Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona duyduğunuz büyük kızgınlığın yanında, garip bir şekilde çekiciliğinin arttığını da hissediyorsunuz. Sevgiliniz arada bir sergilediği değişik davranışları, itici bir cazibe gibi çelişik yaşıyorsunuz.

Mesleki yeterliliğiniz, çalışma azminiz ve moral durumunuz açısından bir engeliniz görünmüyor, işlerinizi yoluna koyabilmeniz için sadece zamana ihtiyacınız var.

Harcama konusundaki zaaflarınızı, karakteristik özellikler olarak kabullenmiş gibisiniz. Değişme niyeti içinde de görünmüyorsunuz. Yakında sıkı, sıkı sarılacağınız bazı para haberleriniz olabilir.

Sadece kendinizle paylaştığınız probleminizi size en yakın olanlarla paylaşmamanız halinde, hayatınızın sorunu haline gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok ilgilendiren bir gelişme, örümcek ağı gibi çevrenizi örüyor. Bugünlerde antenleriniz tümüyle açık olmalı. Yapmayı düşündüğünüz gezi, havalar soğudukça düşe dönüşüyor. Bazen hayatı bir oyun gibi görüyor ve bu oyunu yalnız oynuyorsunuz. Etrafınızdaki insanlar bir anda anlamlarını yitirebiliyorlar, insanları yok sayabiliyorsunuz.

29 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Perşembe gününün ilk görünümü, saat 11:17 itibariyle Ay-Venüs arasında oluşacak. Aşk hayatınızla ilgili konularda hakim olmamızı sağlar. Aşkı, aşk gibi yaşamaktan yana olursunuz. Öyle sorgulamak gibi bir niyetiniz olmaz. Seçkinliğe önem verirsiniz. Güzel sürprizler hoşunuza gider. Saat 12:47-14:08 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde, rutin işlerinize öncelik tanıyınız. Eksikleriniz var mı diye tekrar kontrol ediniz. Saat 14:08 itibariyle etkili olacak Ay-Başak burcu geçişinde titiz düşünebiliriz. Duygularımız pek sıcak değildir. Durumları ele alırken, fazla analiz edebiliriz. Saat 17:43 Ay-Merkür ve saat 22:11 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, bazı durumlara müdahale edememenin sıkıntısını yaşarsınız. Aslında size göre tedbir almışsınızdır. Ancak iyi niyetinizi kullanan insanlar yüzünden sinirlenirsiniz.

29 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Seçici davranacaksın! Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket edecek. Bugün hedefini belirlemişsen oldukça aktif olacaksın demektir. Beklentilerini karşılamak için bazı şeyleri göze almak isteyebilirsin. Çalışma ortamında krizlerin çıkması yeni birarayışına girmene neden olacak. Yavaş yavaş gözünü büyük firmalara ve farklı sektörlere yöneltmeye başlamış olabilirsin. Aşk adına yeni fırsatlar ve heyecanlar yaşayabilirsin. Sosyal ortamında sana göz kırpan ve ipucu gönderen, kalbini çalmak isteyen birileri var. Kalbin bir kez daha kırılsın istemiyorsan, seçici davranmanda fayda var. Gökyüzü kafanı toplamanı desteklerken, bazı konularda yanlış düşüncelere kapıldığının farkına varabilirsin. Annenle ya da eşinin annesi ile ilgili konularda büyük tepkiler verdiğini fark edebilirsin.

29 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi iyi hissedecek ve yeni atılımlarda bulunacaksınız. Sevdiğinizin desteği ve yakınlarınızın yardımıyla isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Fırsatları değerlendirmek için uygun zaman.

29 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün göz önünde olmak için çaba sarf edebilirsiniz. Aldığınız kararlarla ilgili üstlerinizle konuşmak isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış size yeni yükler getirebilir. İlerleyen saatlerde kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz. Sosyal ortamlarda bulunmak size gelecek. Kafanızı dağıtmak için arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz.

29 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeyin en iyisini yaşamak, en iyisine sahip olmak istiyorsunuz. Böyle olmayıncada isyan ediyorsunuz. Hataları hep çevrenizde aramayın.

29 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konular dikkat çekici olurken başarılarınız ve yaptıklarınızla beğeni ve takdir toplayabilirsiniz. Duygularınızı göstermekten çekinmeyeceğiniz bir gün olabilir, üstlerinizle, yönetici konumunda kişilerle ve yaşlı olgun kimselerle ilişkilerinize dikkat.

29 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş arkadaşlarınızla çatışma yaşayabilirsiniz. Verilen sözler yerine getirilmemiş olabilir. Uzun vadeli husumetten kaçınmak için yapıcı olmak faydalı olur. Yatırımları gözden geçirmek ve harcamalara dikkat etmek önemli.

29 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, bugün arkadaşlarınıza vakit ayırmanız gerektiğine işaret ediyor. Onlara yardım etmek, fikir vermek, ortak çalışmalarda beraber ilerlemek öne çıkabilir. Dernek ve örgütlerin toplantıları ya da organizasyonlarında aktif görev alabilirsiniz. Gündelik çalışma düzeniniz ya da kullandığınız ofis aniden değişebilir. Yurt dışı yatırımları gündemde.

29 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

29 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 50' 14" R
Ay
Kova
01° 03' 12"
Merkür
Koç
17° 03' 35"
Venüs
Boğa
01° 31' 20"
Mars
Koç
00° 03' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 03' 22"
Satürn
Balık
16° 36' 46"
Uranüs
Boğa
22° 22' 17"
Neptün
Balık
28° 55' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 58"
Lilith
Başak
23° 23' 05"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 30/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>