Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk, sizin için vazgeçilmez bir şey. Yeni bir aşkın eşiğinde olduğunuzun belirtileri var. Verdiğiniz bütün radikal kararlara rağmen, gönlünüzü boş tutmayı beceremeyeceksiniz gibi.

İşlerin artmasınıngüvenliği ve daha iyi kazanç demek olduğunu iyi biliyorsunuz. Yoğun bir haftaya başlamanız, gözünüzü korkutmak yerine sizi memnun ediyor.

Alacaklı olduğunuz kişiler, bu yakınlarda iyi niyetlerini gösterebilirler. Bu konudaki sessizliğiniz, sizi onurlandıracak. Satın almak istediğiniz şeyler için nihayet bütçenizi denkleştirebileceksiniz.

Kendinizi yenileyemediğinize dair duygularınız, tekdüze çevrenizdeki yenilenmelerle ortadan kalkabilir. Yeni dostluklara kapınızı açmanın tam zamanı. Çevrenize biraz bu gözle bakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yılın son gününde hissedeceğiniz psikolojik yük ve sorumlulukların baskısı doğru düşünmenizi engelleyebilir. Düşüncelerinize fazla odaklanmamaya dikkat etmeli özellikle güvenle ilgili duygusal beklentilerinizi hafife almamalısınız.

31 Aralık 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 01:02 Merkür-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, kazancımız-işimiz söz konusu olduğunda, gözümüz dünyayı görmez. Hiç kimsenin ister ilişkide ister başka bir şeyde, bizim değerlerimizi hafife almasına tahammül etmeyiz. Bu enerji sayesinde parasal görüşmeler önümüzdeki birkaç gün boyunca önemli olacak. Yapmak istediklerimizi zihnimizde oluşturacağız, geleceğimizi önemseyeceğiz. Motive eden bu görünüm sayesinde başarılı bir sonuç elde edebiliriz. Saat 06:35 Ay-Neptün görünümü, duyguların bir hayli yanıltıcı olabileceğini, partnerinizin söylediklerinden ziyade, ortaya koyduklarına dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Saat 15:30 Ay-Merkür karşıtlığında bir yandan kendi kendinize söylenirsiniz, diğer yandan hesap kitap yaparsınız. Maddi konular bunların başında yer alır. Böyle anlarda hesabi düşünelim. Çünkü bu insana fazladan para harcatabilir. 2018 yılının hepimiz için, kendimizle barışık, doğaya saygılı, umut ve şans dolu, yavrularımızla, sevenlerimizle birlikte, güzel saatler, günler ve aylarla geçireceğimiz ve bir gün geriye dönüp baktığımızda mutlulukla hatırlayacağımız bir yıl olması dileğimle,

31 Aralık 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Saç, makyaj, giyim kuşam için bazı uygulamalar ve alışverişler yapabilirsin. Değişik tarzları uygulayabilirsin.

31 Aralık 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Koskoca bir yılı geride bırakıyorsunuz. Jüpiter'li bir yıla giriş yapıyorsunuz. Şanslı,bereketli ve kazançlı bir yıl olurken oldukça da çalışacağınız kendinizi doğru ifade etme fırsatları bulacağınız bir yıl geliyor. Korkularınızdan sıyrılmayı ve hayatınıza yepyeni bir dönemi getirmeye hazır hissetmelisiniz kendinizi. Gözyaşlarınızı silin ve ayağa kalkın.2018 tamda istediğiniz gibi olmalı ve öyle de oldu demelisiniz. Mutlu seneler.

31 Aralık 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yılın son gününde kendinize daha çok zaman ayırmaya bakmalısınız. Zihinsel açıdan gevşemek pek kolay olmayabilir. Mutlu yıllar.

31 Aralık 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstekleriniz ve duygularınız yoğun olmakla birlikte çok farklı beklentiler içine girebilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler son derece yoğun ve mutluluk verici olacak. Birlikte toplantılara gidebilirsiniz.

31 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaş çevreniz ve çalışma yaşamınızdaki hedeflerinize odaklanarak, sosyal ortamlarda, davetlerde ve organizasyonlarda yer alabilir, keyifli görüşmeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde aşk hayatınızda incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

31 Aralık 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bulunacağınız dış ortamlarda pa- rasal harcamalarınız önem kazanabilir. Güvende olacağınız ve kendinizi iyi hissedeceğiniz yerlere öncelik vermeyi unutmayın. Hayata ilişkin sıkıcı yaklaşımlarınızı, yaşadığınız krizleri fırsata dönüştürerek atlatabilirsiniz.

31 Aralık 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Kuzey Ay düğümü arasında oluşan olumlu görünüm sizi yeni risklere emin adımlarla atılmanıza yardım edecek.Tanışacağınız yeni insanlarla başlatacağınız ilişkiler yıl boyunca fayda sağlayacak. Barış, affeme ve şefkat konuları sizin yanınızda olur.

31 Aralık 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yılın son gününde hissedeceğiniz psikolojik yük ve sorumlulukların baskısı doğru düşünmenizi engelleyebilir. Düşüncelerinize fazla odaklanmamaya dikkat etmeli özellikle güvenle ilgili duygusal beklentilerinizi hafife almamalısınız.

31 Aralık 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 42' 02" R
Ay
Terazi
21° 24' 24" R
Merkür
Boğa
06° 02' 11"
Venüs
Boğa
25° 32' 38"
Mars
Koç
14° 59' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 38' 53"
Satürn
Balık
18° 05' 50"
Uranüs
Boğa
23° 30' 02"
Neptün
Balık
29° 26' 08"
Plüton
Kova
02° 01' 60"
Chiron
Koç
21° 43' 07"
Lilith
Başak
25° 32' 56"
True Node
Koç
14° 56' 33"
Son Güncelleme : 20/05/2024 08:31

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>