Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz kişiye karşı yaklaşımlarınız son derece olumlu olacak bugün. Duygusal yaşamınızda mutlu olmanız tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyebilir.

İş yaşamınızda her şey yoluna giriyor fakat hala bir takım endişelerden kurtulamıyorsunuz. Temkinli ve dikkatli olmanız sizin yararınıza olabilir.

Parasal konularda risk almayı çok seviyorsunuz ve genellikle olumlu sonuçlar alıyorsunuz fakat bu durum her zaman böyle olmayabilir. Biraz daha mantıklı hareket etmeniz sizin için faydalı olacaktır.

Havalardan çok etkileniyorsunuz ve sağlığınız ile ilgili bazı problemler önümüzdeki günlerde su yüzeyine çıkabilir. Bu konuda dikkatli davranmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi gergin ve mutsuz hissettiğiniz bir günün içindesiniz. Ancak ilerleyen saatlerde alacağınız bazı haberler keyfinizi yerine getirecek, istekleriniz artacak. Gün içinde bazı konularda yanlış kararlar alabilirsiniz. Gereksiz öfkelere kapılabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeli ve sakin olmaya özen göstermelisiniz.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 01:39 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, üstümüzdeki baskının işaretçisidir. Aslında dış dünyada kendimizi güçlü şekilde ifade etmeye çalışırken, en yakınımızda bulunan kişiler bizi anlamamakta ısrar ederler. Biz de buna dayanamayız. Böyle bir durumda sizi neler üzüyorsa bunları tartışarak değil, konuşarak ifade etmeye çalışın. Kendinizi ezdirmeyin ancak başkalarını da dikkate almayı unutmayın. Saat 04:26 Venüs-Pluto görünümü, ilişki ve hedeflerinizle ilgili konularda bir hayli seçici ve titiz olmanızı sağlıyor. Siz Pluto sayesinde yenilenmekte, hayatınızı yavaş ama derinlikli bir şekilde yapılandırmakta ve eğitim hayatınızdan yakın çevrenizle olan iletişiminize kadar her şeyi derinlikli bir şekilde ele almayı öğrenmektesiniz. Bu sizin neslinize denk gelen gayet önemli ve faydalı bir enerji. İşte bugünkü görünüm, yine bu anlamda etkili oluyor. Kendinizi geliştirmeye önem veriniz. Belirleyeceğiniz bir hedefin üzerine inançla giderseniz başarılı olursunuz. İnternet dünyası başta olmak üzere her türlü iletişim aracından faydalanınız. Çünkü yetenekleriniz sayesinde etkin pozisyonlara gelebilirsiniz. Ancak kendi fikirlerinizi baskı yoluyla başkalarına kabul ettirmeyiniz. Her konuda haklı olduğunuzu düşünmek yerine dinlemeyi de biliniz. Emin olunuz ki, yolunuz uzun ama gayet olumlu. Saat 17:46 Ay-Jüpiter görünümü, baskı ve sıkıntılardan kurtulmak arzumuzu işaret ediyor. Duyarlıyız, haksızlıklara gelemiyoruz. Bu saatlerde ufak bir mesele dahi bizi kolayca sinirlendirebilir. Her güzelliğin sizinle olması dileğimle,

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerindeki baskı psikolojini olumsuz etkiliyor. Seninle alakalı olmayan konuları bile kendi üstüne çekebilir bir hale geldin. Bugün duygularının karmaşıklığı ve aceleciliğin nedeniyle maddi konularda yanlış kararlar alabilirsin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, yaşadığın hayal kırıklıkları yüzünden, kendine bir duvar örmüş olabilirsin. Ancak aşk yeniden kapına kadar dayanıyor. Evli bir Akrep burcuysan, tüm aile bireylerinin bir araya geleceği bir yemek organizasyonu düzenleyebilirsin. Hafta sonunda arkadaşların ya da ailenle birlikte zaman geçirerek moralini yükseltebilirsin.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hiç beklemediğiniz bir sorun üzerine ailenizle karşı karşıya kalabilir sizden bir cevap beklediklerinde ise ne söyleyeceğinizi bilemeyebilirsiniz. Ailenizin üzerinize gelmesiyle birlikte kendinizi savunmasız hissetmeyin.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Dikkat çekebileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda sorumluluklara da özen göstermek gerekebilir.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgilinizin canını sıkmaya başladınız bile. Sizden uzak gün geçirme isteği doğal bir eğilim.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etkili ve güçlü iletişiminizle sosyal çevrenizde yeni insanlarla güzel bağlar kurabilirsiniz. Yine arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz güçlenebilir. Özel hayatınızda da derin bağlar kurmaya yatkın olacak, ilişkinizde sıkıntılar varsa bunları kolay aşacaksınız.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arasındaki güçlü etki sizi kardeş ve yakın akrabalarınızla önemli bir konuda ortak karar almak zorunda bırakır.Her zaman ilişkiler yumuşak bir çizgide ilerlemeyebilir. Gelecekle ilgili kalıcı planlar yapabilir, güvendiğiniz dostlarınızdan tavsiye alabilirsiniz. Geleceğinizi değiştirecek bir toplulukla tanışabilirsiniz.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

28 Temmuz 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 36" R
Ay
Terazi
02° 07' 27"
Merkür
Boğa
03° 46' 42"
Venüs
Boğa
23° 33' 15"
Mars
Koç
13° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 60"
Satürn
Balık
17° 59' 34"
Uranüs
Boğa
23° 24' 25"
Neptün
Balık
29° 23' 56"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 19"
Lilith
Başak
25° 22' 10"
True Node
Koç
14° 56' 03"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>