Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doyurucu özel zevklerinizle yetiniyor gibisiniz. Birkaç güne kalmadan, bunların her şeye yetmediğini hissettiren birtakım elektriklenmeleriniz olabilir. Önümüzdeki günler içinde sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun.

Sizin ilişkisinde hemen, hemen her konuda şansını yitirdiğini düşünen saplantılı biriyle sorun yaşıyorsunuz. Bazı aksaklıklarda önemsemez tavrınız, daha da problem yaratabilir.

Bu sıralar para tartışmalarına girmemeye çalışmalısınız. Eğlencenize, hobilerinize ayırdığınız harcamalar, yakın çevrenizde istemeyeceğiniz biçimde tartışılabilir.

Ayrıntı gibi görmek istediğiniz konulara bugünlerde önem vermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir kendinize zaman ayıramayışınız belli yorgunluklarınızın nedeni. Bugünler, kendinize yönelteceğiniz ilgiye çok uygun olabilir. Birkaç konuda ikilimler içindesiniz. Aldığınız çok çeşitli öneriler var. Bu konularda biraz ivedilik gerekebilir. Çevrenizdekilerin sorunlarıyla çok ilgili oluşunuz bir alışkanlığa dönüşmüş gibi.

7 Şubat 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 10:03 Ay-Yengeç burcu geçişi, derinliklerimizle temasımız yoğun, çevremizde gelişen durumlara oldukça duyarlıyız bugün. İnancımızı dimdik ayakta tutmamız gerektiğinin farkındayız. Güvenli ve huzur verici olana yöneliyoruz. Ancak sevgi ile yol alabileceğimizin gayet iyi farkındayız. Merak ettiğimiz konularda kitaplar, dergiler karıştırabilir, müzik sayesinde ruhumuzu dinlendirebiliriz. 7 Şubat-26 Şubat tarihleri arasında Merkür-Kova burcunda ilerleyecek. Aile içi ilişkilerimizde ister eş ister büyüklerimizle yaşıyor olalım, arkadaşlık etmek, yoldaş olmak önemlidir. Çocuğunuzun, eşinizin, büyüklerinizin, dost bildiklerinizin sorunlarını birlikte aşabilmek, çözüm bulmak önemlidir. Birbirimizle konuşmalıyız. İçimizdekileri paylaşmalıyız ve bundan da pişman olmamalıyız. Bu geçiş, mali konuların ev içinde, aile ile görüşülmesi yönünde etkili olduğu gibi, taşınma, kira artışı, ev satın alımı, yatırım, ofis çalışmaları, eğitim giderleri gibi konularda da önem taşıyacak. Hesabı bilmek, harcamalara da dikkat etmek lazımdır, ailemize destek olabiliriz. Evimizin ihtiyaçlarını temin edebiliriz. Parasal konularda sorumluluk bilinciyle hareket ederiz. Saat 14:55 Ay-Venüs ve saat 23:18 Ay-Mars görünümleri, başarılı bir şekilde ilerleme arzunuz her alanda öne çıkıyor. Artık bazı durumları çok daha akıllı bir şekilde gözden geçirmektesiniz. Zaman kaybettiğinizi düşünebilirsiniz. Ancak bir söz vardır. Zararın neresinden dönülürse yarar derler. Doğrudur. Özellikleilişkilerinizde ve yenilik anlamındaki her türlü girişimde hesabınızı iyi yapınız. Oyunu kuralına göre oynadığınız sürece emin olunuz ki kimse size bir zarar veremez. Önce bastığınız yeri bilin. Kim ne derse desin siz önce kendinizi sağlama alınız. Bir de bu saatler arasında karar değişikliğinde bulunmayınız, planlı şekilde rutin işlerinizi gerçekleştiriniz. Saat 17:09 Ay-Kuzey düğümü gelişim, büyüme, verimlilik anlamında destekleyicidir. Sahip olduğumuz güzelliklerin kıymetini bilelim. Her şey gönlünüzce olsun. Huzurlu bir gün geçirebilmemiz dileğimle,

7 Şubat 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal yaşamında canlılık isteyebilirsin. Hayatındaki kişi sana sürpriz yapabilir, bir yerlere gidebilirsiniz.

7 Şubat 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik yaşamınızı güzelleştiren etkiler size iyi gelecektir. İş bitiren tavrınızla çalışma hayatının gözdesi olacaksınız. Aşk'ta yaralarınızı tekrar ortaya çıkaracak durumlara karşı dikkat!

7 Şubat 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek için uygun bir gündesiniz. İlginizi çeken fakat fırsat bulamadığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Yabancılarla ilişkiniz gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme kaydetmek için arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Eğitim konularında yaratıcılığınızı geliştirmeniz gerekebilir.

7 Şubat 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğinizi ilgilendiren güzel işlerde bulunmaktan haz duyuyorsunuz. Özel işlerinizi aksatmamalısınız. Sağlığınızla yakından ilgilenin. Artan iştah şişmanlık sorunu yaratabilir.

7 Şubat 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yoğun ve hareketli bir hafta sonu ve hafta başlangıcının ardından bugün istediğiniz şey bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, yeni insanlarla tanışmak, yeni bilgiler edinmek, ufkunuzu genişletmek olabilir. Öğreneceğiniz ve kendinizi geliştirebileceğiniz çok şey olduğunu düşünebilirsiniz.

7 Şubat 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür 2 hafta boyunca ev ve aile evinizde hareket etmeye başlıyor. Evinizle ilgili sorunlara kalıcı ve çözümodaklı yaklaşabilirsiniz. Emlak, alım, satım işleri gündeme gelebilir.

7 Şubat 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgi, empati ve merhametin inanç sistemlerinize yansıdığı bugün ruhani eğitimlere, kişisel gelişim seminerlerine ve yoga meditasyon seanslarına katılabilirsiniz.Koyduğunuz hedeflerle ilgili olumsuz gelişmeler mevcut ve sizin öncelikle ruhunuzu besleyip keyif aldığınız konulara yönelmeniz gerekiyor. Evinize elektrikli ve elektronik son sistem eşyalar, araç gereçler alabileceğiniz gibi, akıllı ev sistemlerine sahip bir yapıdan yatırım yapmak üzerine bilgi almak ve gayrimenkul yatırımları üzerine bilgilendirilebileceğiniz bir sürece başlıyorsunuz.

7 Şubat 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Düşünce şekliniz berrak olmayacaktır. Bu yüzden çevrenizi doğru şekilde algılayamayabilir, konuşulanları yanlış anlayabilir, fikirlerinizi sunarken de ifade güçlüğü çekebilirsiniz. Ciddi tartışmalar veya fikir alışverişlerini başka bir güne bırakıp bugün sadece rutin ile meşgul olmalısınız.

7 Şubat 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 02' 31" R
Ay
Terazi
25° 41' 15" R
Merkür
Boğa
06° 32' 44"
Venüs
Boğa
25° 58' 49"
Mars
Koç
15° 15' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 54"
Satürn
Balık
18° 07' 11"
Uranüs
Boğa
23° 31' 16"
Neptün
Balık
29° 26' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 10"
Lilith
Başak
25° 35' 17"
True Node
Koç
14° 56' 08"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:02

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>