Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda ihtiyacınız olan huzur, bugünkü davranışlarınıza çok bağlı. Sevgilinizin taleplerine karşılık vermeye çalışmalısınız. Sizin istediğiniz ilişki tarzı onun için biraz monoton olabilir. Yaklaşan haftasonu için plan yapmaya başlayın.

Bugün ailenizden birisiylekonuşması içine girecek, yeni fikirler edineceksiniz. Bu fikirlerin pratikte uygulamaya konması pek o kadar kolay olmayacak ve zaman gerekecek.

Bugün sevgilinizle bir eğlenceye katılmak için çok büyük bir para harcayacaksınız ama buna değecek. Bu eğlence sizi tekrar yakınlaştıracak. Beklenmedik bir masraf çıkmayacak.

Ani bir kararla başka bir şehirden bir misafiriniz gelebilir, ona da zaman ayırmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir konuda inadınız tutacak ve karşınızdaki ağzıyla kuş tutsa sizi ikna edemeyecek. Ufak tefek şeylerin büyüyüp tartışma boyutuna gelmemesine dikkat edin. Akşam için alacağınız dışarı çıkma teklifini kabul ederseniz çok güzel vakit geçirecek, ne zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşacaksınız. Şaşıracağınız bir haber duyabilirsiniz.

17 Ekim 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar  burcunuz üzerinde ilerleyen Ay etki altında Cuma gününe merhaba diyorsunuz. Bu enerji, liderlik yönünüzü güçlendiricidir. Eğer bir arzunuz, ihtiyacınız varsa, bunu mutlaka elde etmek adına harekete geçersiniz. Duygularınız bir hayli ateşlidir. Sizi takdir etmeleri, güçlü bulmaları, sözünüzü dinlemelerini istersiniz. Bu enerji, pırıltılı yaşama, kendinizi kanıtlama, kimliğinizi ifade edebilme yönünde bir hayli etkilidir. Saat 04:49 Merkür-Mars görünümü, çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminizi, eğitim,girişimlerinizi, bir yere taşınma, taşındığınız bir yere alışma, seyahatleriniz gibi meselelerin ele alınması yönünde gayet olumludur. Hem geçtiğimiz 20 Eylül tarihinden bu yana olan bitene bakarız hem de ilerisi adına düşündüklerimizi bir daha gözden geçiririz. Bu enerji, ortaklaşa düşünmek, el birliğinde bulunmak, anlaşmaya varmak, eksikleri gözden geçirmek, kendimizi yaratıcı tarzda ifade etmek ve de hedeflerimizi, projelerimizi ele almakta yönünde kıymetlidir. Eğer bir şeyler şu aralar, durgunsa, sorun çıkartıyorsa, hemen üzülmeyin. 4 Kasım tarihine kadar bunlar yerli yerine oturur veyahut siz o tarihteki duruma göre bir yol çizersiniz. Yeni tanışmalar,görüşmeleri v.b konularda da aceleci olmayalım. Şartlara bir bakalım. Saat 17:57 Ay-Uranüs olumlu etkisi özgürlük duygusunu yüreğinizin derinliklerinde hissettiricidir. Bu güç sayesinde  önünüzde duran engelleri aşabilirsiniz. Dikkat çekme isteği, kendini ifade edebilme yeteneği, alkış ve onaylanma arzusunun yükseldiği böyle bir günde davranışlarınızla, duruşunuzla ne kadar açık ve doğal bir insan olduğunuzu hissettirirsiniz. Saat 20:57 Merkür-Venüs kavuşumu, iletişimi güzelleştiren, daha önce karar verilmiş işleri tekrar ele almak yönünde önemlidir. Etrafınızdaki insanlarla hoş bir şekilde anlaşmaya varmanızı, sevgiyle yol almanızı, ortaklaşa düşünmenizi sağlayıcıdır. Henüz yeni karşınıza çıkmış fırsatlar, yapılan görüşmeler, yeni tanışılmış kişiler, çevresel meseleler ve de aşk hayatınızla ilgili konularda da ben bilinçli düşünülmesi yönünde olumlu buluyorum. Günün tüm güzellikleri sizin yüreğinizle buluşsun. Ne dilediğiniz varsa gerçekleşsin. Can-ı gönülden sevgilerimle,

17 Ekim 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, duygularınızı belli bir sınavdan ve denetimden geçiriyorsunuz. Kendinizi irdelemek ve hatalarını düşünmek için, iyi bir gün. Dostlarınızın her zaman yanınızda olmayacağını düşünmeli ve kendinizle çelişkiye düşmemelisiniz. Mücadeleci yönünüzü içsel enerjinizle birleştirmeli ve meditasyon çalışmalarına ağırlık vermelisiniz.

17 Ekim 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başka kişilerin fikir veya tecrübelerine önem vermenizde fayda var. Zira, aşk hayatınızı, yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya sanatsal eğilimlerinizi ilgilendiren konularda katkıları söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı ilişkilerimizle ilgili kararlarımızı ya da son hareketlerimizi gözden geçirebiliriz. Karşımızdaki kişilerin düşüncelerini veya inançlarını değiştiremediğimiz, başarılı olacağından emin olmadıkları adımları attıramayacağımız veya güvenlerini kazanamayacağımız türde tavsiyeler vermemeli; duygularımıza veya öngörülerimize bağlı değil, açıklamalı, görüntülü sunumlara veya mantıki belgelere dayanan ikna yöntemleri kullanarak bazı adımların atılması gerektiğine dikkat çekmeliyiz. Somut işaretlere dayalı sunumlar karşı tarafın düşüncesini değiştirmede etkili olabilir. Boş öneri ve tavsiyelerden kaçınmalı.

17 Ekim 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetler ve ilişkiler konuları öne çıkabilir. İlişkinizde yenilenme ve değişim isteği duyabilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizi paylaşmak için son derece uygun bir gündesiniz. Hassasiyetlerinizi rahatça dile getirebilirsiniz. Sağlık konularında yeni kararlar gözüküyor. Yeni planlarınıza uyma konusunda oldukça kararlısınız.

17 Ekim 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Sizin sakin duruşunuz, partnerinizin coşkusu ile değişik bir kontrast yaratıyor. İşin özü, siz tam anlamı ile uyumlu çift sayılıyorsunuz. Eksik olan yönlerinizi birlikte kapatıyorsunuz. İŞ: Beklemek size göre bir şey değil. Oldukça sabırsız bir gün geçireceksiniz. Alacaklarınızı uzun zamandır alamamanız sebebiyle öfkelisiniz. SAĞLIK: Çok fazla internette geziyorsunuz ve gözleriniz kızarıyor. Yorgun bir yüz ifadeniz var.

17 Ekim 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

17 Ekim 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 50' 32" R
Ay
Balık
14° 44' 15"
Merkür
Koç
18° 39' 32"
Venüs
Boğa
05° 20' 16"
Mars
Koç
02° 26' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 50"
Satürn
Balık
16° 52' 45"
Uranüs
Boğa
22° 32' 57"
Neptün
Balık
29° 00' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 21"
Lilith
Başak
23° 43' 42"
True Node
Koç
15° 22' 46"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>