Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevgilinizle ilişkiniz hakkında dedikodu yapıldığını öğrenecek ve çok öfkeleneceksiniz. Bu dedikodulara kulak asmamaya çalışın ve bundan sonra çevrenize dikkat edin.

Bugün sizin için yorucu bir gün olacak. Rutin işlerinizin yanı sıra başka insanların işleriyle de ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Bu durum sizi bayağı bir sinirlendirecek.

Yanlış bir karar önümüzdeki günlerde başınızı ağrıtabilir. Maddi konulardaki başarısız kararlarınızın acısını fazlasıyla yaşadınız ama halen uslanmadınız.

Bugün zaman zaman sinirlenmenize yol açacak olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalı ve kendinizi kontrol etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkileriniz, bugünlerde biraz daha ilgi ve özen gerektirebilir. Bugüne kesmiş olduğunuz önemli randevunuzdan istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Ama sabrederseniz bu, uzun vadede sizin kazancınıza olacak. Kolay ikna olan biri değilsiniz. Bu niteliğiniz bazı durumlarda ters tepkiler verebiliyor.Yakında özlem gidereceğiniz bir kavuşmanız var.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 11 Şubat saat 03:45 burcunuz üzerinde oluşacak Halkalı Ay Tutulması, içten gelen bir arzuyla kendinizi güçlü görme, bunu insanların da görmesini, kabul etmesini sağlama arzunuzdur. Keşfedilmesi, beğenilmesi, alkışlanması gereken kişi sizsinizdir. Bunu birilerine anlatmak, ifade etmek, onaylanmak sizin için olmazsa olmazınızdır. Görünümlere baktığımızda önümüzdeki 6 aylık sürecin hakikaten sizler adına gayet olumlu gelişmeleri işaret ettiğini söyleyeyim. Sizin o güçlü ışığınız önünüzdeki engelleri aşmanızı, kendiniz için doğru kararlar vermenizi ve ilerlemenizi sağlayacak. İlişkide iki tarafın da, farklı bakış açıları bazen zorlayıcı olsa da, önemli olan birbirinizi tamamlıyor musunuz, ortak bir noktada buluşuyor musunuz sorularına cevap vermektir. Önümüzdeki altı aylık dönem, bu soruların cevaplanması ve buna göre kararlar verilmesi yönünde önemlidir. Görünümler, kardeşlerimiz, akrabalarımız, komşularımız, çevremizle olan ilişkimizi ciddi ve gerçekçi şekilde gözden geçirmemizi sağlayacak. Eğer zayıfsa güçlendireceğiz. Aşk hayatımız, çocuklarımızla ilgili konularda yılsonuna doğru problemler azalacak. Çalışma hayatımıza odaklanacağız. Beden sağlığımıza önem vereceğiz. Bu Tutulma, ilişkimizi, işlerimizi biraz da maddi-manevi açıdan incelememizi sağlıyor. Güvence önemli bizim için. Bu Tutulma gösteriyor ki, her şeyi eğrisiyle doğrusuyla tartacağız ve ona göre tercihte bulunacağız ve bunlar kalıcı olacak. Tutulmanın hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle,

11 Şubat 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenle yapacağın etkinliklerde anlaşmazlık olacak. İsteklerinde ısrarcı davranırsan, olumsuz tepki alabilirsin.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerde aynı amacı paylaştığınız kadınlarla olan iletişim tarzınıza dikkat. Rekabet ortamı yaratmamaya dikkat etmelisiniz. Daha fazla anlayışa ihtiyacınız olduğu bir gün.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında duygusal açıdan hassasiyet yaratan durumlar var. Akşam saatlerinde parasal konular üzerinde daha çok durabilirsiniz.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kültürel aktivitelere katılırken aynı zamanda sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Bugün acele kararlar vermemeli ve sizden yaşça büyük kişilerle tartışmamalısınız.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuzda gerçekleşen Ay tutulması hayatınızın pek çok alanına ilişkin olarak gözünüzün açılmasını sağlayabilir. Kendiniz ve ilişkinizle ilgili bazı kararlar alabilirsiniz.

11 Şubat 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay tutulması özel hayatınızı etkiliyor. Alacağınız kararların hayatınızı beklenmedik olaylarla şekillendirdiğini görebilirsiniz. Bu tutulma size ilişkilerinizde güzel bir açılım sunacak.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün de sizin yararınıza hareket ediyor. Ancak kibirden kaçınmanız gerektiğini bilmelisiniz. Ses getirecek organizasyonlar meydana getirebilirsiniz.Egolarınızın yükseleceği, çarpıcı kıyafetlerinizle bir yıldız edasıyla topluma karışacağınız bir gün deneyimliyorsunuz. Hedef ve kararlarınızı birer birer yoluna koyabilmek için çok güçlü ve karizmatik bir yapıdasınız. Fikirsel olarak ilişki ve ortağınızla aynı kafaya sahipsiniz. Yapıcı planlar üzerinde stratejik ve akılcı konuşmalar yapabilir, geleceği tasarlayabilecek atılımlar yapabilirsiniz.

10 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Motivasyonunuzun tam ve enerjinizin bol olacağı bir gün yaşayacaksınız. Bu özelliklerinizin, size azim ve cesaret verecek, gerçeklikten kaçıp hayallere sığınmanızı engelleyecektir. Kendi sorunlarınız size güç yetiremezlerse başkalarınınkine bile el atabilirsiniz..

11 Şubat 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 52' 16" R
Ay
Terazi
11° 05' 47"
Merkür
Boğa
04° 49' 14"
Venüs
Boğa
24° 29' 03"
Mars
Koç
14° 20' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 41"
Satürn
Balık
18° 02' 31"
Uranüs
Boğa
23° 27' 03"
Neptün
Balık
29° 24' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 24"
Chiron
Koç
21° 40' 34"
Lilith
Başak
25° 27' 12"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>