Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizi kişisel kararlar alıp uygulamaya zorlamamalısınız. Birlikte almış olduğunuz kararlara nedense direnme gösteriyorsunuz. İlişkinizi bu tavrınızla istediğiniz dengeye oturtamayabilirsiniz.

Dediğim dedik davranışların birçok yetkilide görülebildiğini bilmeniz gerekiyor. Sabırlı olabilirseniz, ondan çok şeyler de öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde sürpriz bir görüşmeniz var.

Para sevinçleri yaşayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz, umutlanabilirsiniz. Ama birtakım komplekslere kapılmanız yersiz. Elinize geçecek paranın sizde yaratacağı olası eziklik, sizi bunu ne kadar hak ettiğiniz yönünde sorulara götürmemeli.

Bir tavrıyla sizi adeta yıktığı olaydan duyduğu pişmanlığı hissetmeniz, sizi yumuşatacak. Arkadaşınızın sizinle görüşme isteğini kabul etmeniz halinde, onu kolayca anlayabileceğinizi göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın aşk beraberliğini nezaketsiz bir tavırla bitirmesi, sizi şu günler içinde o arkadaşınızla bir hesaplaşmaya itecek. Onun aşka bakışıyla, ilişkisi arasındaki çelişki sizi hayrete düşürebilecek. Kendinizi dinleme günleriniz yeniden geri geliyor gibi. Uzak bir tanıdığınızın sağlık sorunları, bugünlerde yine evhamlarınızı harekete geçirebilir.

11 Aralık 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 02:39 Kova burcunda ilerleyecek Ay, kişisel hedefleriniz, içinde bulunduğunuz hayat şartları, problemleriniz hakkında hassasiyet gösterebilirsiniz. Kırgın olduğunuz bazı insanlar ve sizde yer etmiş önemli olaylar üzerinde düşünme gereği duyabilirsiniz. Saat 06:19 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, ailevi konular üzerinde odaklanmanızı ve size destek olacak insanlarla karşılaşmanızı sağlayıcıdır. Sizi zorlayan, sıkıntı yaratan meseleleri elde edeceğiniz güç sayesinde kolaylıkla aşarsınız. Güven duygunuzu yükselten gelişmelerle karşılaşırsınız. Saat 14:00 Ay-Venüs görünümü, iç dünyanızda endişe yaratıcı olabilir. Çevre ile aramızdaki irtibatı bir şekilde uzlaşı içinde yürütmemiz gerekebilir. Bu saatlerde, gelecek, ilişki, yuva,hayatımız söz konusu olduğunda bir hayli tepkide bulunabiliriz. Bunlar düzelmediği takdirde pek tadımız tuzumuz olmaz. Saat 17:33 Ay-Jüpiter görünümü, ilişkileri güçlendirici ve pozitif yönde destekleyicidir. Umut verir, yaşam sevincinizi yükseltir.

11 Aralık 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kariyerine odaklanacaksın! Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Kariyerine daha çok önem vereceksin. Geleceğini, hayatını garanti altına almak istiyorsun. Bundan dolayı kendi işini yapmak isteyebilirsin. İş arayışındaysan, kendini umutsuz hissedebilirsin. Ancak mücadele etmeyi bırakma. Su akar yolunu bulur sözlerini hatırlat kendine. Kıskanç biri olmayabilirsin ancak kıskanılmaktan da mutlu değilsin. Özellikle yeni başlayan bir ilişkin varsa, sevgilinin baskıcı tutumuna maruz kalabilirsin. En baştan sınırlarını çizmeye karar vereceksin. Sorumlulukların ağır ise paylaşmak konusunda yapıcı olmalısın. Aile içinde küçük kardeşler arasında çekişmeli bir rekabet oluşabilir.

11 Aralık 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sahip olduğunuz mülkleriniz ile ilgili alım-satım işleriyle ilgilenmeniz gerekebilir. Finansal anlamda ek bazı gelir imkanları ile karşılaşabilirsiniz.

11 Aralık 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşınızda muhatap olduğunuz kişilerle ilişkileriniz önem kazanabilir. Ani çıkışlar yapmamaya özen gösterin. Bazı konularda paylaşımcı olmanız gerekebilir. Eşinizin hayatındaki olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Öğleden sonra sizi uğraştıran durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumluluk almaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz.

11 Aralık 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha önce değer vermediğiniz konular şimdi dikkatinizi çekecek. Abartılı davranışlardan kaçınmalısınız.

11 Aralık 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi sosyal ortamlar ve görüşmelerde enerjiniz ve ışığınızla en iyi şekilde gösterebileceğiniz bu zamanda, kalabalık ortamlar ve organizasyonlarda yer alabilir, arkadaş çevreniz ve sevdiğiniz kişilerle keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz. Gün içinde finansal konularda geçici problemler yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızdaki teklifleri değerlendirmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

11 Aralık 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde ilişkilerde çatışmalar olası. İnsanların size karşı tutum ve davranışları nedeniyle gerilebilirsiniz. Öğleden sonra talihiniz iyi, romantik konular, eğlence ve sanat için vakit ayırabilirsiniz.

11 Aralık 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Kova burcundaki seyahati partnerinizle olan diyaloğu öne çıkarır. İkili ilişkilerdeki önceliklere önem vermeniz gereken bir gün sizi bekliyor. Tansiyon ya da kalp ile ilgili sıkıntılara karşı dikkatli olun. Hemen her şeye sinirlenmeyin. Kalbinizi sevgi ve şefkatle doldurun. Arkadaşlıklarınızın kalitesini gözden geçirin. Gereksiz olan kişilerle vedalaşabilirsiniz.

11 Aralık 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

11 Aralık 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 14' 43" R
Ay
Oğlak
08° 55' 27"
Merkür
Koç
16° 29' 29"
Venüs
Koç
29° 30' 10"
Mars
Balık
28° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 26"
Satürn
Balık
16° 28' 03"
Uranüs
Boğa
22° 16' 40"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 24"
Lilith
Başak
23° 12' 11"
True Node
Koç
15° 23' 49"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>