Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki olayların gelişimi sizin için can sıkıcı olabilir ve duygusal bir karmaşa içine girebilirsiniz. Duygusal bazı gerilimler olabilir ve yanlış anlaşılabilirsiniz.

İş yaşamınızda araştırmacı yönünüz ile çok seviliyorsunuz. Ancak birden fazla işle ilgilenmeniz ve konsantrasyon sorunu yaşamanı kafanızın dağılmasına neden olabilir. Bugün yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Bugün çeşitli anlaşmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz ve size büyük paralar getirebilecek bazı çalışmalar içine girebilirsiniz. İleriye dönük bazı projelere el atabilirsiniz.

Bugün evinize gelecek misafirlere karşı takınacağınız tavır size kıymetli dostlar kazandıracak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aslında siz sakin ve olaylara mantıksal açıdan yaklaşan birisiniz. Fakat bugün acele kararlar almaya ve hareket etmeye meyilli olacaksınız. Duygusal yönden her şeye ani tepkiler vermeniz yüzünden ev halkını üzeceksiniz. Bu olumsuz tavırlarınız yakınlarınızla aranızda istenmeyen durumlar yaratacak. Akşam saatlerini arkadaşlarınızla birlikte geçirebilirsiniz.

17 Mayıs 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 02:05 itibariyle etkili olacak,  Ay-Neptün olumlu görünümüyle Pazar gününe adım atacağız. Bu enerji, hayalini kurduğunuz bazı planlarınızı hem maddi hem de manevi anlamda ele almanızda yardımcıdır. Sorumluluklardan uzaklaşmayı, rahat etmeyi arzularsınız.  Parasal konular ve güvenli birhayali kafanızın içinde dolanır durur. Genel olarak bu etki altında insan umudunu yüreğinde büyütmek ister. Dokunmak hissetmekten zevk alır. Saat 02:26 Ay-Venüs görümüm etkisi altında, üzerimize bir şeylerin yüklenmesini istemeyiz. Gönlümüzce günü geçirmek ve keyiflenmek arzusu duyarız. İç dünyamızın derinliklerinde huzur gayet önemlidir. Bunu sağlayan kişi ve ortamlarda bulunmak isteriz. Saat 10:44 Ay-Jüpiter zorlu görünümü,güvenliğimiz, toplum içindeki yerimiz, kariyerimizin önemini yükseltiyor. Kendimizi istediğimiz gibi ifade etmek, büyümek istiyoruz. Ancak işimizin getirisi, geleceğiyle ilgili konularda maddi açıdan duruma bakmakta yarar var. Saat 11:38 Ay-Pluto görünümü,  İhtiyaçlarımızın, arzularımızın elde edilmesi adına bizi baskı altına alacak ve bize, -İstiyorsan,  o zaman kalk ve gerekeni  yap diyecektir. Saat 21:04 Ay- Chiron şifalı görünümü, özel hayatınızla ilgili konular üzerinde düşünmenizi  sağlıyor.  Eğer hayat, umduğunuz gibi geçmiyorsa, hala bir şeyleri kafanızın içinde tam olarak oturtamıyorsak bu biraz da bizim ürkekliğimizden kaynaklanabilir. O zaman  ciddi anlamda kendimizi gözden geçirelim. Keyiflendirici bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

17 Mayıs 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın konumu, toplumsal yaşamınızda belirgin bir düzeye getiriyor. Bugün sezgileriniz oldukça güçlü ve kendinizi istediğiniz gibi ifade edebileceksiniz. Fakat zorlanmalara karşı da hazırlıklı olmalısınız. Hiçbir şey, sizi kolay ulaşmayacak ve mücadeleci yönünüzü ön plana çıkaracaksınız. Ani duygusal sorunlara hazırlıklı olun.

17 Mayıs 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli düzenlemelerde kendi yöntem ve yollarınızı kullanarak ilerleme şansı yakalayabilirsiniz. Tartışmalara başlamadan önce aslen ne istediğinizi bilmenizde fayda var. Nasıl hissettiğinizi bilmek herkese iyi gelecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilk buluşmalar veya sevdiğimiz kişilerle yapacağımız sevgi paylaşımlarını arttırabileceğimiz randevular için çok uygun romantik ve sevecen etkilerle dolu. Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler. Her tür sevgi temalı ilişkide bağları kuvvetlendirebileceğimiz günlerdeyiz. Ancak, maddi başlıklı konular ya da sahip olduğumuz şeylerle ilgili başlıklar dikkatli adım atmayı ve dikkatli olmayı gerektiriyor bu esnada unutmayalım! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün her ne kadar yapılması gereken işler söz konusu olsa da, bazı beklemeler var. Yavaş ilerleyen şeyler karşısında sabırlı olun.

17 Mayıs 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kilonuzla ilgili ani değişiklikler sizi biraz yıpratabilir. Beslenme düzeninize daha fazla dikkat edin. Sofranızda eksik etmemeniz gereken besinlere dikkat!

17 Mayıs 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğlen saatlerinden itibarenhayatınızla ilgili görüşmeler gerçekleştirebilir, çalışmalarınıza konsantre olabilirsiniz. Geçici kas, eklem ve sırt ağrıları yaşayabileceğiniz bugün, finansal konular, arkadaş çevrenizle iletişiminiz ve görüşmelerinizde zorlanabileceğiniz, fazladan enerji sarf etmeniz gereken bir zaman diliminde olacaksınız

17 Mayıs 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiklerinize her konuda yardım etmek, destek olmak isteyeceksiniz. Bir şeyi içinizden çok isteyecek, sonra da olduğuna şahit olacaksınız. Yaratıcılığa dayalı bir işiniz varsa harika bir gün sizi bekliyor.

17 Mayıs 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün olumlu etkileri ile; Aşk ve aile hayatınızda sihirli bir el değmişçesine düzenlemeler getirerek huzursuzlukları özel bir müdahaleniz olmadan yaşamınızdan söküp atacak adeta. Aşk hayatınızda yaşanan olumlu gelişmeler özellikle evli Aslan’lar için oldukça sevindirici olacak. Başkaları yüzünden doyasıya yaşayamadığınız duyguları hiçbir engel olmadan yaşayabilmenin mutluluğu yaşamınızın tümüne yansıyacak.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

17 Mayıs 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 55' 47" R
Ay
Balık
16° 02' 38"
Merkür
Koç
18° 42' 55"
Venüs
Boğa
05° 26' 56"
Mars
Koç
02° 30' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 06"
Satürn
Balık
16° 53' 12"
Uranüs
Boğa
22° 33' 15"
Neptün
Balık
29° 00' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 39"
Lilith
Başak
23° 44' 18"
True Node
Koç
15° 22' 54"
Son Güncelleme : 04/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>