Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kimi yerde yaşamınızla çelişen hayata bakış zenginliğinizi dışa vurmak için daha fazla beklememelisiniz. Size bağlanmaya her an hazır birinin cesarete ihtiyacı var. Ona bu güveni siz vereceksiniz.

Umutsuzluğa kapalı mizacınız bazı küçük çıkışları zorlamaya devam edecek. Sağlıklı ilişkiler, sağlıklıortamına yetemiyor. Dönemsel sorunlar, birçokları gibi sizin de elinizi kolunuzu bağlamış görünüyor.

Teminat altında olduğunu söylediğiniz sorumluluklarınızın bazı güvensizlikleri var gibi. Parayla ilişkiniz biraz karmaşık. Daha düşünceli harcamalarla, birçok şeyi yoluna koyabilirsiniz.

Genel anlamdaki boşluğunuzu aşk hayatınızdaki yalnızlığınız yaratıyor. Gönlünüzün boşluğu, bütün hayati ilişkilerinizde etkisini gösteriyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında sizi bir konuda kararsızlığa düşürecek bir duyum alacaksınız. Bu bilgi uzun zaman kafanızda yer edecek. Aydınlanmak için birkaç kişiyi kırmayı göze alabileceksiniz. Sevinçli bir gününüzde, coşkulu dostlarınızın arasındasınız. Bu sevinci ve coşkuyu son kertesine kadar hissedebilmelisiniz. Bunu sizinle özellikle paylaşmak isteyenler olacak.

15 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 03:33 Venüs-Uranüs görünümü, heyecanlı ve farklı bir şeyler yaşama dürtümüzü yükseltiyor. İnsan canlanmak, hayatın güzelliklerinin tadına varmaktan yana. Ancak yaşadığımız toplum, maddi-manevi durumlar bunun önüne geçebilir. Hevesimizi azaltabilir. Beklenmedik gelişmeler, sorumluluklar üstümüzde baskı kurabilir. Bu nedenle tepkisel davranabiliriz. Kendimizi haklı bulabilir, farklı düşünen kişilere mesafe koyabiliriz. Saat 09:10 Ay-Jüpiter görünümü, güven duyduğumuz kişilerle bir arada olmak isteğimizi vurguluyor. Saat 12:40 Ay-Neptün görünümü, hayallerinizin peşinden gitme arzunuzu işaret eder. Kişi sorunlardan uzak yaşamak ister. Geçmiş gözünüzde canlanır. Düşündüğünüz, hayalini kurduklarınızın hepsini gerçekleştirmekten yanasınız. Saat 19:19-16 Haziran saat 10:21 arasında Ay- boşluk etkisindeyiz. Duygusal düşünebilirsiniz. Kırılgan, endişeli, sevdiklerinizin en ufak bir ters sözünü kaldıramazsınız. Eğer son günlerde bir şeyler sizi tedirgin ettiyse hassasiyetiniz daha yüksek olur. Ailemiz, çocuklar, para,v.b konular üzerinde bir hayli durabiliriz. Gönülden huzur, mutluluk ve sevgi dileklerimle, bayramınızı kutlar, sevdiklerinizle birlikte güzel bir gün geçirmenizi temenni ederim.

15 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hiç ummadığın ortamlarda senden bahsedildiğini öğrenebilir, şaşkınlığını gizleyemeyebilirsin.

15 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde aile bireyleri ile olan ilişkilerde yaşanan ciddi sorunlar için yakın çevrenizdeki kişilerin arabulucu görevi üstlenmesi isteyebilir ve onların yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Büyük oranda finansal konular yüzünden yaşanacak olan bu durumlar için sizlerin de düşünceleri alınabilir ve özellikle haklı ve haksız olan kişilere karşı hakemlik yapmanız istenebilir.

15 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geçmişten kaynaklanan konulara aşırı takılmamalı, daha objektif olmaya çalışmalısınız. Kimi zaman gizli bir durum da gündeme gelebilir. Duygularınızda samimi olmaya bakın. Aşırı hassasiyet ve endişenin sizi aşağı çekmesine izin vermemelisiniz. Aynı zamanda sosyal bir konu ya da yardımlaşma konusu içinde yer alabilirsiniz.

15 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal alanda kendinizi geliştirmeyi seviyorsunuz. Bugünlerde her şeyden memnun olup mutlu olmanız çevrenizin de hoşuna gidiyor. Güzel ve enerjik bir gündesiniz.

15 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

15 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Toplum içinde kolay tepki vermeye ve sıkılmaya açık olabilirsiniz. Huzur bulmak ve sakinleşmek için aile ortamlarınıza daha çok vakit ayırın.

15 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uranüs ile burcunuzda seyahat eden Venüs arasındaki zorlu etkileşim ilişkilerde denge kurmanızı zorlaştıracak. Bu nedenle bugün sosyalleşmeyi sakın ihmal etmeyin. Kariyerdeki sorunlarla boğuştuğunuz, pek çok insana laf anlatmak zorunda kaldığınız bir günün ardından kendinizi şımartmayı hak ediyorsunuz. Kısa yolculuklarla stresinizi atabilir, yeni yerler keşfedebilirsiniz.

15 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmaz mısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi. Sizin bir işkolik olduğunuzu düşünüyor.

15 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 36' 11" R
Ay
Balık
26° 08' 23"
Merkür
Koç
19° 09' 57"
Venüs
Boğa
06° 18' 15"
Mars
Koç
03° 02' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 52"
Satürn
Balık
16° 56' 41"
Uranüs
Boğa
22° 35' 39"
Neptün
Balık
29° 02' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 57"
Lilith
Başak
23° 48' 55"
True Node
Koç
15° 23' 52"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>