Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu günler içinde yakalayacağınız fırsatları değerlendirebilirseniz, her şey yoluna girecek. Melankoli içindesiniz, bu sizi hırpalıyor. Reddedilme korkunuzu bir an evvel yenmeniz gerek.

Çelişki yaşadığınız ilişkilerde düzelme belirtilerini bugünlerde hissedeceksiniz. İlginizi dağıtan konulardan uzaklaşın. Performansınızı yükseltecek gelişmeleri fark edemiyorsunuz.

Değişik etkilenmeler altında vereceğiniz bir karar, size kazandıracak. Olumlu gelişmelere hazır olun. Sabırlı davrandığınız gelişmeler yakında yüzünüzü güldürebilir.

Yakın çevrenize sizin önemsediğiniz ölçülerde önemli gelmeyen konu, bir süre daha çözümsüz kalabilir. Bu konuda, onaylanmak anlamında yakınlarınızdan beklediğiniz desteği göremeyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş gurubunuzdaki bazı kümeleşmeleri maddi konulara bağlamanız, biraz kolaycılık gibi görünüyor. Daha duygusal bir bakış, daha doğru tespitleri getirebilir. Bugünkü enerji yoğunluğunuz, kısa vadedeki hedeflerinize daha umutlu bakmanızı sağlayacak. Yine de çok yakınınıza serpiştirdiğiniz bazı umutlarınızın gözden geçirilmesi gerekebilir.

7 Mayıs 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 06:21 Ay-Venüs karşıtlığında fikir alışverişinde bulunmanız gayet yararlı olur. Aşkta arzularınız ön planda. Ne olursa olsun isteklerinizi elde etmekten yanasınız. Ancak önemli olan nerde ne yapacağınızı bilmek ve deyim yerindeyse sapla samanı birbirine karıştırmamaktır. Saat 18:56 Ay-Mars görünümü, eğer ilişkinizle ilgili konularda huzur bulmak istiyorsanız her iki tarafın da oturup ciddi bir şekilde gelecek hedeflerinizi yeniden gözden geçirmenizde yarar var. İlişkilerde net ve dürüst davranmakta, bu olguları önemsemekte yarar var. Niyeti güzel, yüreği sevgi dolu insanlarla karşılaşmamız dileğimle,

7 Mayıs 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile ilişkilerindeki sorumluluklarını kardeşlerinle paylaşman gerekebileceğini vurguluyor gökyüzü.

7 Mayıs 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklediğiniz finansal kaynakları alabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve yakın çevrenizle güzel vakitler geçirebileceğiniz ve geleceğe dair planlar yapmak adına keyifli bir gün.

7 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan hassasiyet yaratabilecek koşullar söz konusu. Geçmişten kaynaklanan ya da gizli kalmış durumlar içinde olabilirsiniz.

7 Mayıs 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Boşa vakit kaybettiğinizin farkına varın ve bir an önce zaman kaybını telafi edin. Bekar Akrepler istediğiniz aşkı yakalayamadım diye dert yanmayın yakında geliyor.

7 Mayıs 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda kendinizi daha iyi ve ılımlı ifade etmeniz gereken bugün, finansal konularda yeni çözümler üretebilir, enerjinizi kişisel gelişim ve sizi rahatlatan ortamlara aktarabilirsiniz. İlişkilerinizde karmik etkilerin hakim olduğu, geçmişin sonuçlarını görebileceğiniz bir gündesiniz.

7 Mayıs 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmanız gerekenlere dair üzerinizde isteksizlik oluşabilir. Yine de sevdiğiniz insanla kafanızdaki planları uygulamamanız için hiçbir sebep yok. Değişimleri kolay karşılaşamaya gayret etmelisiniz.

7 Mayıs 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcu geçişinde bugün de detaylı ve titiz bir hesap yapmak, adilane bir tutumla arkadaşça ve toplumsal paylaşımları düzenlemek için uygun enerjilere sahip olabilirsiniz. Ancak öğleden sonra uzun süre Ay boşluğu yaşanacağından daha çok akışta kalıp elinizdeki işleri toparlamalısınız. Eş, dost ortamlarınıza ve toplumsal amaçlı organizasyonlara yönelebilirsiniz. Gece saatlerinde sezgilerinizin ve iç dengelerinizin güçleneceği bir gökyüzü durumuna kavuşacaksınız. Kendinizle baş başa kalmaya özen göstermelisiniz.

7 Mayıs 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

7 Mayıs 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 59' 54" R
Ay
Terazi
12° 40' 05"
Merkür
Boğa
05° 00' 18"
Venüs
Boğa
24° 38' 47"
Mars
Koç
14° 26' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 33"
Satürn
Balık
18° 03' 02"
Uranüs
Boğa
23° 27' 30"
Neptün
Balık
29° 25' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 40' 57"
Lilith
Başak
25° 28' 04"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>