Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizdeki bugünkü coşkuyu açıklarken yaşayacağınız ifade güçlüğü, partnerinizde birtakım sorular uyandırabilir. Olası sıkıntılı bir akşamın nedenleri arasında sizin payınız daha büyük olacak.

Uzun süredir su yüzüne çıkmayan ama sizi içten içe rahatsız eden bir konu, bugün gündeme gelebilir. Bugünkü iyimserliğinizi işinizde de kullanmanızda yarar var, bazı olumsuzlukları başka türlü değerlendirebilirsiniz.

Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Küçük bir ödemeniz size hatırlatılacak. Bu nedenle biraz keyfiniz kaçabilir.

Bir konu karşısında soğukkanlı ve dikkatli olmanız gerekebilir. Acele karar verme durumunda kalacağınız gelişmeler içinde kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar, her zamankinden farklı bir biçimde hareketlenecek ortam arıyor, sürekli yeni sosyallik gerekçeleri yaratıyorsunuz. Bu arayışlar içinde beklenmedik etkilenmeler, sizi hiç aklınızda olmayan alanların ilgilisi haline getirebilir. Çok yakında birisiyle tanışacaksınız. Kısa zamanda çok anlamlı hale gelecek olan bu tanışma, ilk başta pek hoşunuza gitmeyecek.

31 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Kova burcunda hareketine devam ettiği bir gündesiniz. Bugün enerjinizi evinizin içinde harcayabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz dekorasyon fikirleri varsa bugün Ay-Güneş arasındaki olumlu görünümle istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Aile bağlarınızın da güçleneceği gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mars İkizler burcuna bugün geçiş yapıyor. 16 Mayıs tarihine kadar ödemelerinize, borçlarınıza enerjinizi harcayacaksınız. Kredi başvurusu veya borçlarınızı yapılandırma gibi durumlara vakit ayırabilirsiniz. Miras konusu da vaktinizi alabilir. Sağlık sorununuz varsa ameliyat kararı alınabilir. Kronik rahatsızlıkları olanlar riskli hareketlerden uzak durmalıdır.

31 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Denge kurmaya çalışıyorsun!Mücadele gezegeni Mars bugünden itibaren değişken bir burçta hareket etmeye başlıyor. Koşturmayla geçen bir gün daha! Yapman gerekenleri bugüne toplaman seni beklediğinden daha çok yoracak. Sevdiklerine zaman ayırdığın kadar kendinle ilgili de dengeler kurmak isteyeceksin. Zaman hızla akıp giderken, kendi kendine başarmak için daha ne bekliyorum, diyebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişiyle bazı konularda fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Uzun zamandır ilişkin yoksa artık kalbinde biri olsun isteyeceksin. Diğer yandan bugün yaşam alanını düzenleyebilirsin. Yapacağın değişiklikler içini ferahlatacak.

31 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konuların ön planda olacağı ve bazı bütçe dengeleri sağlamanız gereken bir gündesiniz.Ekonomik koşullarınızı dengede tutmak için bugün bazı görüşmeler yapabilirsiniz.

31 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Mars'ın İkizler burcuna ilerlediği bugün sağlık ve düzen gerektiren konulara dikkat etmek gerekir. Bazı huzursuzluklar ya da stres yaratabilecek durumlar var.

31 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinde yoğun tempo evde sürekli eş ile birlikte olmak derken iç sesinizi dinleyemediğiniz için bunalabilirsiniz. Bir doğa yürüyüşü yapın.

31 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer vehayatınızda muazzam fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün, çalışmalarınızla ön plana çıkan kişi olurken, kurumlar, patronlar ve ailenizden destek alabilir, toplum içinde kendinizi yüksek ve parlak bir enerji ile ifade ederek öne çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bugün, bir karar vermeden önce ruhunuzun bunu onaylayıp onaylamadığını iç sesinize sormanız ve iyice düşünerek karar vermeniz faydalı olacaktır.

31 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep; senin de yönetici gezegenin olan Mars'ın burç değiştirmesiyle finansal konularda yoğun bir hareketlilik yaşanacağı bir döneme giriyorsun. Karşılaştığın krizlerin cesaretle üstüne gidebilirsin. Bugün toplumsal konulara daha duyarlı yaklaşabilir, zamanını evde ailenle geçirebilirsin.

31 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü Ay Kova burcundaki yolculuğuna devam ederken savaş ve mücadele gezegeni Mars 15 Mayıs'a kadar İkizler burcuna geçiyor. Ortak paylaşım alanlarınızda an harcamalar veya kazançlar gündeme gelebilir. Sigorta vergi borcu gibi konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Ufak tefek operasyon işlemleri gündeme gelebilir. Ruhsal dengenizi koruyun.

31 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eviniz ve aile hayatınızla ilgili konuların ön plana çıkmaya başlayacağı bir gün geçirmeniz olasıdır. Misafir ağırlamak, ziyaretlere gitmek veya aile ilişkilerini derinleştirmek için düzenlenecek diğer faaliyetler, günün konuları olabilir.

31 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 35' 11" R
Ay
Terazi
19° 58' 45" R
Merkür
Boğa
05° 52' 02"
Venüs
Boğa
25° 23' 52"
Mars
Koç
14° 54' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 12"
Satürn
Balık
18° 05' 23"
Uranüs
Boğa
23° 29' 38"
Neptün
Balık
29° 25' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 03"
Chiron
Koç
21° 42' 46"
Lilith
Başak
25° 32' 08"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 20/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>