Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak bir dostunuz, eski sevgilinizden sizi sarsacak bir haber getirebilir. Hiç ummadığınız etkilenmeler söz konusu. Bugünlerde çoktan kapattığınızı sandığınız defterin sayfaları tekrar açılabilir.

Bugünlerde bir fırsatı değerlendirebilirseniz, beklemediğiniz kazançlar elde edebilirsiniz. Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz çekişme,veriminizi de düşürüyor. Bu konuda aracılara kapalı durmamanız gerekiyor.

Bir arkadaşınıza verdiğiniz bir söz, sizi maddi olarak sarsabilir. Kendinizden çok başkaları için para harcama alışkanlığınızı şu sıralar biraz frenlemeniz gerekiyor.

Bugün mantığınızı ön palanda tutmanız gereken önemli kararlarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir ilişkinizde, arkadaşınızı savunurken göstereceğiniz eleştirel tavır, uzun sürecek yeni sorulara yol açabilir. Arkadaşınızı savunduğunuz konusunda kuşkulara yaratabilirsiniz. Can sıkan nostaljiler içine girebilirsiniz. Geride kalmışlarla ilgili bazı söylentiler kulağınıza gelebilir ve canınız sıkılabilir. Söylenenler ve yapılanların zaman zaman dengesizlik göstermesi kapanmış defterleri yeniden açabiliyor.

25 Mart 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 08:56-13:06 arasında dek Ay-boşluk etkisi altındayız. Kafanızın içinde birçok yeni proje, fikir veya plan belirir. Ancak bunları yürürlüğe koyamayız. Üzerinde düşünebiliriz. Eksiklerimizi gözden geçirebiliriz. Çevrenizle iletişime dikkat ediniz. Saat 13:06 Ay-Balık burcunun hoş etkileri altında, sevgi, şefkat ve ruhsallığın ön plana gelmesi açısından gayet etkilidir. Sizin gibi tutku yönü güçlü, cinselliği yüksek ve dönüşümde bulunma kabiliyeti ile donatılmış kişiler aşk son derece önemlidir. Balık burcunda ilerleyecek Ay, her zaman olduğu gibi, bizi bir anne şefkatiyle sarıp sarmalar. Saat 13:17 Güneş-Venüs kavuşumuhayatımızı ilgilendiren, ilişkimizi kapsayan, gönlümüzün bir yerinde saklı duran meseleleri düzenlemek isteğimizi gösteriyor. Fakat biraz belirsizlik içerdiği için geriliyoruz. Kalıcı bir şeyler arıyoruz. Tümüyle hakimiyet bizde olsun istiyoruz. Ancak sabırsızız. Geri hareket hala etkili ve bizler mutlaka durumu dikkatli şekilde gözden geçirmeliyiz. Saat 16:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü, sizi geliştirici, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayıcı, iç barışıklığı ve kişisel hedef bilinciyle hareket etmenizi destekleyicidir. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

25 Mart 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cesur davranacaksın. Özellikle gönül ilişkilerinde senden beklenmeyecek bir atılım yapabilirsin bugün.

25 Mart 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde yeni açılımlar zamanı. Kendinize ayırabileceğiniz önemli bir zaman dilimi ruhunuza çok daha iyi gelecektir.

25 Mart 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle ilgili konularla daha çok ilgilenme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Olaylar üzerine gitmektense daha anlayışlı olmaya bakın.

25 Mart 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi seven çok seviyor ama bir o kadar da sevmeyen, sizi itici bulan insanlar var. Sakin kafayla nedenini aramanız sizin için daha iyi olacaktır. Kafanızı takmayın.

25 Mart 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerle ilgili tekliflere açık olduğunuz, yeni görüşmeleri değerlendirebileceğiniz, sevgi ve aşk duygusunu daha yoğun hissederek, hayatın keyifli ve eğlenceli taraflarına odaklanabileceğiniz son derece mutluluk veren bir zaman diliminde olacaksınız.

25 Mart 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu sabahı ailenizle birlikte geçirmek kafanızdaki gereksiz bir sürü takıntıyı giderebilir. Öğleden sonra sevdiklerinizin isteklerini dikkate alacak ve onlarla birlikte hareket edeceksiniz.

25 Mart 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün ilk bölümünde Ay boşluğu yaşanacak. Dolayısıyla ağır enerjilerle akacak bir güne hazırlıklı olmalısınız. Bilhassa eviniz, aileniz ve akrabalarınızla ilgili konuların gündemde olacağı ancak çok da sonuca bağlanmadan ilerleyeceği bir gündesiniz. Öğlene kadar nispeten işlerinizi halledebilir, bozuk ev aletlerinizi tamir edebilirsiniz. Öğleden itibaren ise özel hayatınızı renklendirecek bir Ay konumu meydana gelecektir. Sosyal ilişkilerinizde ve bilhassa işinizi hırsla tanıtmak için çok etkili bir Merkür/Plüton gergin açısından faydalanabilirsiniz.

25 Mart 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özdisiplininizin biraz gevşek olacağı bir gün geçirmeniz mümkündür. İşlerinize veya görevlerinize odaklanmakta zorluk çekebilirsiniz. Eğer imkanınız varsa, kendinizi zorlamayın ve sizi rahatlatacak faaliyetlere veya sosyal hayata yönelin.

25 Mart 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 43' 56" R
Ay
Boğa
28° 24' 41" R
Merkür
Koç
22° 33' 57"
Venüs
Boğa
11° 33' 19"
Mars
Koç
06° 18' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 00"
Satürn
Balık
17° 17' 22"
Uranüs
Boğa
22° 50' 27"
Neptün
Balık
29° 09' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 55"
Lilith
Başak
24° 17' 17"
True Node
Koç
15° 18' 12"
Son Güncelleme : 08/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>