Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal konularda oldukça şanslı olacaksınız. Aşk yaşamınızda küçük yenilikler olabilir yada güzel zaman geçirebilirsiniz. Fikirlerinizi iyi değerlendirmelisiniz.

İş yaşamınızda genel bir hareketlenme göze çarpıyor ve işle ilgili bir çok iletişime girebilirsiniz. Genel olarak çeşitli gerilimler yaşayabilirsiniz ancak bu gerilimlerin sizi motive etmesi söz konusu olacaktır.

Özel hayatınıza özen göstermeniz harcamalarınızı çoğalttı ve önümüzdeki günlerde bu yüzden sıkıntıya düşebilirsiniz. Daha dikkatli olmalısınız parasal konularda.

Bugün trafikle ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Özellikle yağışlı günlerde biraz daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aileniz son günlerde en büyük desteğiniz. Her tür sorununuzu onlarla paylaşıyorsunuz. Bugün onlardan bir konuda önemli bir destek görebilir ve kendinizi çok rahat hissedebilirsiniz. Bir süredir göremediğiniz arkadaşlarınızla görüşme fırsatı bulabileceğiniz bugün genel olarak neşeli ve rahat geçecek.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 08:55 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle bayramın ikinci gününü karşılayacağız. Bu enerji, özgür olmak arzumuzu işaretleyecek.   Dikkat çekme isteği, kendini ifade edebilme yeteneği, alkış ve onaylanma arzumuz da aynı şeklide yoğundur. Saat 17:50 itibariyle etkili Ay-Jüpiter kavuşumu, neşelenmeniz, canlanmanız, aktif bir şekilde günü değerlendirmenizde güçlü bir destek veriyor. Yolculukların da işaretçisi olan bu görünüm altında yeni bir şeyler yapmak, beğenilmek, ilgi görmekten bir hayli mutlu olabilirsiniz. Etrafınızda güzellikler yaratabilir, siz de bunların keyfine varabilirsiniz. Bayramımızın  keyifli paylaşımlar ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü bugün uzun süredir ilişkisi devam eden Aslan'lar için alınacak kararlar işaret etmekte. Beraber olduğunuz insanla yaşadıklarınızı değerlendirdiğiniz artı ve eksiler üzerine düşünerek kararlar alacağınız bir gündesiniz. İlişkinizle ilgili çözümsüz kaldığınız konularda aile bireylerinizin de objektif görüşlerinden faydalanabilirsiniz. Sıkıntılı bir beraberlik içindeyseniz ve yaşamın size getireceklerinden korkuyorsanız, İç sesinize kulak verin ve yaşadıklarınızı sadece karşı tarafı suçlamadan adilce değerlendirerek kararlar verin. Karar alırken korkularınızın esiride olmayın… İş hayatınızda bugün görüşmelerinizde sonuç almakta zorlanabilir fikirlerinize karşı çıkan insanlarla mücadele edebilirsiniz.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal veya maddi açıdan baskı altında hissetmeniz bazı konularda aşırı tepkiler vermenize neden olabilir. Sizi dinlememekte ısrarcı olan kişilere laf anlatmanız zor olacaktır. En iyisi yumuşak bir ses tonuyla konuşmanız olacak. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay, eğlenceli aktivitelerle zaman geçirme arzumuzu arttıracak, bizi sosyalleştirecektir. Kendimizi zinde, aktif ve keyifli hissedeceğimiz, çevremizdeki kişilere karşı verici ve cömert davranabileceğimiz bir gündeyiz. Ancak, akşam saatlerinde Satürn etkisiyle kendimizi kısıtlanmış veya huzursuz hissedebiliriz veya belli belirsiz bir stres yaşanabilir o kadar. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken, kişisel konularda oldukça aktif olabilirsiniz. Kendinizi ortaya koymak için güzel fırsatlar var.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Değişim... Kendinize dair en doğru kararları vermiş olmanız gerekiyor ancak siz en kötü kararları vermekte usta gibisiniz.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde eğitim öğretim faaliyetleri ve seminerlerde yer alabilir, çeşitli etkinliklerden faydalanabilirsiniz. Eşiniz ve yakın dostlarınızla iletişim kurarken ani tepkiler ve fevri yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz. Bu geçici enerji etkisi altında, ikili ilişkilerde her söylenene kulak asmamanız gereken bir süreç sözkonusu olacak.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün enerjiniz rahatlayacak. Kişisel istekleriniz ve beklentileriniz devrede olabilir. Kişisel bakımınıza ve görüntünüze daha çok önem verebilirsiniz. Uzaklardan heyecanlı haberler gelebilir. Uzun zamandır ertelediğiniz sağlık poblemleriniz bugün gündeminize gelebilir.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sürpriz bir seyahate çıkmanız gerekebilir. Bu birkaç gün ikna kabiliyetinizi kullanarak rahatlıkla karşınızda ki insanları kendi safınıza çekebileceksiniz. Her türlü iletişim, kerdeşlerle ilişkiler, komşular, eğitimle ilgili konularda hedeflerinize daha rahat bir şekilde ulaşabilecek, olası krizleri bu alanda rahat bir şekilde yönetebileceksiniz.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

18 Temmuz 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 57' 05" R
Ay
Terazi
12° 05' 19"
Merkür
Boğa
04° 56' 13"
Venüs
Boğa
24° 35' 12"
Mars
Koç
14° 24' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 52"
Satürn
Balık
18° 02' 51"
Uranüs
Boğa
23° 27' 20"
Neptün
Balık
29° 25' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
21° 40' 49"
Lilith
Başak
25° 27' 45"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 19/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>