Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler görülüyor. Bugün sevgilinize uzun zamandır hayalini kurduğunuz türden bir gün geçirebilirsiniz ve sevgilinizin size bir sürprizi olacak.

Son derece aktif olmanıza rağmen bir çok işle ilgilenmeniz tatmin edici sonuçlara ulaşmanıza engel olabilir. Dikkatinizi tek bir konuya yoğunlaştırırsanız daha fazla başarılı olabilirsiniz.

Bugün bazı tapu işleriyle ilgilenmek zorunda kalacaksınız ve bu işin sonucunda gerek zihinsel gerek fiziksel olarak çok yorulacaksınız.

Ani karar vermekten ve aceleci davranmaktan kaçınmalısınız. Sakin hareket ederek ulaşacağınız sonuçlar sizin için daha verimli olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için zor ve yorucu bir gün olabilir. Sevdiklerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz fakat bunun için fırsat bulamayabilirsiniz. Ailenizden birinin sizin hakkınızda doğru olmayan düşünceleri var. Bu düşüncelerini değiştirmek isteyebilir fakat başarılı olamayabilirsiniz.

17 Ağustos 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar yeni haftaya, Ay-Başak burcu geçişiyle  başlıyoruz. Saat 20:16 olana dek, değerli bulduğumuz her ne varsa, sözgelimi para-aile-özel hayatımızla ilgili konular üzerinde titizleneceğiz. Ancak mantığı öne alarak düşünmeniz halinde pürüzleri düzeltebilirsiniz. Bütçenizle alakalı hesaplamalarda bulunursunuz. Sosyal faaliyetler hareketliliğin, haberleşmenin, iletişimin  etkili olacağını gösteriyor. Saat 20:16-23:22 arasındaki Ay boşluk etkisi altında parasal işlerimizi, hesaplarımızı bu zaman dilimi içinde dikkatlice yapmakta yarar görüyorum. Özellikle yoğunluk nedeniyle parasal  alışverişlerde  alacağımızı vereceğimizi iyi bilelim. Sağlık giderleri, kişisel bakım, temizlik ve düzenlemeler için bir miktar para ayırabiliriz. Saat 23:22 Ay-Terazi burcu geçişi, huzurlu bir şekilde,veya özel ilişkilerimize zaman ayırmamızı sağlıyor. Anlaştığımız kafa dengi arkadaşlarımızla sohbet etmek, huzur verici paylaşımlarda bulunmak hoşumuza gidebilir. Yeni haftanın sizlere şans, güzellik, başarı, kazanç getirmesi dileğimle,  

17 Ağustos 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs'ten aldığınız olumlu etki sayesinde kişisel görüntünüzde gözle görülür bir cazibe var. Beklentilerinizde önemli gelişmelerin gündeme gelmesiyle kafanız karışabilir. Bazı özel durumlar söz konusu. Bugün her şeyi çok çabuk kavrıyor ve olaylara kesin çözümler getiriyorsunuz. Yaşam temponuz hızlanıyor. Eski aşklara dikkat.

17 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren planlar, konular veya başlıklar ön planda. Bu alandaki yaratıcılığınız sizin için bile sürpriz olabilir. Şaşırtıcı fikirleriniz veya büyüleyen özellikleriniz size kazandıracak. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Resmi ve kurumsal işlerle uğraşabileceğimiz, detaylı işlere yatkın, sistemli hareket edebileceğimiz bir gündeyiz. Gün, doktor randevuları, sağlık başlıklı işler, muhasebe, bilgisayar işleri için uygundur. Mide hassasiyetleri yaşanabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ağustos 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konularda kendinizi daha meşgul hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda engelleri aşmak için mücadele verebilirsiniz. İş hayatınızda ilerleme kaydedebilmek için plan yapmanız gerekebilir. İlişkilerinizde yaşayacağınız sıkıntıları abartmamaya özen gösterin. Gerçekçi olmanız gereken zamanlardasınız.

17 Ağustos 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Bilgelik... Karşı cins sizi bugün yoğun olarak düşünebilir. Onun aklında olmanız her konunun çözüme ulaşacağı anlamına gelmiyor ama.

17 Ağustos 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

17 Ağustos 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınız için parasal işlerinizi bu hafta başı kolay halledeceksiniz. Bir para işinizin peşine düşebilir ve alacağınız varsa onun konuşmalarını yapabilirsiniz. Fırsatlarınız giderek daha da çoğalacak.

17 Ağustos 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda aşırı inatçı, ya hep ya hiç mantığından uzak durmakta fayda olacağına işaret etmekte. İş ile ilgili daha hırslı ve kendinizi ortaya koymaya çalışacağınız bir hafta olacak sizler için. Oldukça çözüm odaklı,bitirici olabilecek, işinizle ilgili konularda güçlü kişilerden önemli tavsiyeler alabilecek,konusunda size avantaj sağlayacak sözleşme ve anlaşmalar yapabilirsiniz

17 Ağustos 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

17 Ağustos 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 20' 24" R
Ay
Başak
22° 16' 23"
Merkür
Boğa
02° 39' 22"
Venüs
Boğa
22° 31' 42"
Mars
Koç
13° 07' 41"
Jüpiter
Boğa
28° 04' 11"
Satürn
Balık
17° 56' 15"
Uranüs
Boğa
23° 21' 31"
Neptün
Balık
29° 22' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 06"
Chiron
Koç
21° 35' 48"
Lilith
Başak
25° 16' 37"
True Node
Koç
14° 54' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>