Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkınızı, tartışılmaz gerçeklere bağlamışsınız. Sevgilinizle uyum içindesiniz. Mantığınız, duygusallığınızı denetliyor. Riskli, sorun yaratabilecek heyecanlar, çılgınlıklar size epeyce uzak görünüyor.

Bazı projeleriniz hedefe oldukça yakın. Ortak ya da benzeriilişkinizle dinamizm gerektiren uğraşlar içinde görünüyorsunuz. İş arkadaşınız ve siz birbirinizi tamamlıyorsunuz.

Elinizden geleni yapıyor, biraz şansa ihtiyaç duyuyorsunuz. Yakın geleceğiniz aydınlık görünüyor. Mali krizinizi dönemden soyutlayarak sorgulamanız, artı üzüntüler yaşamanıza neden olabiliyor.

Bütün yetenek ve becerilerinizi ortaya sermeniz gerekecek. Çok, ama çok önemli bir görüşmeniz olabilir bu yakınlarda.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluk duygunuz oldukça güçlü görünüyor. Sorumluluklarınız kapsamında yararlı çalışmalarınız olabilir. Bugünlerde bilgi ve deneyimlerinizi arttırabileceğiniz bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Uzaktaki dostlarınıza duyduğunuz özlemi gidermeniz için de iyi bir fırsat olabilir. Ufkunuzu genişletmenizi sağlayacak açılımlarınız var. Bu tür ilgi alanlarına yöneliksiniz.

30 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 02:53 Ay-Pluto görünümü, baskın tarzda hareket etmenize neden olur. Ancak koşullar gereği tabii ki dikkatli olmakta yarar vardır. Güçlü olmak, gücünüzü kanıtlamak ve kabul ettirmekten bir hayli hoşlanabilirsiniz. Saat 04:17 Ay-Kuzey düğüm görünümü, hangi konunda olursa olsun istek ve arzularımızı kısıtlanmadan, mecbur olmadan ifade edebilme isteğimizi işaret ediyor. Hayat bazen bizi test ediyor, sınıyor. Biz kendimiz gibi olmadığımız bir yerde, bir işte, bir ilişkide asla doyuma ulaşamayacağımızın farkındayız. Saat 14:13 Ay-Mars karşıtlık etkisi altında, pek istemediğimiz halde bir şeyleri dengelemek, tarafsız bir bakış açısıyla ele almak zorunda kalıyoruz. Bu durum canımızı sıkabilir, bizi gerginleştirebilir. Gönlümüz dilediğince günü geçirmekten yanadır. Ancak ilişkimiz veyahayatımızla ilgili meseleler kafamıza takılıdır. Pazar günü de olsa rahat yok diye düşünürüz. Saat 15:16 Ay-Uranüs kavuşumu, aktif hareket etmenizi sağlayıcıdır. Bulunduğunuz alana yenilikler getirmek istersiniz. Kısıtlanmaktan hiç hoşlanmazsınız. Saat 19:50 Ay-Satürn görünümü, işlerinizi iyi kontrol ederek başarılı bir şekilde yerine getirmenizi ve bu sayede maddi açıdan rahatlamanız mümkün olur. Eğersorunlarınız varsa bunların düzelmesi mümkün değilse, uzun zamandır devam ediyor, sizi yoruyorsa, yeni birbulmadan ayrılmayınız. Yarım kalan işlerinize, projelerinize ağırlık veriniz. Bu anlamda ruhsal ve bedensel sağlığınıza önem vermeniz gerektiğini hatırlatıyor. Saat 21:37-23:38 arasında Ay boşlukta etkisinde, bazı meseleler sizi daha fazla rahatsız eder. Her kafadan ayrı ses çıkınca doğal olarak gerilim yaşanabilir. Özellikle insanların bencil halleri, sadece kendi fikirlerine saygı duymaları, günün bu kısa aralığında huzursuzluk duymanıza neden olabilir. Saat 23:38 itibariyle Ay-Boğa burcunda seyrine başlayacak. Sevginin, sağlıklı bir ilişkinin ne kadar kıymetli bir şey olduğunu düşüneceğiz. Çünkü huzur ve güven varsa insan kendini her alanda başarılı hissedebilir, sorunların üstesinden gelebilir diye düşüneceğiz. Tutarsız ve nereye varacağı belli olmayan bir beraberlikte zaman kaybetmekten yana değiliz. Bunları biliyoruz. Ancak gel gör ki, gönlümüze söz geçirmek pek kolay olmuyor.

30 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çıkarlarını korumak zorundasın. Bugünyerinde rahatsız edici diyaloglarla karşılaşabilirsin.

30 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tartışmadan daha uzlaşmacı bir şekilde davranmanız daha doğru olacaktır.

30 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızla ilgili eğitimler alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba sarf edebilirsiniz. Kendinizi daha zihinsel konularda ifade etmeniz gerekebilir. İş arkadaşlarınızla yeni planlar içinde olabilirsiniz. Bugün işlerinizi daha iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz. Kontrolü elden bırakmayın.

30 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle yüzleşerek hayatınızda doğru bir süreç başlatacağınızın işaretini veriyorsunuz. Aşk yaşamınızı canlandıracaksınız. Sevgiye hasret kaldığınız için bu size iyi gelecek.

30 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaş çevreniz ve çalışma yaşamınızdaki hedeflerinize odaklanarak, sosyal ortamlarda, davetlerde ve organizasyonlarda yer alabilir, keyifli görüşmeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde aşk hayatınızda incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

30 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapamadığınız veya tamamlayamadığınız işler için çevrenizi suçlamaktan vazgeçin. Sağlığınıza gereken özeni göstermeye çalışın. Bu aralar fazlasıyla gergin olabilirsiniz.

30 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ayaklarınızı yere sağlam basmakta tereddütlü bir gün yaşayabilirsiniz. Sağlam ilişkiler kurmak istedikçe evren size risk taşıyan konular getirebilir. Bu keyifli süreci 5. vitese takarak testten geçirin. Altta yatan öz güveninizi keşfetmeniz zor olamayacak. Hayatta her sorunun bir çözümü vardır.

30 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjinizle gündelik tüm işlerinizin üstesinden gelebilirsiniz ancak duyguları kontrol etmenin zor olabileceği bir gündeyiz. Dolayısıyla enerjinizi doğru ve yerinde kullanmak için biraz daha çaba sarfetmeniz gerekebilir.

30 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 50' 31" R
Ay
Akrep
05° 49' 17" R
Merkür
Boğa
07° 45' 33"
Venüs
Boğa
27° 00' 12"
Mars
Koç
15° 53' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 55' 41"
Satürn
Balık
18° 10' 18"
Uranüs
Boğa
23° 34' 09"
Neptün
Balık
29° 27' 42"
Plüton
Kova
02° 01' 25"
Chiron
Koç
21° 46' 36"
Lilith
Başak
25° 40' 49"
True Node
Koç
14° 54' 11"
Son Güncelleme : 21/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>