Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk, sizin için vazgeçilmez bir şey. Yeni bir aşkın eşiğinde olduğunuzun belirtileri var. Verdiğiniz bütün radikal kararlara rağmen, gönlünüzü boş tutmayı beceremeyeceksiniz gibi.

İşlerin artmasınıngüvenliği ve daha iyi kazanç demek olduğunu iyi biliyorsunuz. Yoğun bir haftaya başlamanız, gözünüzü korkutmak yerine sizi memnun ediyor.

Alacaklı olduğunuz kişiler, bu yakınlarda iyi niyetlerini gösterebilirler. Bu konudaki sessizliğiniz, sizi onurlandıracak. Satın almak istediğiniz şeyler için nihayet bütçenizi denkleştirebileceksiniz.

Kendinizi yenileyemediğinize dair duygularınız, tekdüze çevrenizdeki yenilenmelerle ortadan kalkabilir. Yeni dostluklara kapınızı açmanın tam zamanı. Çevrenize biraz bu gözle bakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınıza yeni giren birisi sizi yakından izliyor ve sizinle yakın dost olmak istiyor. Onun bu yakınlığını şu sıralar fark edecek durumda görünmüyorsunuz. Bugünlerde bir yakınınızın sağlık problemi ile ilgili endişeleriniz olabilir. Sizden bir şeyler saklandığı inancıyla yersiz kuruntulara gireceksiniz. Ateşli karakterinizi frenlemeniz gereken günler yaşayabilirsiniz.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 02:25 Güneş-Neptün olumlu görünüm etkisi, sağlam ve güvenilir olana yönelmenizi, sorumluluklarınızın farkına varabilmenizi, kendinizi bir topluluk içinde güçlü bir şekilde ifade edebilmenizi sağlayan bir yansımadır. Ayrıca hayatın olumlu, güzel, hoş ve keyifli duygularını yüreğinizin içinde hissetmenizde yardımcıdır. Bazılarınız sanata yönelir, başarılı çalışmalarda bulunabilir, kimilerini aşka yönelir, kendini yeniden keşfedebilir. Saat 04:29 itibariyle Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, ilişkinizle alakalı konularda birbirinizin farklı düşüncelerine saygı duymanızda yarar var. Ortak düşünebilme olgunluğu kolay değildir. Ancak denememizde yarar var. İşte bunu başarabilen çiftler gece boyu lezzetli paylaşımlarda bulunabilirler. Soğukkanlı düşünmenin, olayları büyütmeden akışına bırakmanın pes etme anlamına gelmediğini her iki tarafın da bilmesi gerekir. Amacınız ilişkinizi sürdürmekse problemleri arkadaşça çözmeye çalışmak, dürüst yaklaşımlarda bulunmak en güzelidir. Kadrimizin kıymetimizin bilineceği güzel bir dünyada yaşamamız dileğimle,

31 Aralık 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü kendine ayırıp kişisel bakımınla ilgilenebilirsin. Saç, makyaj, giyim konularında alışverişler yapabilirsin.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş hatalarla yüzleşmeler ve pişmanlıklar söz konusu olabilir. Belli konuları muhakeme ederek, yeni yılı öyle planlamakta yarar var. Bu süre zarfında kimlerle yola devam edeceğinize iyi karar vermelisiniz. Günün Atmosferi:Yeni yıla keyifli bir başlangıç

31 Aralık 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca eve ya da ailenize yönelik uğraşlar dikkat çekiyor. Sevdiklerinizle bir arada olabilirsiniz. Daha esnek olmaya bakın. Mutlu yıllar.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev ve ailenizle ilgili konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. Ailenizle daha yakın bir ilişki içinde olabilirsiniz. Şefkat ve merhamet duygularınız yüksek olabilir.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken yakın dostlarınız, partneriniz veya eşinizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olacağı bugün ilişkilerinizde ılımlı davranmanız faydalı olacak. Mutlu yıllar.

31 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda fedakârlıklarınız yüksek olabilir. Sezgileriniz artacak, çevrenize ve çocuğunuza daha fazla vakit ayıracaksınız.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle eve tıkılmak bugün sizi sıkabilir. Dolayısıyla onları da kırıp, incitmeden özgürleşmenin yollarını aramaya çalışmalısınız. Teknolojik ve çağın ilerisindeki muhabbetlere açıksınız.Bugün mümkünse geçmişten ve eski adetlerden biraz kopmalı, geleceğinizle ve kendinizi konumlandırdığınız ileri bir tarihle ilgili zihin çalışması yapabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen konularda bilgiye ulaşıp durumu lehinize çevirebilecek şartlara sahip bulunabilirsiniz. Yeni yılı dışarıda özgürce geçirebilir ve bu ruhla yeni yıla başlayabilirsiniz.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçmiş hatalarla yüzleşmeler ve pişmanlıklar söz konusu olabilir. Belli konuları muhakeme ederek, yeni yılı öyle planlamakta yarar var. Bu süre zarfında kimlerle yola devam edeceğinize iyi karar vermelisiniz.

31 Aralık 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 16' 43" R
Ay
Yengeç
18° 23' 42" R
Merkür
Koç
26° 16' 19"
Venüs
Boğa
16° 04' 18"
Mars
Koç
09° 07' 30"
Jüpiter
Boğa
26° 49' 53"
Satürn
Balık
17° 34' 07"
Uranüs
Boğa
23° 03' 15"
Neptün
Balık
29° 15' 03"
Plüton
Kova
02° 04' 54"
Chiron
Koç
21° 19' 37"
Lilith
Başak
24° 41' 42"
True Node
Koç
14° 59' 04"
Son Güncelleme : 12/05/2024 15:43

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>