Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz sizi inanılmaz derecede yumuşak ve hoşgörülü buluyor. Sizinle mutlu. Yaşadığınız ilişkiyle, hayatın başka alanlarında uzlaşmayan bir karakterin aşkın karşısında nasıl yumuşadığını gösteriyorsunuz.

Başarılı olacaksınız. Yeni atağınızın geleceği parlak görünüyor. Sizin için çok yabancı, değişik bir işe kalkışıyorsunuz ve bir sürü endişeniz var. Ama mevcut işinize bir engel teşkil etmemesi sizi cesaretlendiriyor.

Birikiminizi çoğaltmaya çalışıyorsunuz. Bu doğru bir davranış, çünkü ileriki günlerde bu toplu paraya ihtiyaç duyacağınız bir satın alma işi olabilir. Bunun belirtileri gelecek günlerde ortaya çıkacak.

Önümüzdeki günlerde şehir dışına bir yolculuğunuz olacak. Yakın bir akraba ilişkinizdeki bir küskünlüğe arabuluculuk etmeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi sürekli arayan dargın olduğunuz arkadaşınızın sizin için taşıdığı anlamı herkes biliyor. Bu nedenle de kırgınlığınız büyük bir merak konusu oluyor. Sonunda etkilenecek ve bu kez siz onu aramaya karar vereceksiniz. Sıcakkanlı bir insansınız. Arkadaşlık ilişkileriniz yaygın ve güçlü. Yine de arkadaşlıklarda özenli davranılması gereken biri olarak biliniyorsunuz.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 30 Eylül (saat 03:42)-17 Ekim (saat 10:58) tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda ilerleyecek. İlişkilerimizi her açıdan ele almakta yarar var. İstediğimiz gibi ilerlemeyen, birlik ve beraberlik bilinci olmayan bir ilişkinin bizim içimizde yarattığı bir denge problemi olabilir. Bir taraf daha fazla sevgi doluyken, öteki taraf biraz daha kendini düşünüyor olabilir. İletişim bozukluğu yaşanabilir, fikirler birbirine uymuyor olabilir. Geriye çekilerek bunlar gözden geçirilmelidir. Bu geçiş, başkaları hakkındaki düşüncelerimizi şöyle bir kendi içimizde düşünmemizi, tartmamızı sağlayacak. Saat 07:40 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde ilişkinizi, aile hayatınızı vekonularını gözden geçirebilirsiniz. Zaten bu meseleler ister istemez öne çıkar. Eğer dışarıdan yönelen veyahut kendi içinizde sizi rahatsız eden mevzular varsa, bunları çözüme kavuşturmak istersiniz. Dışarıda bir ufak sorun oluşsa, hemen oturup düşünürsünüz. Şimdi ben bir tepkide bulunsam, işimi kaybederim, ondan sonra da parasız kalırım. En iyisi idare edeyim dersiniz. Fakat idare etmek de işinize gelmez. Saat 08:22 Ay-Merkür arasındaki görünüm, inatçılığınızın tavan yapması anlamı taşır. Yani kim ne derse desin, ne yaparsa yapsın fikirleriniz üzerinde tesirde bulunması mümkün değildir. Yaratıcı yönleriniz bugün ön plandadır. İç dünyanızda sizi rahatsız eden konular üzerinde konuşmaktan hoşlanmazsınız. Hatta sanki her şey yolundaymış tarzı hareket edebilirsiniz. Saat 23:06 Ay-Güneş görünümü, evimiz, ailemizin ihtiyaçlarına karşı hassasız. Farklı bir şeyler yapmak için enerjiniz gayet olumludur. Ev ortamında dostlarınızla bir arada olmak, yazışmak, konuşmak için bu görünüm uygundur. Bugünün, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

30 Eylül 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabit tutumun, etrafındaki insanların öfkeli tepkiler vermesine sebep olabilir. Kazalar gündeme gelebilir.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal anlamda kendinizi iyi hissedeceğiniz özel bir gün. Aşk hayatınızda ki hoş ve romantik adımlar ruhunuza iyi gelecektir.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Dikkatinizi evle ilgili konulara vermeniz gerekebilir. Duygusal alanda biraz daha esnek davranmalısınız.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL konularda şanslı bir gündesiniz ve bu yönde girişimde bulunmak isteyebilirsiniz. Olaylardan etkilenebilir ve duygusal tepki verebilirsiniz.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İstekleriniz son derece güçlü olduğu halde sabırlı davranmanız gereken bir dönemdesiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşecek, parasal konularda onların desteğini isteyeceksiniz. Aşk arzularınız yükseliyor.

30 Eylül 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önünüzdeki 2 hafta boyunca geçmişi anabilir, yaptıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Başkalarına yardım etmek ön planda olacak. Sır saklamayı ve biraz gizemli davranmayı benimseyeceksiniz. Dedikodulara dikkat etmelisiniz.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür Terazi burcuna geçerek sizin geri planda takip ettiğiniz konuları hızlandıracak. Gizli kapaklı konuşmalar yapmak, göz önünde olmayan işlerden faydalanmak öne çıkar. Böbrekleriniz hassas olabilir. Korkularınızla yüzleşme zamanı. Korkutan ilişkilerle vedalaşmanız gerekir.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni biri hayatınıza girebilir. Ve yaşamınızı değiştirebilir. Agresif tavırlardan vazgeçip daha uyumlu olmaya çalışmalısınız. Aşk, sizi derinden etkileyen bu olguyla karşılaşmak, dengenizi bozuyor. Tam uygun biriyle karşılaşınca değşik bir kişiliğe bürünmeyin. Olayları akışına bırakın.

30 Eylül 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 58' 13" R
Ay
Terazi
12° 19' 13"
Merkür
Boğa
04° 57' 51"
Venüs
Boğa
24° 36' 38"
Mars
Koç
14° 24' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 09"
Satürn
Balık
18° 02' 55"
Uranüs
Boğa
23° 27' 24"
Neptün
Balık
29° 25' 07"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 52"
Lilith
Başak
25° 27' 53"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:18

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>