Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sıkıntılı günler geçiriyorsunuz. Sevgilinizle konuşmak istediğiniz şeyler var ve bunları konuşmak için fırsat bulamıyorsunuz. Bugün belki fırsat bulabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili önemli bir dönüm noktasındasınız. Çalışma temponuzun oldukça yüksek olması başarıyı getirecektir. Performansınızı düşürmeyin, terfi edebilirsiniz.

Maddi olarak zor bir gün geçirebilirsiniz. Yakınlarınızdan borç istemek ya da harcamalarınızı yapmamak zorunda kalabilirsiniz. Ailenizden para yardımı istemelisiniz.

Sinirleriniz çok çabuk geriliyor. Bugün bir yakınınızı istemeden kırabilirsiniz. Sinirlerinize hakim olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünleri, hayata daha geniş bakan insanlarla bir arada geçirmelisiniz. İçinizde barındırdığınız endişeler, sizi yaşama karşı isteksiz yapacak şeyler değil. Birkaç gün içinde sonuçlanacak oldukça önemli beklentileriniz var. Aşırı duyarlılığınız çoğu zaman karşılığını bulamıyor. Bu durum, insan ilişkilerinde birtakım umutsuzluklara götürebilir sizi.

3 Haziran 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 05:22 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, ortaklaşa mal ve para paylaşımı,hayatı ve girişimlerin akıllıca planlanması ve düzenlenmesinde etkin bir kuvvettir. Saat 13:21 Ay-Mars kavuşumu, aile içindeki baskıdan uzak kalmanın işaretçisidir. İster evli olun ister yalnız yaşayın veya bekar olun, hiç fark etmez, gönlünüze göre hareket etmek isteyeceksiniz. Saat 18:56 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, sizi geliştirici, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayıcı, iç barışıklığı ve kişisel hedef bilinciyle hareket etmenizi destekleyicidir. Saat 22:05 Ay-Merkür görünümü, aileniz ve sizi bizzat ilgilendiren maddi ve manevi anlamdaki paylaşımlar üzerine düşünmenin işaretçisidir. Borçlarınızı ödemede, eğer tek başınıza zorlanıyorsanız, karşılıksız destek sunacak insanlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Sizin arzunuz, bir şekilde sıkıntılarını aşmak ve bir çıkış yolu bulmaktır. Güzel bakmasını bilen gözleriniz, her zaman güzelliklere şahit olsun. Mutlu Pazarlar dileğimle,

3 Haziran 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal olarak çok hareketli olduğun bir gündesin. Dikkatli olman gereken kişilerle aranda mesafe belirlemen gerekebilir. Anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları bir arada olduğun kişilerle aranda sıkıntı yaşamana neden olabilir. İlişkisinde sorunları olan bir Akrep burcuysan, var olan ilişkini zedelememek için onun gönlünü almak isteyeceksin. Evli bir Akrep burcuysan, eşinle katılacağın davette duruşunuzla tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Bugün aynı zamanda kişisel bakımına da zaman ayırabilirsin. Uzun süredir isteklerini geri plana attığını düşünerek alışveriş yapabilirsin. Ancak harcamalarında aşırıya kaçmamanda fayda var.

3 Haziran 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerde bir türlü yerine oturtmayı başaramadığınız bir takım duygular bugün itibariyle daha da önemli hale gelecektir. Saygı ve sevgiye dayalı bir ilişki sürdürmediğiniz takdirde her zaman aynı duygusal iniş ve çıkışları yaşamanız mümkündür. Agresyon içerecek sözlerden ve davranışlardan özellikle kaçınmanız gerekmekte.

3 Haziran 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bir dizi meşguliyet ve düşünce dünyasında hareketli kılan gelişmeler var. Aynı zamanda eve ait uğraşlar ve değişiklikler içinde olabilirsiniz.

3 Haziran 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararsızlık ve belirsizlik yüzünden keyifsiz olabilirsiniz. Fakat güne istekli başlayacaksınız. Özellikle yapmanız gereken işlere dikkatinizi odaklayabilirsiniz ve böylece karmaşık duygu ve düşüncelerden uzaklaşabilirsiniz. Üstelik yaşam enerjiniz ve isteğiniz yüksek olduğu için sorunlar ile başa çıkabilirsiniz. Gün içinde karşılaştığınız kişiler ve olaylar sizi heyecanlandıracak.

3 Haziran 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzü bugün sezgilerinizin çok yoğun ve yorucu olacağına işaret etmekte. Sezgilerinize güvenerek hareket etmezseniz fazlası ile üzülebilir ve pişmanlıklar yaşayabilirsiniz.

3 Haziran 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerinizi bugün rahat hissettiğiniz ortamlardan yürütmek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinize karşı konuları çok geçiştirmemeye dikkat edin.

3 Haziran 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sakin ve keyifli biçimde çalışmalarınızı sürdüreceksiniz. Farklı gelişmelerle karşılaşmak yüzünden endişeler duyabilirsiniz. Biraz daha anlayışlı ve sakin olmayı denemeli, karar vermek için acele etmemelisiniz.

3 Haziran 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

3 Haziran 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 09' 46" R
Ay
Terazi
02° 21' 45"
Merkür
Boğa
03° 48' 21"
Venüs
Boğa
23° 34' 44"
Mars
Koç
13° 46' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 17"
Satürn
Balık
17° 59' 39"
Uranüs
Boğa
23° 24' 29"
Neptün
Balık
29° 23' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 22"
Lilith
Başak
25° 22' 18"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>