Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı olarak olumladığınız ilişkiniz, sürprizlere açık görünüyor. Sevgi bağlarınız, her şeyin ötesinde çok güçlü. Aşk ilişkinizi hareketlendirmek için bir neden görmüyor gibisiniz.

Yüksek performansınızın hak ettiği ölçüde değerlendirilmeyişi,ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir. Buna karşın bağlı bulunduğunuz birimde önemli birisiniz. Yokluğunuz fazlasıyla hissediliyor.

Küçük yan gelirlerinizle, problemsiz para ilişkileri içinde olduğunuz söylenebilir. Kişisel harcamalarınız dışında çok fazla harcamanız var. Bunların önemli birinden yakında kurtulacaksınız.

Eksper tavrıyla izlediğiniz duyguların yanılsama olduğunu düşünerek, belki de siz bir yanılsama içindesinizdir. Yakın arkadaşınızın gizlilik içinde sürdürdüğü gönül ilişkisini anlamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayabilirsiniz. Bu akşam partnerinizle, kolay, kolay unutamayacağınız bir davette olacaksınız. Sonradan çok zor telafi edebileceğiniz hatalar yapmamalısınız. Kendinizi kolay kurma özelliğiniz olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açabiliyor. Daha sağduyulu davranışlar, sağlam kişiliğinize daha uygun düşecek.

9 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 18 Şubat 2019 tarihine kadar düz seyirle Balık burcunda ilerleyecek Chiron, astrolojik olarak, reddettiğimiz ve bastırdığımız içgüdülerimizin zararından bahseder. Yani kişi kendiyle yüzleşmeyi bilmeli ve kaygılarından, korkularından mutlaka kurtulmalıdır. Bunu başarabilmenin yolu, onları devre dışı bırakmakla mümkündür. Chiron geçişinin siz Aslanlar için ne gibi etkileri vardır şimdi beraberce inceleyelim. Öncelikle arzularınızı (cinsellik-para-ilişki) yoğunlaştırıcıdır. Başkalarından destek görmeye olan ihtiyacınız artar. Enerjinizi güçlendiği için içgüdüsel istekleriniz de bir o kadar kuvvetli olur. Cinsel açıdan reddedilmek, beğenilmemek sizi yaralar. Bilinmeyenler ve mistik konular ilginizi çekebilir. Hissedişleriniz o denli kuvvetlenir ki, sizden bir şey gizlenmesi pek mümkün değildir. Bilinmeyen konular, soyutsal her türlü kavram ilgi alanınız içinde yer alır. İlişkilerde yardım severlik olgusu öne çıkar. İyileştirme gücünüz sayesinde insanlara şifa sunabilir ve varlığınız sayesinde onların hata yapmalarına engel olabilirsiniz. Sevdiklerinizin acıları veya problemleriyle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Bu yüzleşme sözünden kastım şudur. Onların başına bir şeyler gelecek diye kaygılanmak ve üzerlerine titremek şeklindedir. Çünkü onlara bir şey olursa sizin de rahatsız olacağınızı iyi bilirsiniz. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

9 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Motive olacağın olaylar yaşayacaksın! Ruhani olarak rahatlamaya çok ihtiyacın var belki de bu yüzden rüyaların seni fazlası ile yoruyor. Sana haksızlık yapanlar bugün senin alanına giremiyor ve özelliklekonularında avantaj sağlıyorsun. Cv güncelleme ve alanın teknoloji isen sosyal medya hesabını düzenlemek hatta aktive etmen gerekebilir. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, aşkın yanı başında durduğunu fark edeceksin. Onca zaman nasıl anlayamadığını sorgulayacaksın. Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla, çeşitli etkinliklere katılabilirsin. Motive olacağın olaylar da yaşayacaksın. Özellikle yeteneklerinle ilgili bir çalışmaya dahil edilebilirsin.

9 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş çalışma ve sağlık konularıyla ilgili kendinizi biraz depresif hissedebilirsiniz. Sanki gelecek hedeflerinizin gerçekleşmemesi korkusuna kapılabilirsiniz

9 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizi plana koymalı ve kendinize zaman ayırmaya gayret etmelisiniz. Ancak bu hemen, pek kolay olmayabilir.

9 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Harekete geçmek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için gayret göstermeniz gerekiyor.

9 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinizi iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve beklediğiniz finansal çözümü bulabilirsiniz. Bu süreçte sevdiğiniz kişi ile ev ortamında olmayı tercih edebilir, kalabalık ortamlar yerine sakin yerlerde olarak, enerjinizi yükseltebilirsiniz.

9 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gururlu ve dost canlısı Aslanlar, bugün yarım kalan işler gündem olabilir. Yaşam alanınızı düzenleme arzunuz yüksek. Gün boyu sorumluluklar sizi sıkabilir. Yaşam enerjinizi artırmak için yanlız kalacağınız molalar iyi gelir. Sağlığa dikkat edin.

9 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Oğlak burcunda seyahat ediyor. Sizin gündelik hayatınızda yeni bir düzen getirecek. Kontrol mekanizmasını elinde tutmak istediğiniz yeni düzenin katı kuralları bazen sizin keyfinizi kaçırabilir. Hayatın keyifli ve neşeli tarafını ıskalayabilirsiniz. Bu da zamanla kemik ağrısı çekmenize zemin hazırlar.

9 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

9 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 03' 23" R
Ay
Oğlak
06° 20' 38"
Merkür
Koç
16° 26' 15"
Venüs
Koç
29° 15' 47"
Mars
Balık
28° 38' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 43"
Satürn
Balık
16° 27' 01"
Uranüs
Boğa
22° 16' 00"
Neptün
Balık
28° 51' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 45"
Lilith
Başak
23° 10' 53"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>