Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu duygu, yaşamınızda özel bir yer tutuyor. Bu da, zor bulan, zor seven, zor ilişki sürdürülen biri olarak bilinmenize yol açıyor. Aşka bakışınızı biraz gevşetebilir, kendinizi baskılamaktan kurtulabilirsiniz.

Bugünlerde enerjinizi yoğunlaştırdığınız işlerde, birtakım ortaklık türü ilişkilere karşı uyanık olmanız gerekiyor. Ayağınızı sağlam basmanız halinde, ciddi engellerinizi ortadan kaldırabileceksiniz.

Paranızı doğru yerlere kanalize etme konusunda sabır göstermeniz gerekiyor. Bu konudaki acelecilik, size gelecekte üzüntü yaşatabilir. Akşam saatlerinde çözümsüz bir para tartışmanız olabilir.

Hayattan kopuk biri olarak değerlendirip sorunlarına uzak durduğunuz bir yakınınızın koşullarını iyice gözden geçirmeniz gerekiyor. Onunla ilgili duygularınız sapma gösterebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşırı duygusallığınızı dengelemeye, kimi, ne ölçüde tanıdığınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Arkadaş çevrenizde bazı insanlarla sohbeti koyulaştırıp karşılıklı yeniden tanışma seansları yapabilir, böylece aradaki yüzeysel sorunları asgariye indirebilirsiniz. Bugün hayatınızın her alanındaki ilişkilerinizde uyumluluğu arttırma çabalarınız olacak.

6 Temmuz 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 00:29 Ay-Mars görünüm etkisinde Cuma günümüz başlayacak. Zorunlu olduğumuz her şeyden uzak durmak isteriz. Ailevi,veya eğitim hayatımız, yakın çevremizle alakalı konuları bu saatlerde gergin şekilde ele alabiliriz. Bizim arzumuz, kendi istediğimiz gibi hareket etmektir. Ancak içinde bulunduğumuz koşullar uymamız gerekenleri hatırlatınca çileden çıkarız. Bildiğimizi okumaktan yanayızdır. Saat 01:38 Ay-Merkür görünümü, problemleri, duygusal anlamda ele alırsak, çözmemiz zor olur. Bu saatlerde işlerimizi hızlı bir şekilde halledelim. Bilgiye önem verelim, gelişimden yana olalım. İş, para, ilişki konularında çıkarlarımızın farkında olmakta yarar var. Saat 10:50 itibariyle Koç burcunda oluşacak sondördün, inandığınız değerlere sahip çıktığınızı, ülkünüzü, hayat görüşünüzü, sevdiklerinizi koruma altına aldığınızı gösteriyor. Diğer taraftan çalışma hayatında bir hayli aktifsiniz. Ancak sabırsız davranabilirsiniz. Oysaki yapılması gereken işi iyice öğrenmek,ilişkilerinde dikkatli olmak, huzursuzluktan uzak durmaktır. Bunu yaptığınız takdirde hem zarar görmemiş olursunuz hem de amacı belli bir hedef üzerinde verimli bir şekilde kendinizi geliştirirsiniz. Saat 21:54 Ay-Pluto görünümü, tepkisel davranmaya yol açacağından dikkatli olmakta yarar vardır. Güçlü olmak, gücünüzü kanıtlamak ve kabul ettirmekten bir hayli hoşlanabilirsiniz. İçinizden geçen güzellikler sizinle olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

6 Temmuz 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine iyi geleni bulmak konusunda üzerine yok. Sana iyi gelecek aktivitelere yönelebilirsin.

6 Temmuz 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde iletişim aksanında kurduğunuz güçlü davranış şekilleri karşınızdaki kişilerde büyük bir etki bırakmakta. Zira bazı zor durumlar sizin konuşma kabiliyetiniz ve ikna gücünüz sayesinde kolay durumlara gelebilecek.

6 Temmuz 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizle ilgili yeni atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda maddi olarak arayış içinde olabilirsiniz. Banka kredisi çekmeyi düşünebilir, konu ile ilgili ortaklarınızdan ya da yakın çevrenizden fikir alabilirsiniz. Başarılı olmak için kendinize yeni hedefler belirlemeniz mümkün. Aldığınız sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmek isteyeceksiniz.

6 Temmuz 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BAZI karışıklıklar olabilir fakat projelerinizi gerçekleştirmek için kararlı davranacaksınız ve konusunda uzman olan kişiler ile görüşeceksiniz. Çeşitli seminerler ve eğitim programlarına katılabilirsiniz. Büyük organizasyonlar içinde yer alıp bol bol davet edilebilirsiniz. Şimdiye kadar yapmış olduğunuz işlerin dışında çok farklı konulara ilgi duyarak girişimde bulunacaksınız.

6 Temmuz 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük yaşamınızda yardımcılarınızdan, yanınızda çalışanlardan veya hizmet aldığınız kişilerden gördüğünüz destekle kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

6 Temmuz 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda mantığınızla duygularınızın çeliştiğini görebilirsiniz. Her şeyi yeniden yapılandırmak istiyorsunuz. Yakın çevrenizin yardımlarıyla problemleri çözeceksiniz.

6 Temmuz 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel yaşamınızda yaşadığınız her türlü aksiliğe rağmen kariyerinizde olumlu geri dönüşler alacağınız bir gündesiniz.Fikirleriniz topluluklar için takdir edilir. Kalıcı fikir birlikleri ile uzun ilişkiler başlatabilirsiniz. Diğer yandan hukuki evraklar ya da belgelerde bilinçli tahrifat yapılabilir dikkat!

6 Temmuz 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

6 Temmuz 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 31' 33" R
Ay
Balık
10° 01' 42"
Merkür
Koç
18° 27' 35"
Venüs
Boğa
04° 56' 08"
Mars
Koç
02° 11' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 15"
Satürn
Balık
16° 51' 06"
Uranüs
Boğa
22° 31' 49"
Neptün
Balık
29° 00' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 16"
Lilith
Başak
23° 41' 32"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>