Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde çok hoşlandığınız yalnız içinizi dökemediğiniz biri var. Bugün onunla hiç beklemediğiniz bir yerde karşılacak ve konuşmak için fırsat bulacaksınız. Fakat onunla konuşmanız istediğiniz gibi geçmeyecek. Çünkü duygularınızı açmak için kendinizde gerekli cesareti bir türlü bulamayacaksınız.

İş hayatını seviyorsunuz. Başarılı olmak da hoşunuza gidiyor. Ancak aynı yerde aynı işte çalışmak sizi sıkıyor. Siz bol bol gezmeli ve araştırma yapmalısınız. Yaptığınız işte ön planda olmalısınız. Rekabeti seviyorsunuz.

Bugün parasal durumunuzla ilgili bir takım kararlar alacaksınız. Bu kararları alırken fikrine güvendiğiniz insanlarla görüşme yapacaksınız.

Bugün çok yakın bir arkadaşınızla aranızda tatsız bir tartışma geçebilir. Böyle bir tartışma yaşamamak için biraz daha sakin olmalı ve insanların size gücenmemesini sağlamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel zevklerinize önem veriyorsunuz. Bu öneme belli sınırlar çizmeniz, birtakım ilişkilerinizde kaçınılmaz gereklilik gibi görünüyor. Yakın dostlarınızdan alacağınız bazı duyumlar, size bugünlerde yön verebilir. Ailenizle ilişkileriniz, yakın çevrenizin müdahalelerine çok açık görünüyor. Buna her yerde açık, açık konuşarak siz de zemin hazırlıyorsunuz

1 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 08:00 Ay-Jüpiter görünümü, aileyle alakalı meselelerin sizi biraz zorlamasına neden olur. Bu bir özlemden kaynaklanabilir veya mecburi nedenlerle birbirinizden kopmanız yüzünden yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz şartlar yüzünden gerginlik yaşanabilir. Sizin istekleriniz ile koşullar arasındaki çatışma yorucudur. Doğal olarak meydan okursunuz. Saat 13:59-22:13 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu saatlerde yapılacak işlerde dikkat ve tedbirlilik yararlı olacaktır. Ay-Başak burcu seyri Saat 22:13 itibariyle etkili olacak. Bütçemize uygun şekilde ihtiyaçlarımızı alacağız. Hesabımızı bileceğiz. Sağlık konularına eğileceğiz. Etrafımızda gelişen durumları titiz bir şekilde ele alacağız. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

1 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dikkatinizi yoğunlaştırmanız gereken durumlar var ancak sizin pek dikkatli olduğunuz söylenemez. Sivri dilli ve kırıcı bir tavır içine girmekten kaçının. Uzun zamandır görmediğiniz eski bir dostunuzla karşılaşabilirsiniz.

1 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Heyecan verici gelişmeler hayatınıza dahil olabilir, yeni kişilerle tanışabilir, farklı işler yapmak üzere harekete geçmek isteyebilirsiniz. Uzun süredir yaşadığınız ve sıkıcı bulduğunuz rutin hayatınızdan çıkıyor ve kendinize farklı uğraşlar ediniyorsunuz. Gördüğünüz gibi sadece istemeniz yeterli. İnsan güçlü enerjilerle donatılmış üstün bir varlıktır. Bu nedenle bir şeyler yapmak için önce inanmanız yeterlidir. Sonrası zaten kendiliğinden gelecektir.

1 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için önemli olan konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde başkalarından yardım alabilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Fazla göze batmamaya çalışın. Yeteneklerinizle ilgili konularda harekete geçebilirsiniz. İşlerinizde yavaşlamalar olabilir. Akşam saatlerinde parasal konulara yönelebilirsiniz.

1 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ayın bu ilk gününde Ay burcunuzda hareket ederken, özgüveninizve cesaretiniz yüksek. Bu özgüvenle kendinizden emin bir duruş sergileyebilir, ilişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz.

1 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken hayattan beklentilerinizi yeniden gözden geçirecek ve bugün kendinize yeni hedefler koymak isteyeceksiniz. Erkeklerle ilişkilerinizde ılımlı davranmanızın yararlı olacağı, kendinizi çok güçlü ifade edeceğiniz bir zamandasınız. Mutlu yıllar.

1 Şubat 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle bir arada olmak, alışveriş yapmak ve gezmek sizi rahatlatabilir. Sevdiğiniz insanın yaşamındaki belirsizlikler, bazen gözünüzü korkutuyor. Gerçeklerden uzaklaşmadan kararlar verin.

1 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

18 Şubat'a kadar Kova burcuna yerleşen Merkür ikili diyaloglarınızı güçlendirecek. Ortaklılara imza atarsınız. Özel hayatınızda daha uyumlu diyaloglar ve fikir birliğine varmak mümkün. Partnerinizin yenilikçi düşünceleri ilginizi çekecektir. Hukuki konulara dikkat! Gizli düşmanlıklar meydana gelebilir.

1 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para ile konular günün odak noktasında bulunacaklardır. Bütçenizde çeşitli değişiklikler yapabilir, gelir beklentilerinizi tekrar gözden geçirebilir, bazı harcamalardan vazgeçebilirsiniz. Alacağınız bu kararları daha faydalı hale getirmek konusunda işinin ehli bir kişi ile de biraraya gelmeniz mümkündür.

1 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 39' 38" R
Ay
Başak
01° 38' 10"
Merkür
Boğa
00° 24' 12"
Venüs
Boğa
20° 23' 03"
Mars
Koç
11° 48' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 31"
Satürn
Balık
17° 49' 08"
Uranüs
Boğa
23° 15' 27"
Neptün
Balık
29° 20' 18"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
21° 30' 31"
Lilith
Başak
25° 05' 01"
True Node
Koç
14° 52' 36"
Son Güncelleme : 16/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>