Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki olayların gelişimi sizin için can sıkıcı olabilir ve duygusal bir karmaşa içine girebilirsiniz. Duygusal bazı gerilimler olabilir ve yanlış anlaşılabilirsiniz.

İş yaşamınızda araştırmacı yönünüz ile çok seviliyorsunuz. Ancak birden fazla işle ilgilenmeniz ve konsantrasyon sorunu yaşamanı kafanızın dağılmasına neden olabilir. Bugün yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Bugün çeşitli anlaşmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz ve size büyük paralar getirebilecek bazı çalışmalar içine girebilirsiniz. İleriye dönük bazı projelere el atabilirsiniz.

Bugün evinize gelecek misafirlere karşı takınacağınız tavır size kıymetli dostlar kazandıracak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınız arasında sevimliliğinizle, dürüstlüğünüzle özel bir yeriniz var. Zaman zaman onların beklentilerine yanıt veremediğinizi düşünüyor, üzülüyorsunuz. Dostlarınızla son zamanlarda sık görüşmeler içindesiniz. Vefa duygunuz oldukça gelişkin. Gösterilen dostluğun, duygusal anlamda mutlaka karşılığını görmek istiyorsunuz.

17 Mayıs 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Ay-Terazi burcu etkinliği altında, çevremizdeki insanlarla ilişki kurma arzumuz da yoğunlaşıyor. Dengeli bir şekilde iletişimde bulunmak isteyeceğiz. Ne karşımızdaki kişi ne de biz, üstünlük yarışında değiliz. Nazik bir şekilde konuşmak, fikirlerimizi paylaşmak niyetinde olacağız. Saat 03:54 Ay-Mars görünümü, geri hareket dönemine rastladığı için, aşk hayatımız, ailemiz, yuvamız, çocuklarımızla ilgili kararlarımızı aceleye getirmeden bir daha gözden geçirmenin işaretçisidir. Yanlış bir karar verip uygulamak yerine, detaylı şekilde incelersek, daha iyi olacaktır. Yeni birisiyle mi tanıştık. Kimdir neyin nesidir, nasıl bir hayat görüşü vardır, bunlara bakalım. Sabırsız davranmayalım. Bugün alınan uygulanan bir karar daha sonra güvenilir gelmeyebilir. Her istediğimiz olsun diye diretmeyelim. Olur olmazlarına bir bakalım. Hayatın bize sunacaklarından şüpheye düşmeyelim. Çünkü her gecenin bir aydınlığı mutlaka vardır. Mutlu ve huzurlu bir gün dileğimle,

17 Mayıs 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır.. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışmaları geçici aşkları da gündeme getirebilir. Dostlukların pekişeceği ve olumlu enerjiler alacağınız bir dönemdesiniz. Merkür'ün geri hareketine dikkat etmelisiniz. Kemiklerinizi ve iskelet sisteminizi korumalısınız.

17 Mayıs 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi istemediğiniz bir yöne çekmeye çalışan ya da ısrarcı ve manipülatif kişilerle karşılaşabilirsiniz. Kendi işinizi yapmaya odaklanmalısınız. Kişisel gelişiminize, sağlığınıza, diyetinize veya spora eğilim göstermenin olumlu geri dönüşleri olabilir. Günü doğru değerlendirmeli. . Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eleştiri ve şikayetlerin dozunu ayarlamayı gerektirebilecek bir gündeyiz ya da eleştirilere sert karşılıklar vermememizde fayda var. Tepkisel hareketlere, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da ufak tefek kazalara da dikkat edelim. Ancak, bazı kişilerden yardım alabileceğimiz veya yardım edebileceğimiz koşullar bugün de sürüyor. Ruhsal çalışmalar yapmak, dualar etmek veya kırgınlıklarımızı tedavi için güzel bir hafta sonu aynı zamanda. Enerjimizi özelliklerimizi ortaya çıkartmak ve yeteneklerimizden fayda sağlamak için kullanalım, bu sayede çokhalledebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

17 Mayıs 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Birçok işi bir anda yapmanız gerekebilir. İşlerinizi tekrar kontrol etmenizde fayda var. Yaşadığınız olaylarda fedakarlık yapmak durumunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki durumlardan etkilenebilirsiniz. Kulağınıza asılsız dedikodular gelebilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çaba göstereceksiniz.

17 Mayıs 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kısa bir gezi ya da tatil hayaliniz vardı ve bugün bu arzunuz bir anda gerçekleşiyor. Maddi konuda rahat bir döneme giriyorsunuz. İşlerinizi ihmal etmemelisiniz.

17 Mayıs 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

17 Mayıs 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, iletişiminiz yüksek olacak. Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar sizi sosyal çevrelerde vehayatınızda mutlu edebilir. İş görüşmelerinizde vaat edilenler hoşunuza gitmeyebilir.

17 Mayıs 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısa yolculuklar ve özellikle su kenarlarına yapılacak gezintiler size çok iyi gelecektir.Eğitim, pazarlama ve reklam konularında olumlu ve dengeli sosyal diyaloglar yakalayabilirsiniz. Kariyerinize odaklanacağınız ve mesleki alanınız her neyse yoğun ve kalıcı olabilecek çalışmalara yöneleceğiniz bir sürece başlıyorsunuz.Genel olarak ise; Ay tüm gün Terazi burcunda kalacak. İlişkilerinize eğilmek, adil olmak, hak yememek, medeni davranmak, kibarlık yapmak, güler yüzlü, romantik olmak, sosyalleşmek, gezmek, eğlenmek ve çevrenizle bağlantı kurmak için oldukça uygun bir gündesiniz. İlişkileri ve iletişimi ön plana alacağınız fırsatlara sahipsiniz.Alışveriş yapmak, kuaföre gitmek, estetik içeren konulara eğilmek, sevdiklerinize hediye almak, iyiliklerin karşılığını vermek, alttan alan tavırlar sergilemek, affetmek, dostlarınıza ikramlar yapmak, ambiyansı zevkli mekanlara gitmek, tatlı-pasta almak veya pişirmek, dekorasyon, güzellik, aksesuarlar, tekstil ve moda ile ilgilenmek size iyi gelebilir.

17 Mayıs 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

17 Mayıs 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 17' 60" R
Ay
Başak
21° 46' 53"
Merkür
Boğa
02° 36' 02"
Venüs
Boğa
22° 28' 37"
Mars
Koç
13° 05' 47"
Jüpiter
Boğa
28° 03' 36"
Satürn
Balık
17° 56' 05"
Uranüs
Boğa
23° 21' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 07"
Chiron
Koç
21° 35' 41"
Lilith
Başak
25° 16' 20"
True Node
Koç
14° 54' 48"
Son Güncelleme : 17/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>