Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçtenliğiniz ve aşka bakışınızla ideal bir sevgili olarak duruyorsunuz. Bugünlerde gözlerinizi yerden kaldırmanız, çevrenize bir bakınmanız yaşamınızda yepyeni başlangıçlar için yeterli olabilir.

Bugün verimli görüşmeler için randevular kesilebilir. İlginç önerileriniz, çok yakında gerekli kişilerin ilgi alanına girecek gibi görünüyor. Birkaç basamağı birden çıkma aceleciliğinden vazgeçmelisiniz

Para harcama isteği sizde bir dürtüye dönüşmüş gibi. Bugünkü koşullar böyle bir rahatlığa hiç elverişli değil. Terazinin bir kefesi daima ağır basıyor, dengeleyemiyorsunuz

Kendiniz gibi bir aşığı bulmanız hiç de ihtimal dışı değil; belki de çok yakında. Aşkı, düşüncelerinizdeki kadar özgürce yaşama isteğinizde karşılaştığınız problemler, statükoya teslimiyetinize neden olmamalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tüm enerjinizi yıllarca içinizde biriktirdiğiniz hayallerinizi gerçekleştirmek için olumlu şekilde kullanırsınız. Tüm olumsuz davranışlarınızdan sıyrılarak adeta yeniden doğmuş gibi yumuşak kalpli ve merhametli davranışlar içinde olursunuz. Başkalarının iyiliği için hiç düşünmeden canla başla savaştığınız bir dönemdir.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Cumartesi günümüz saat 04:34  Ay Yay burcu seyir etkinliğinde başlıyor. Hayatın kendi içindeki koşturmasını bugün bir yana koyarak, sizi neler motive ediyor, nelerle mutlu oluyorsunuz bunları düşünerek enerjinizi yüksek tutmanız, sevdiklerinizle bir arada olmanız, canlanmanız açısından  yararlı olabilir. Saat 06:29 Satürn-Neptün görünümü, kafamızın karışmasına neden olabilir. Aşk hayatımız ve finansal ilişkilerimizde duruma bilinçli şekilde bakmak gerekiyor. Korku ve endişeleriniz nedeniyle  veya kendinize göre yaptığınız değerlendirmeler yanlış olabilir. Aşkta hayal kırıklığı yaşayacağınızı ve ilişkide arzu etmeyeceğiniz durumlarla karşılaşacağınızı sanabilirsiniz. Bazen de tam tersine aşırı güven duygunuz sizi gerçekçi olmaktan alıkoyabilir. Burada önemli olan, bilinçli şekilde aşk, çocuklar, cinsel yaşam, finansal konuları ele almaktır. Duruma iyi bakmak, anlamak, şartları göz önüne alarak hareket etmek vaktidir. Saat 21:48 Ay-Merkür karşıtlık etkisinde, çevremizdeki kişilerle uzlaşı içinde olmak, bastığımız yeri bilmek, ilişkilerimizde dikkatli olmamız  gerekiyor. Herkesin sizin gibi düşünmeyeceğini unutmayalım. Yakınımızda bulunan kişilerle adil ve tarafsız bir şekilde ilişkilerimizi düzenleyelim. Sabırsız davranmayalım. Riskli sözler sarfetmeyelim. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmenizi diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

18 Haziran 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değerli zamanınızı boş yere harcamak istemediğiniz için, bugün çevrenize duyarsız davranacaksınız. Egoistlikle suçlanabilirsiniz. Bildiğiniz yolda ilerlemeye devam etmelisiniz. Çevrenizin hakkınızda söylemlerine aldırmamalısınız. Günlük temponuzu arttırıcı çalışmalar içinde olmanız, bazılarının kıskançlık duygularını atağa kaldıracaktır. Sonuç, başarı getirecektir.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta sonu, sosyal ilişkileriniz maddi başlıklı konular nedeniyle zorlanabilir veya artan sorumluluklar aşk hayatınızı veya çocuklarınızla ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir. GÜN GENELİ: Akşam saatlerinden itibaren diyalog kumrak zorlaşabilir. Kafa karışıklıkları, depresif ruh hali, hayal kırıklıkları ya da endişeler yavaş yavaş gündeme gelmeye başlıyor. Hafta başında yazdığımız etkilerin etkinleşeceği iki günün içindeyiz. Ruhen iyi hissetmek için bize keyif veren aktivitelere ve enerjimizi alan değil, enerji veren kişilere yakın durmamızda fayda var. Gerçekçi düşünmekte zorlanabiliriz. Paranoyak düşüncelerden veya tam tersi gerçek olamayacak kadar iyi görünen şeylerden uzak duralım bu hafta sonu. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Haziran 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça hareketli ve şanslı olabileceğiniz fırsatlar getirmekte. Kendinize olan güveniniz sayesinde çok şey başarabilirsiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öyle cesursunuz ki sanki dünyayı fethedeceksiniz. Enerjinizin tavan yaptığı bu dönemde doğru işlere, projelere yönelerek kârlı çıkmaya bakmalısınız.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde çalışma hayatınızda öne çıkan kişi olurken, yaptığınız her işi en iyi şekilde tanıtabilir, çalışmalarınızla parlayan kişi olabilir ve faydalı görüşmeler yapabilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde ilişkilerinizde görüşmeler, buluşmalar ve etkili paylaşımlar sözkonusu iken, devam eden ilişkilerinizde keyifli ortamlara birlikte katılabilir, bekarsanız yeni birisi ile görüşebilir, tanışabilirsiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk, eğlence ve çocuk alanlarınızdaki sorumluluklar özellikle ortak parasal kararlarda sizi zorlayabilir. Ortak para yatırımlarınızda birtakım belirsizliklere ve karmaşalara açık olacaksınız.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hobileriniz ve hayatınızın zevk aldığınız alanlarında başka insanların denemediği detayları keşfetmek isteyebilirsiniz.İçinizde sakladığınız aykırı ruhu ortaya çıkarabilirsiniz. Sportif faaliyetlere girişebilir, bayram tatili öncesi fazla kilolarınızı gidermek için yeni fikirlere ve bedensel egzersiz tavsiyelerine yönelebilirsiniz. Ruh haliniz bugün anlık değişkenlik gösterebilir.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hafta sonu, sosyal ilişkiler parasal bir takım engeller nedeniyle sıkıntıya girebilir. Öte yandan gerek aşk hayatınızda gerekse aile yaşantınızda artan sorumluluklar ve görevler de bu stresi büyütebilir.

18 Haziran 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 09' 31" R
Ay
Terazi
14° 39' 23"
Merkür
Boğa
05° 14' 19"
Venüs
Boğa
24° 51' 05"
Mars
Koç
14° 33' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 55"
Satürn
Balık
18° 03' 41"
Uranüs
Boğa
23° 28' 05"
Neptün
Balık
29° 25' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 27"
Lilith
Başak
25° 29' 11"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>