Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünleri, geçmişin deneyimleriyle değerlendirmeniz sandığınız kadar da zor olmayabilir. Karşılıklı olarak önemsemediğiniz küçük problemleri, şu günlerde ciddi sorunlar olarak yeniden tartışmaktan böylece vazgeçebilirsiniz.

Yeni görüşmeler, yenilenmiş bir yöntemle beklenenin çok üzerinde sonuçlar verebilir. Parlak fikirlerinizden söz etmeli ve hakkettiğini rahatça isteyen biri izlenimi vermeye çalışmalısınız.

Çabalarınız, size hiç ummadığınız bir zamanda yepyeni gelir kapıları açabilir. Durumunuza asla razı olmayan ve her koşulu değerlendirmeye çalışanlara karşı kızgın bir imrenme duyuyorsunuz.

Bazı yeni ilişkiler sorun üretmeye elverişli görünüyor. Gerekli sınırları şimdiden çizmeniz yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgi bağlarınızdaki kopuklukları onaracaksınız. Kendinizi değişik bulduğunuz konularda, çevrenizdeki insanlarla epeyce ortak davranışlar içinde görünüyorsunuz. Karşılıklı etkileşimler söz konusu olabilir. Son günlerdeki gelişmeler, sizin yararınıza değişmek üzere. Hiçbir çaba göstermeden ve farkında olmadan aldığınız desteğin bunda çok payı var.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay bugün İkizler burcunda ilerliyor. Gün boyunca negatif etkiler alabilecek bir gündeyiz. Ay-Merkür ve Ay-Jüpiter olumsuz açıları sebebiyle bugün söyledikleriniz, çevrenizdekilerin kalbini kırabilir. Dostlarınızdan beklediğiniz yakınlığı görememek de sizi üzebilir. Venüs-Neptün olumlu etkisi olsa da bugünün sert havası bu şansı maddi anlamda görmenize engel olabilir. Güneş ve Satürn arasındaki açıyla seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. Akademik hayatınızda aksilikler olabilir. 20:26'da da Ay boşluğa giriyor. Jüpiter akşam 20:00'de retro hareketine başlıyor olacak. 11 Ağustos'a kadar aşk hayatınızdaki konular biraz yavaş ilerleyebilir. Kısacası tutkulu aşk döneminizde bir süre daha sakin ve mesafeli bir duruş sergileyebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili bir konu varsa yavaş ama sonucu güzel olabilecek bir süreç söz konusu olabilir. Jüpiter retro olsa bile sizler için hala şans vermeye devam edecektir. Jüpiter retrosunun ayrıntıları için tıklayınız.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgüvenin tazeleniyor!Şans gezegeni Jüpiter, bugünden itibaren 11 Ağustos'a kadar geri hareketine başlıyor. Bugün kendi potansiyelinin farkına varacaksın. Özellikle yaratıcılık isteyen konularda farklı deneyimler kazanabilirsin. Resim ya da heykel türünden el becerisi gerektiren kurslara yazılabilirsin. Hayatını düzene sokmak için karşına çıkabilecek fırsatları değerlendirmek özgüvenini yerine getirecek. İşinden memnun olmayan bir Balık burcuysan, yeniarayışına girebilirsin. Evliliğe sıcak bakmayan bir Aslan burcuysan, fikrini tamamen değiştirecek biriyle tanışabilirsin. Bugün aynı zamanda bir süre önce yüzüne gülen kişilerin beklentilerini sorgulayacağın olaylara şahit olabilirsin.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedefleriniz ile ilgili uzun zamandır verdiğiniz bir mücadele bugün netlik kazanabilir. Bununla ilgili oldukça stratejik olmalı ve bugüne kadar verdiğiniz çabayı göz ardı etmeden hareket etmelisiniz.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı hareket edebileceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde daha fazla yenilik yapma ihtiyacında olabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili atılımlar yapabilirsiniz. Gün içinde karşınızdakini rahatça ikna edebileceğiniz zamanlar var. İşlerinizde pratik çözümler bulabilirsiniz.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konularında hırslı değil azimli olmanız gerektiğini fark etmelisiniz. Çok istediğiniz şeylerin bir kısmını henüz elde edememiş olmak edemeyeceğiniz anlamına gelmiyor.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Aslan; duygu ve düşüncelerinde kimi zaman bir karmaşa hâkim olabilir, söylediklerin yanlış anlaşılabilir ya da haberleşme sorunları yaşayabilirsin. Gün içerisinde kendini rekabete fazla kaptırman, tutamayacağın sözler vermene ve fazla harcama yapmana neden olabilir. Genç insanlarla birlikte olmanın enerjini artıracağı bir gündesin.

10 Nisan 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim becerinizi açığa çıkaran ancak zorlayıcı bulduğunuz etkiler altındasınız. Yaratıclık, hayal gücüne dayalı özgün işler yapmaya yoğunlaşın. Gün boyu tutkular, aşk alanında neşeli başlayan gündem öfkeli olaylara dönüşebilir.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Yay burcunda geri hareketine başlıyor. 11 Ağustos?a kadar geri gidecek. Eğlence, aşk hayatınızda eskiden gelen konu ve kişilerle yeniden karşılaşabilirsiniz. Çocuk, hobi, konularında geliştirdiğiniz düşünce ve fikirleri derinlemesine tekrar gözden geçirme zamanı. Eski aşklar geri gelir.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

10 Nisan 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 21' 09" R
Ay
Terazi
17° 03' 52" R
Merkür
Boğa
05° 31' 21"
Venüs
Boğa
25° 05' 56"
Mars
Koç
14° 43' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 46"
Satürn
Balık
18° 04' 27"
Uranüs
Boğa
23° 28' 47"
Neptün
Balık
29° 25' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 10"
Chiron
Koç
21° 42' 03"
Lilith
Başak
25° 30' 31"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>