Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Cesaretinizi arttıracak atılımlar gerekiyor. Başarısızlık, çekingenlik gibi korkularınızı, üstlerine giderek ortadan kaldırabilirsiniz. Aşkla yeni tanışıyormuş gibi enerjiksiniz.

Birtakım ayrıcalıklar, bazı duygusal tepkiler çekmenize yol açabiliyor. İş yaşamınızda, becerileriniz yanında aynı zamanda inançlarınızı da sergileme ayrıcalığınız var.

Tamamen saplantılı bir eleştirme arzusundan kaynaklanan düşüncelerden etkilenmemelisiniz. Çevrenizden bazı kişilerin sizin parayla ilişkinizi eleştirel bir biçimde dillendirmesi sizi fazla üzmemeli..

Size yönelik bir ilgiyi fark etmeniz gerekiyor. Yaşamınızda köklü değişimler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konudaki onaylanma ısrarcılığınız, barındırdığınız birtakım gizli kuşkulardan kaynaklanıyor olabilir. İnsan ilişkilerine biraz daha az beklentili bakabilirsiniz. Hassassınız. Duyarlı olduğunuz şeyler oldukça fazla. Sizde bu özelliğin bir cazibe yarattığı düşüncesinde olanlar, size karşı özel bir yakınlaşma çabası içine girebilirler.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 09:55 etkili Ay-Yay burcunda parasal güce kavuşma özleminin işaretidir. Düşündüğünüz bir yenilik veya istediğiniz bir şeye sahip olmak sizin için son derece önemlidir. Bazen düşünmeden para harcayabilirsiniz. Saat 10:06 Merkür-Mars görünümü, Merkür gerileme döneminde olduğumuz için tabii ki tüm burçlar için dikkatli olmayı gerektiriyor. Öncelikle sağlık problemleriniz varsa bunları mutlaka doktora gösteriniz. İş haklarınız, sosyal sigortanız,ortamının sağlığınız üzerinde etkilerini önemseyiniz. İş başvurusunda önceden bulunduysanız bugünlerde bir görüşme daha gerçekleşir. Ne gibi şartları var ona bakalım. İşiniz sağlık, ticari, yurtdışı, eğitim, seyahat, spor, hukukla ilgili ise, bugünlerde yaptığınız işleri iyi takip ediniz. Belge veya dokümanları koruyunuz. Önünüze konacak evrakları incelemeden imza atmayınız. İşiniz veya sağlığınızla ilgili kredi çekmeniz gerekiyorsa beklemede kalınız. Sinirlenmek, tartışmak, illa benim dediğim olacak şeklinde diretmeyiniz. Eğer umduğunuz bir gelişme olmuyorsa, bunun daha sonra düzeleceği ihtimalini gözden kaçırmayınız. İş ortamında şu aralar herkes kendince bencil düşünebilir, gergin olabilir. Hatta içe yönelen bu gerginlik zaman zaman öfkeye neden olabilir. Sakinlikle hareket etmemizde yarar var. Kimseye takışmayalım. Böyle durumlarda ortamı geren kişi olmayalım. Sosyal projeler, ekip halinde yapılan işlerde herkes kendince liderliğe oynayabilir. Böle durumlarda yapılacak görüşme ve toplantılar yararlı olur. Bunlar daha sonra karara bağlanır. Trafik kurallarına uyalım, uymayanları da uyaralım. Yorucu egzersizlerden kaçınalım. Doktor kontrolünde olmayan diyetlerden uzak duralım. Gün boyu güzellikler yanınızda olsun. Gönülden sevgilerimle,

4 Nisan 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akılcı yaklaşımın ve hünerini ortaya koyarak çalışman, çevrendekilerin yardım istemesine neden olacak.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre arkadaşlarınızla kuracağınız önemli konuşmalar ve ciddi görüşmeler bugün itibariyle sizler için önem arz edebilir. Uzun süredir hak ettiğinizi düşündüğünüz bir konuda haklı çıkma ihtimaliniz yüksektir. Yine bu konuda haklı olmanın keyfini çıkartabilir, sizleri bu konuda yanlış anlayanların düşüncelerini değiştirebilirsiniz.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün finansal konularınız üzerinde düşünebilirsiniz. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek için mücadele edebilirsiniz. Gündeminizdeki konuları başkalarıyla paylaşmak size iyi gelebilir. Fikirleriniz konusunda sabit kalabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda farkındalığınız artabilir.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün; Birikimlerinizi hayalleriniz uğruna harcamamalı emin olmadığınız risk taşıyan işlere girmemelisiniz. İşinizle ilgili gelişmeleri yakından takip etmeli ve hemen her konuda bilgi sahibi olmaya çalışmalısınız. Özellikle ortaklıkları olan Akrep burçları bu süre içinde kapalı kapılar ardında dönen bir çok dolabın farkına vararak en az zarar ve kayıpla sürüklendiğiniz bir işten kurtulabilirsiniz. Seçimlerinizi çok iyi yapmalısınız. Aynı anda birden fazla işle ilgileniyorsanız ruhunuzu yansıttığınız ve sezgilerinizin de işaret ettiği baskın gelecek tarafı seçerek yola devam kararı almalısınız.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündelik yaşamınızda ve işlerinizde acele ve sabırsız davranmaya meyilli olabilir, detayları kolayca gözden kaçırabilirsiniz. Çalışma ortamınızda iletişimden kaynaklanabilecek problemlere dikkat.

4 Nisan 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlığınıza vehayatınıza gereken özeni göstermelisiniz. İş yaptığınız insanlara karşı sabırsız etkileriniz devrede olabilir. Sıkıntı yaşadığınız noktalarda hemen tepki verebilirsiniz.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün haberleşmelerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Yanlış anlamalardan kaynaklanacak sıkıntılı durumlara karşı tedbirli olun. Sakin ve dikkatle anlatılanları dinlemeli, yanlış anlamalara izin vermemelisiniz.

4 Nisan 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz.

4 Nisan 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 54' 56" R
Ay
Akrep
06° 45' 34" R
Merkür
Boğa
07° 52' 19"
Venüs
Boğa
27° 05' 50"
Mars
Koç
15° 57' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 56' 46"
Satürn
Balık
18° 10' 35"
Uranüs
Boğa
23° 34' 25"
Neptün
Balık
29° 27' 48"
Plüton
Kova
02° 01' 22"
Chiron
Koç
21° 46' 49"
Lilith
Başak
25° 41' 20"
True Node
Koç
14° 53' 56"
Son Güncelleme : 21/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>