Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu aralar epeyce uzun bir zamanı birlikte geçirme şansınız olacak. Mutluluğunuz dış koşullara çok bağlı. Kısa ayrılıklar sonrasının coşkularını yaşıyorsunuz.

Sizin deneyiminizin ve bazı ilişkilerinizin başkalarınca değerlendirilmesi hoş olmuyor. Bu konuda daha ödünsüz tavırlar içine girmelisiniz. Meslek dışı bir iş, içinde sevdiğiniz bir arkadaşınızın olması nedeniyle sizi ilgilendirecek.

Gereksiz bazı şeylere para yatırdığınızı fark ettiğinizde geri dönüşü olmuyor. Önümüzdeki günler biraz hesaplı olmak durumundasınız. Yakında sevinçleriniz var, uzun vadeye yaymak sizin elinizde.

Çok kıymetli zamanınızı boşa tükettiğiniz alanlardan çekilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev konulu telaşlı koşuşturmalar söz konusu. Yeni düzenleme niyetleri coşkusu kadar, gerilimini de getirecek. Akılcı ve mutlaka ortak tercihler gerginlik yaşatmayabilir. Kendinize güvenli ve moralli olduğunuz konularda aceleci kararlar sakınca getirebilir. Bu bağlamda ekip içinde bazı görüşmelerin, bir kısım şeyleri belirleyici özelliği olabilir.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, saat 05:38 Merkür-Neptün olumlu görünümüyle günümüz başlayacak. Bu enerji, yapmak istediğimiz değişiklikleri finansal açıdan çok akıllıca ele almamız gerektiğini işaret ediyor. Düşündüğünüz işlerin getirisi ne olur, ne açıdan zorlar, ne gibi eksiklerimiz var diyerek düşünelim. Kiralama-satın alma işlemlerinde çok dikkatli olalım. Her şeye özen gösterelim. Madem hayallerimizdeki bir yaşam kurmak istiyoruz. O zaman görüntüden ziyade, kullanabilirlik anlamında inceleyelim. Bu görünüm hissiyatımızı yükseltiyor. Durumumuzu gerçekçi bir şekilde ele alarak, doğru tavsiyeler ışığında değerlendirirsek kafamızda soru işaretleri kalmaz. Saat 09:38 Ay-Venüs olumlu görünümü, başkalarına sezdirmeden kendi isteklerinizi yapmak üzere gizlice hareket etmenizde yardımcıdır. Sözgelimi evde dinlenmek, sevdiğinizle buluşmak, bazı önemli konular üzerinde konuşmak, kimsenin bilmediği bazı işlerle uğraşmak, onları istediğiniz gibi düzenlemeye çalışmak gibi. Fiziksel anlamda ihtiyaçlarınız yoğundur. Eğer yalnızsanız, bir sevgiliniz olsun istersiniz. İlişkiniz varsa, partnerinizle özel bir şeyler yaşamak istersiniz. Bazılarınız bu görünüm altında zaaflarına yenilebilir. Sözgelimi kızdığınız halde sevgilinizi aramak, bir araya gelmek gibi. Onun niyetini öğrenmek amaçlı böyle davranıyor olabilirsiniz. Saat:11:16 - 20:44 arasında Ay boşlukta ilerleyecektir. Bu süre içinde, kendinizle alakalı konularda diğer günlere nazaran biraz daha duygusal düşünebilirsiniz. Ancak bu duygusallık, eğer son günlerde bir şeyler sizi tedirgin ettiyse biraz daha fazlalaşabilir. Zayıf noktası insan kendisi daha iyi bilir mutlaka. Hepimizin az çok duyarlılık gösterdiği meseleler vardır. Ailemiz, çocuklar, para,v.b konular gibi. Yenilik anlamındaki kararlarımızı bir daha gözden geçirelim. Eğer birileri özel hayatımızı yakından ilgilendiren bir konuda gereksiz yere bir söz ederse, hiç bulaşmayalım. Bekleyelim ve duruma bir bakalım. Gün boyu ben ruhsal yönden rahatlatıcı çalışmalara ve fiziksel açıdan sağlığınızı güçlendirici aktivitelere öncelik verelim. Üzülebileceğiniz mevzuları daha fazla büyütmemek için, şöyle bir günlüğüne rafa kaldıralım. Bize bu saatlerde huzur lazım. Saat 20:44 itibariyle burcunuz üzerinde ilerleyecek Ay, liderlik yönünüzü güçlendiricidir. Eğer bir arzunuz, ihtiyacınız varsa, bunu mutlaka elde etmek adına harekete geçersiniz. Duygularınız bir hayli ateşlidir. Sizi takdir etmeleri, güçlü bulmaları, sözünüzü dinlemelerini istersiniz. Bu enerji, pırıltılı yaşama, kendinizi kanıtlama, kimliğinizi ifade edebilme yönünde bir hayli etkilidir. Kendimizle barışık  ve hayata sevgiyle yanaştığımız bir hafta olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

12 Kasım 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Jüpiter sayesinde, ilişkilerinizde göle görülen bir canlanma söz konusu. Sosyal yaşantınızda sergilediğiniz enerji, karşılaştığınız kişileri de, etkiliyor. Bugün, organizasyonlar vebirlikleri önem kazanıyor. Yeni projeleriniz için, size yardım edecek dostlara ihtiyacınız olabilir. Seçimlerinizi doğru yapın.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarının istediği şekilde veya taleplerine göre değil, kendi isteklerinizi veya düşüncelerinizi ön plana alarak hareket etmenin yararlı olduğunu düşünebileceğiniz bir gün. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün oluşan Mars Plüton kavuşumu birkaç haftadır bahsettiğimiz(8 Ekim, 2 ve 7 Kasım tarihli yazılar) gergin etkileri bugün de tetikleyebilir. Riskli hareketlerden, yerlerden veya saldırgan kişilerden uzak kalınması, ufak tefek sakarlıklara ya da kazalara karşı tedbirli olunması ve tartışmalı ortamlara girilmemesi gereken bir gün. Yüksek enerjiyi olumlu kullanabilirsek pek çok konuda rahat ilerleyebiliriz, doğru kullanılmaması agresif etkiler yaratabilir. Kurallara bağlı değişiklikler yapılması gerekmesi ya da yapılacak anlaşma ya da düzenlemelerin vaat ettiği şeylerin zorlukla arkasında duracağını bilmeniz isteksiz adımlar atmamıza neden olsa bile, rüzgara karşı da olsa harekete geçmemiz gerektiğinin farkına varabileceğimiz bir gün. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan kontrol vurgusu öne çıkıyor. Geçmişe dair bazı konular zihninizi tekrar meşgul edebilir. Hassasiyetlerinizin arttığı böyle bir günde iç dünyanıza dönmek ve kendinize yoğunlaşmak daha yararlı olabilir. . Derin düşünme vurgusu ağırlık kazanıyor. Kuruntularınızdan kurtulma imkanı bulabilirsiniz.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞİNİZLE aranıza soğukluk girmiş gibi umursamaz bir tavır içindesiniz. Başka konulara moralinizi bozup işinizi gücünüzü ihmal etmeyin.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

12 Kasım 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 15' 56" R
Ay
Terazi
15° 59' 04" R
Merkür
Boğa
05° 23' 42"
Venüs
Boğa
24° 59' 17"
Mars
Koç
14° 38' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 29"
Satürn
Balık
18° 04' 06"
Uranüs
Boğa
23° 28' 28"
Neptün
Balık
29° 25' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 13"
Chiron
Koç
21° 41' 47"
Lilith
Başak
25° 29' 55"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>