal konularda sizden daha bilgili birinden destek alabilirsiniz. Ortak işlerden kaynaklanan sıkıntılar olabilir. İşlerinizde yeni görevler üstlenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde endişe duyduğunuz konular gündeminizi etkileyebilir.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün sezgilerinizi dinlemeniz ve hiç kimsenin zihninizi bulandırmasına izin vermemeniz için uyarıyor sizleri. Bugün ne kadar soğukkanlı olursanız o denli hayranlık kazanacaksınız. Herkesin gözü sizin üzerinizdeymiş gibi hissedebilirsiniz böylede olabilir de! Kendinize inanın gözleri yok sayın ve yapmanız gerekenleri aksatmadan hareket edin. Özel yaşamınızda ise eşinizin yakınları ile problemleri gergin bir gün geçirerek size karşı haksız eleştirilerde bulunmasına sebep olabilir.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile finansal anlamda beklediğinizi alabilir, alım satım işlerinizi başarıyla gerçekleştirebilir, para akışı konusunda rahat edebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek, kendinize olan güveninizi insanlara göstermek vehayatında yeni bağlantılar kurmak için ideal bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerde huzur ve güven duygusunu daha yoğun hissedebilirsiniz.

18 Nisan 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve hizmet alanlarınızda beklenmedik olaylar cereyan edebilir. Ani tansiyon iniş çıkışları sağlığınızı zorlayabilir. Yakın çevre sorumluluklarınızda yaşadığınız olayları inceleyin.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Annenizin ruhsal durumuyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.Ortak mal paylaşımlarınız için hareketli bir gün. Kredi ödemeleri, alacak ve verecek dengesini düzenlemelisiniz.

18 Nisan 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

18 Nisan 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 01' 30" R
Ay
Terazi
12° 59' 57"
Merkür
Boğa
05° 02' 38"
Venüs
Boğa
24° 40' 50"
Mars
Koç
14° 27' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 57"
Satürn
Balık
18° 03' 08"
Uranüs
Boğa
23° 27' 36"
Neptün
Balık
29° 25' 11"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 41' 02"
Lilith
Başak
25° 28' 15"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>