Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta talihlisiniz seviyor ve seviliyorsunuz. Ancak bu günlerde sık sık sevgilinizin geçmişte yaptığı hataları düşünüyor ve onunla bir gelecek olabilir mi kaygısını yaşıyorsunuz.

Siz amirden ziyade iyi bir memur olursunuz. Emir vermek yerine her işi kendiniz yaparsınız. Çevrenizdekilere güvenmezsiniz. Kanunların dışına asla çıkmazsınız. Bu yüzden yaratıcılık isteyen işlerden uzak durmalısınız.

Alım satım işlerinde oldukça şanslı olduğunuz bu dönemden faydalanmaya çalışmalısınız. Bu arada bazı alacaklarınızı bugün de tahsil edemeyeceksiniz. Mali planlarınızı alacaklarınıza göre düzenlememeye çalışın.

Siz enerjiniz ve iyimserliğinizle her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak için bir fırsat çıktı. Kendinizi göstermenin tam sırası.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde çok güçlü biri olarak tanınmanıza rağmen zaman zaman yorulduğunuzu hissediyorsunuz. Bugün sizi yine böyle bir gün bekliyor. Küçük sorunları büyütme eğiliminiz ağır basabilir. Akşam saatlerinde hareketlilik yaşamanız muhtemel. Bu, olumsuz havanızın dağılması için iyi bir fırsat olabilir. Bu hareketlilikte sürprizle de olası.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 10:52 Ay-Güneş görünümü Cumartesi günümüzün ilk enerjisidir. Size aşkta güven duygusu aşılıyor. Aradığınız huzur ve sevgiyi kendi içinizde bulursunuz. Partneriniz de aynı şekilde sizinle el ele vermeye hazırdır. Birlikte büyümekse amacınız bu görünüm, sizi güçlü ışığıyla çevrelediğinde mucizevi güzellikler sizi bulur. Aşk bugün size sevimli bir şekilde göz kırpabilir. Saat 13:16 Ay-Neptün olumlu görünümü, iç sesinizi dinlemenizi, rahatlatıcı olana yönelmenizde yarar var. Bu enerji, aşk hayatınızla ilgili konularda mantıklı düşünmeyi sağladığı gibi diğer yanıyla aşka kapımızı aralık tutmamız anlamına da gelir. Mistik konular ilginizi çekebilir, duygularınızı yazıya dökebilirsiniz ayrıca tasarım çalışmalarında bulunabilirsiniz. Saat 19:00 Ay-Jüpiter görünümü, işlerinizi başarılı şekilde yapmanızı sağlıyor. Belki yorucu ancak biliyorsunuz ki, çalışmadan bir şey olmuyor. İnsanların sizi takdir etmesi hoşunuza gider. Saat 19:38 Ay-Merkür görünümü, çevremizle olan iletişime dikkat etmek ve bu saatlerde işlerimizi dikkatlice kontrol etmek gerekiyor. Mola veriniz ve sakince durumu bir daha gözden geçiriniz. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde neler yapmayı planlıyorsan harekete geçmek isteyebilirsin. Güç sana kendini iyi hissettiriyor. Çevrende olup bitenleri geride bırakıp rahatlamanın en güzel yöntemlerinden biri belki de kendini biraz şımartmaktır, ne dersin? Uzun zamandır almak istediğin eşyayı alabilirsin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, arkadaşın aracılığıyla tanışacağın kişinin ilgisi hoşuna gidebilir. Evli bir Akrep burcuysan, çocuklarla yaşanacak sorun, eşinle anlaşmazlık yaşamana neden olabilir.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özellikle ailenizin ve yakın çevrenizin yardımları bu zamana kadar fark edemediğiniz bazı hayat tecrübelerini size fark ettirebilir ve bu konuda onlara karşı minnet duygusu yaşayabilirsiniz. Bugünlerde yaşadığınız fikir alışverişleri sizde bambaşka duygular uyandırabilir ve gideceğiniz yolun rotasını bir anda başka bir yöne değiştirebilir.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, hareket ve konuşmalar açısından verimli geçebilir. Hassasiyetlerinizi daha iyi anlatabilirsiniz.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün önem verdiğiniz kişilerle görüşüp ciddi konularla ilgilenebilirsiniz. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik moralinizi yükselten gelişmeler meydana geliyor ve böylece kendinize olan güveniniz yükseliyor. Mesleki konular gününüzü meşgul edebilir. İş çevresini vehayatını yakından ilgilendiren olay ve kavramların, bazı beklenmedik sürprizleri getirdiğini de görebilirsiniz.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Ay, ikili ilişkiler ve ortaklıklar adına yeni başlangıçlara, işinizle ilgili yeni girişimlere neden olabilir. Kararlarınızı uygulamaya koyabilir, uzun vadeli plan ve projeler içine girebilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte başarılı olabilir, karşınızdakileri ikna etmek için sezgilerinizi kullanabilirsiniz.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Oldukça yaratıcı ve romantizm dolu bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla iletişiminiz paylaşımcı olacak. Teknolojiye dayalı işlerinizde yaratıcılığınız ön planda olabilir.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın arkadaşlarınızla çıkacağınız hafta sonu tatili ruhunuza iyi gelir.Ayrıca sanat etkinliklerine katılmalı, gittiğiniz yerin yöresel tatlarını denemelisiniz. Açık alanlarda vakit geçirin.

5 Mayıs 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu canınızı sıkabilir. Umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek.

5 Mayıs 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>