Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz yeniden birlikte olmak için elinden geleni yapıyor. Dostlarınızdan da destekler istiyor. Ona başlangıçta açtığınız bütün kredileri cömertçe harcadığına inanırken, biraz haksız görünüyorsunuz.

Çok doyumlu ilişkiler içinde, çok sevdiğiniz bir işi yapıyorsunuz. Kimse sizden takdirini gizlemiyor. Ekonomik olarak memnunsunuz. Bu aralar konumunuzu daha netleşmiş yetkilerle daha belirgin duruma getirebilirsiniz.

Bazı yaklaşımlarınızdaki tavrınız, yanlış değerlendirilmenize çok elverişli. Beklediğiniz desteklerde listenizde gelecek günlerde rencide olabileceğiniz isimler var.

Bazı durumlarda iyi niyetinizi frenlemelisiniz. Biraz kuşkucu yaklaşımlarınız, sorunlarınızı aza indirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birtakım duyumlar sizde kısa süreli gerginlikler yaratabilir. Dost çevrenizdeki sağduyu sizi etkileyip şekillendirecek. Kararlı birisiniz. Başarılara açık özellikleriniz var. Özgüveniniz bugünlerde, bazı olayların etkisiyle tırmanışa geçmiş gibi. Bu yüzden ilişkilerinizde şu sıralar sınırsız bir hoşgörü hakim. Bundan, sizin dışınızdaki bazı ilişki pürüzlerini düzeltme anlamında yararlanabilirsiniz.

16 Mart 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 02:38 Ay-Mars karşıtlık etkisi altında, evinizle alakalı değişimler, bir başka yere yerleşim, ailenizle alakalı konularda bir mülkün paylaşımı, birbirinizle olan ilişkinizde restleşmeler tarzında durumlarla karşılaşma riskimiz olduğundan, ben derim ki öncelikle kariyer hayatınızı, sorumluluklarınızı gün içinde önemseyiniz. Saat 18:24 Ay-Neptün görünümü, girişim, meslek hayatınız, ailevi konular, sorumluluklarınız, miras, hisseli para, cinsel yaşamınız, paylaşımlarınız yönünde yaşanan gerilimi biraz olsun hafifleticidir. Gün boyunca gönlünüzden huzur, yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Güzel niyetleriniz karşılıksız kalmasın. Gönülden sevgilerimle,

16 Mart 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün seni memnun etmek çok zor olabilir. Sevdiklerine karşı anlayışlı olman gereken bir gündesin diyor gökyüzü.

16 Mart 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Annenizle ilgili sorumluluklarınız üzerinizde bir baskı unsuru oluşturabilir. Akrabalarınız, komşularınız ve kardeşlerinizin aileniz ile ilgili olan sorunları üzerine bir gerginlik oluşabilir. Ani tepkilerinizi kontrol etmelisiniz.

16 Mart 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızdaki mevzularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için kararlar alabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerinize zaman ayırmanız gereken bir gündesiniz. Sevdikleriniz için organizasyon yapabilirsiniz. Soyut şeyler gündeminizi meşgul edebilir.

16 Mart 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Resmi işlerden nefret etmenize rağmen bugün adli başvurularınız olacak. Haklı olduğunuz konuları atlamayın. İstediğiniz hedefe oldukça yakınsınız, pes etmeyin.

16 Mart 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

16 Mart 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ve aile konuları önemini artırırken, özgürlüğünüz sizin için değerli. Her anlamda kafanıza estiği gibi davranmak isteyebilirsiniz amayoğunluğunuz buna elvermeyebilir.

16 Mart 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğitim, pazarlama ve reklam konularında olumlu ve dengeli sosyal diyaloglar yakalayabilirsiniz. Kariyerinize odaklanacağınız ve mesleki alanınız her neyse, yoğun ve kalıcı olabilecek çalışmalara yöneleceğiniz bir gün daha yaşıyorsunuz.Kısa gezintiler ve özellikle esintili doğa keşifleri size çok iyi gelecektir. İş ilişkilerinizde, kardeşiniz ve komşularınızla olan münasebetlerinizde fikir ayrılıkları ve bireysel kalma hevesi nedeniyle kopmalar yaşamanız olasıdır. Öğleden sonra saatleri Ay boşluğu nedeniyle içe kapanma isteği artar.

16 Mart 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yaşamınızın canlanacağı bir gün geçirmeniz olasıdır. Kendinizi kalabalık insan gruplarının arasına atabilirsiniz. Ancak; kalabalığa kaynayıp gitmeyecek, kendinizi ön plana çıkararak insanların sizi fark etmesini sağlayacaksınız.

16 Mart 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 10' 46" R
Ay
Başak
20° 18' 23"
Merkür
Boğa
02° 26' 06"
Venüs
Boğa
22° 19' 24"
Mars
Koç
13° 00' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 01' 50"
Satürn
Balık
17° 55' 35"
Uranüs
Boğa
23° 20' 57"
Neptün
Balık
29° 22' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 10"
Chiron
Koç
21° 35' 18"
Lilith
Başak
25° 15' 31"
True Node
Koç
14° 54' 36"
Son Güncelleme : 17/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>