Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir hayatı her şeyden soyutlayıp tümüyle aşka sunabilirsiniz. Ama yine aşk konusunda büyük bir ihmalkarsınız. Yüksek sorumluluk duygunuz aşkı her zaman alt ediyor. Bulunmaz bir sevgilisiniz oysa.

Yetenekli ve zekisiniz. Ama aynı zamanda sırılsıklam bir idealist olduğunuz için kilitli kapıları zorluyorsunuz. İş yaşamınızda ruh doygunluğu dışında bir kazanım yok gibi. Bunu yeterli görüyorsunuz.

Sıkıntılısınız doğal olarak. Desteksiz ve yalnızsınız. Ama çok yakın gelecekte parlak ışıltılar var. Destek beklediğiniz yer ya da kişi de bir hamle yapacak gibi görünüyor.

Sağlığınız iyi. Bunun dışında dikkat etmenizi gerektirecek bir şey yok. Kimse sizi üzmeyi düşünecek kadar kötü değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda sudan sebeplerle günden güne uzaklaştığınız çok özel birinin, size karşı büyük bir bağlılığı var. İki üç güne kalmadan çok şaşıracağınız ikili bir görüşmeniz olacak. Şimdiden oturup bu görüşmenin stratejisini saptamanız gerekiyor. Düşüncelerinizdeki bir netliği, bazı konuları abartarak ve bazı yetersiz kişilerin etkisinde kalarak bulandırıyorsunuz.

14 Şubat 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Genel olarak daha huzurlu olacağınız bir gündesiniz. Gün içerisinde bazı aksilikler olsa da yine de yüzünüz gülüyor olacak. Sosyal tarafınız ön planda olabilir. Dışarıda daha çok vakit harcayabilirsiniz. 13:51 olduğunda Mars Boğa burcuna giriş yapıyor. 31 Mart'a kadar kariyer hayatınızda çok çalışmanız, savaşmanız gereken durumlar olabilir. Güzel yanı ise bu azimli kişiliğiniz sayesinde çok güzel birteklifi alabilirsiniz. Çalışmıyorsanız geleceğinizi garanti altına almak için savaşmanız gerekli olabilir. Sizin hakkınızın yendiği durumlar varsa mutlaka savaşınızı verin. Kazanan siz olacaksınızdır. Bugün 14 Şubat sevgililer günü Aslan veya yükselen Aslan iseniz, ilişkinizde tutkulu bir aşıksınızdır. Siz ne kadar heyecanla karşı tarafa bağlıysanız onun da size karşı öyle olmasını istersiniz. En çok önem verdiğiniz şey ise partnerinizin size karşı net olmasıdır. Beraber olacağınız partnerinizin yanınıza yakışması sizin için önemlidir. Tarzınız, duruşunuz, entelektüel yanınız birbirinize benzer olmalıdır. Her zaman partnerinizin bakımlı olmasını beklersiniz. Gururunuz kırıldığında çok sevseniz bile asla geri dönmezsiniz. Gurur sizin için çok önemlidir. Fakat bu durum bazen agresif olmanıza neden olabilir. İlişkiniz için en büyük tavsiye, sinirli olduğunuz anlarda hemen tepki vermemeniz olmalıdır. Bazen ilişkide hep kendinizi ön plana çıkartan davranışlarda olabilirsiniz. Biraz karşı tarafın isteklerine de kulak vermelisiniz. Kalbinizin aşk için attığı güzel günler dileğiyle <3 Sevgiler, Astromeri

14 Şubat 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlarını gözden geçiriyorsun!Mücadele gezegeni Mars, bugün burç değiştiriyor. Gezegenlerin seyri bugün senin hem duygusal tarafını tetikleyecek hem de bir süredir aklında olan planları kaleme almana neden olacak. Bugün karşına çıkan fırsatları ve bugüne kadar aldığın kararlarını gözden geçirmek isteyebilir, bu anlamda değişken tavırlar sergileyebilirsin. Maddi anlamda duyduğun kaygılarını ailenle paylaşıp, destek görmeyi bekleyebilirsin. Hafızan seneler önce yapılanları tekrar hatırlamana neden olabilir. Eski sevgilinin bugün attığı mesaj ne kadar manidar gelse de fikrin değişmeyecek. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Aslan burcuysan, gergin bir havaya bürünebilirsin. Biraz yalnız kalmak, kendi yapacaklarına odaklanmak kafanı biraz olsun dağıtacaktır. Mide problemi yaşıyorsan, işlenmiş ve yağlı gıdalardan uzak durmanda fayda var.

14 Şubat 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş projelerinizi kabullendirmek adına kendinize biraz zaman vermelisiniz. Egolarınızı kontrol etmeli, hiçbir yaklaşımı şahsileştirmemelisiniz.

14 Şubat 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizi yeniden değerlendireceğiniz zamanlar içindesiniz. Sosyal konularda sıkışmalar yaşayabilirsiniz. İş hayatında alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Öğleden sonraki zamanlarda gençlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak olayların daha kolay üstesinden gelebilirsiniz.

14 Şubat 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkı sevmenize rağmen hedeflerinizle olan bağlılığınız daha büyük. Partnerinizle bir tartışması yaşayabilirsiniz.

14 Şubat 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Keskin karar vermeyin, hiçbir önemli aksiyon almayın. Mümkün olduğunca planlarınızı yayarak gerçekleştirin. Acil işlerinizi bile ertesi güne bırakmaya çalışın. Duygusal ve hırsınızın kurbanı olacağınız kararlar vermeye çok müsait bir gündesiniz. Günü anlam ve önemine göre kutlayın ve bitirin.

14 Şubat 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim becerinizi açığa çıkaran ancak zorlayıcı bulduğunuz etkiler altındasınız. Kişisel hedefleri yenileyeceğiniz olaylar gelişirken, öğleden sonra sosyalleşme arzunuz artıyor.

14 Şubat 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısında gerçekleri öğrenmekle yanıp tutuşabilirsiniz. Yeteneklerinizi, zekanızı çok iyi konsantre edebileceğiniz bir gün. Mars?ın Boğa burcuna yerleşmesi kariyer hayatınızda kararlı bir mücadeleye gireceğinizi gösteriyor. Bu süreyi iyi değerlendirin. İç sesinizle mantığınızı birleştirerek gerekgerekse özel hayatınızla ilgili radikal, kalıcı kararlar alırsınız.

14 Şubat 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızın birinci önceliğiniz olacağı bir gün geçireceksiniz. İkili ilişkilerin, diğer herşeye göre daha ön planda olması mümkündür. Her türlü tanışıklığı dostluğa çevirmek isteyebilir, arkadaşlıklarınızı ve sevgi ilişkinizi derinleştirebilirsiniz.

14 Şubat 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 28' 16" R
Ay
Koç
09° 15' 35"
Merkür
Koç
19° 47' 30"
Venüs
Boğa
07° 24' 28"
Mars
Koç
03° 43' 48"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 29"
Satürn
Balık
17° 01' 08"
Uranüs
Boğa
22° 38' 45"
Neptün
Balık
29° 03' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 55"
Lilith
Başak
23° 54' 53"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>