Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sorunlar hala devam ediyor. Sevgilinizle ne kadar konuşsanız da bu sorunları ortadan kaldırmayı başaramadınız. İlişkinizde ayrılık gibi bir durum gerçekleşebilir.

İş yaşamınızda sorunlarla uğraşmak zorunda kalacağınız bir gündesiniz. Tamamlamadığınız yada ihmal ettiğiniz işlerle uğraşabilir ve oldukça yorulabilirsiniz.

Maddi konulardaki endişelerinizde haklısınız. Bugün yatırım konularında birileriyle görüşebilir ve onların fikirlerini alabilirsiniz. Harcamalarınızı kısmanızda fayda var.

Bugün yapacağınız ödemeler yüzünden maddi durumunuzda bir bozulma olabilir. Hazırlıklı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içersinde gelişecek bir olayın sonucu hakkındaki tahminleriniz tutacak. Buna rağmen bu konuda üzüntü ve pişmanlıklar yaşayacaksınız. Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Bununla ilgili belirgin kararsızlığınız, bu yolculuğu engelleyemeyecek. Akraba ilişkilerinizde yakında mutlu bir olay yaşanabilir. Bu konuda yakında bilgilendirileceksiniz. Aşk yaşamı : Bu sıralar aşk yaşamınızda belli durgunluklar söz konusu. Duygularınızın hareketlenebilmesi, şu günlerde fazlaca önemsediğiniz birtakım konuların yoğunluğundan kurtulmanıza bağlı olacak.

27 Nisan 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Kova burcunda hareket ettiği bir gündesiniz. Günün ilk ışıklarında aile içerisinde gergin ve stresli durumlara maruz kalabilirsiniz. Ay'ın gün içinde Venüs ile kurduğu güzel kontak pozitif gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Öğlen saatleri geldiğinde yöneticiniz Mars, Neptün ile zorlu açılar kuruyor olacak. Maddi anlamda sizi zorlayabilecek durumlar yaşayabilirsiniz. En çok da kendinizi tehlikeye atacak işlerden uzak durmalısınız.

27 Nisan 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeteneklerini ortaya koyuyorsun!Ay hava burcunda hareket ediyor. Sabah saatlerinde yoğun olacaktempon öğleden sonra hafifleyecek. Yeteneklerini göstereceğin biralanına yönelebilirsin. Geleceğe yönelik kararlarını uygulamaya sokarken hayatını kolaylaştıracak teklifler alacaksın. Rahatlamış olmana rağmen esnek davranamıyorsun. Endişeli yapının sana engel olmasına izin verme. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişiyle gözlerden uzak romantik bir akşam geçirebilirsin. Sanatla ilgilenen bir Akrep burcuysan, çalışmalarını farklı alanlarda da göstereceksin. Kilo problemin varsa, beslenme alışkanlıklarını değiştirmeli ve daha sağlıklı besinlere yönelmelisin.

27 Nisan 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili sizi zorlayan koşullar gündeme gelebilir. Statünüz ile ilgili önemli bir karar alma aşamasında olabilirsiniz iyi düşünmelisiniz.

27 Nisan 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde eve ya da güvenliğinize ait konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Olaylar karşısında biraz daha dengeli tepkiler vermeye gayret etmelisiniz.

27 Nisan 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinize problemlerinizi taşımak hata olabilir. Normalde mantıklı karar verebilme yeteneğinizin üst düzeyde olması sizi kötü olasılıklara karşı farkındalık ile koruyabilir.

27 Nisan 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca endişe ve kaygıya müsait bir zihin yapınız sözkonusu olsa da, aileniz ve çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda güçlü destekler bulma imkanınız olacak. Akşam saatlerinde aile bireylerinizden güçlü destek bulabilir, varolan ilişkilerinizi sevgi, saygı ve aşk çerçevesinde iyileştirebilir, ilerletebilirsiniz.

27 Nisan 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde sağlık hassasiyetleri, ailevi konularda telaş yaşanabilir. Ruh beden dengesini korumakta zorlanabilirsiniz. Hedefleriniz ve iletişim biçiminizi gösteren alanda sağlıksız davranışları bırakıp gelişme kaydetmek adına baskı altındasınız.

27 Nisan 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili Akrep; aile ilişkilerinin önem kazandığı bugün finansal konularda onların yardımını alabilir, geleceğe yönelik yatırımlara yönelebilirsin. Gündelik alışkanlıklarını yeniden düzenlemek için girişimlerde bulunabilir, işlerini her zamankinden daha hızlı ve enerjik tamamlayabilirsin.

27 Nisan 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk hayatınızda bazı karışıklıklar söz konusu olabilir. Kafanız karışmış, seçim yapamıyor olabilirsiniz. Aldatılma, kandırılma haliniz söz konusu olabilir. Yanlış seçimler yapıyor olabilirsiniz. Çok hızlı bir şekilde yeni bir ilişkiye başlamamalısınız. Bir değerlendirme süreci tanıyın kendinize.

27 Nisan 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 16' 20" R
Ay
Terazi
16° 04' 03" R
Merkür
Boğa
05° 24' 17"
Venüs
Boğa
24° 59' 47"
Mars
Koç
14° 39' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 35"
Satürn
Balık
18° 04' 08"
Uranüs
Boğa
23° 28' 30"
Neptün
Balık
29° 25' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 12"
Chiron
Koç
21° 41' 48"
Lilith
Başak
25° 29' 58"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>