Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin topluluk içinde biraz özensiz olduğunu düşünüyorsunuz. Bu düşünceyi kendi içinizde kurup ondan gitgide uzaklaşıyorsunuz. Ama bu sorununuzu onunla bir kez bile konuşmayı denemediniz.

İş hayatınızda bugünlerde biraz rahata kavuşmuş görünüyorsunuz. İşe yeni alınan bir eleman sizin yükünüzü oldukça hafifletiyor. Ona karşı dostça duygular da besliyorsunuz.

Gün sayan bir borcunuz var ve siz onun hazırlığını bitirmiş değilsiniz. Bunu kapatmak için bir miktar daha borca girmeniz gerekecek. Hesabınızı biliyorsunuz. Fakat yan harcamalarınızın arkası kesilmiyor.

Bugünlerde kafanızı kurcalayan bir konu var. Buna zihninizde ayırdığınız zamanı, sizi doğrudan ilgilendiren başka konulara ayırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Basit görüp üzerinde gereğince durmadığınız bir konu, bugünden başlayarak birkaç gün beyninizi meşgul edecek. Bazı davranışlarınız içinizin aynası oluyor. Kendinizi boşuna gizlemeye çalışıyorsunuz. Bu gece, içinde tanımadığınız insanların da olduğu bir arkadaş gurubunuzun davetlisi olacaksınız. Hareketli bir geceye hazırlanın.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 07:58 Ay-Boğa burcu seyrinde, maddi  konularda sakince düşünmek gerekiyor. Genel olarak üzerimize sorumluluk yüklenmesinden pek hoşlanmayız. Rahat etmek, huzur bulmak ihtiyacımız gayet yoğundur. Tutkularınızı, hem zihinsel hem fiziksel boyutta tadını çıkarmak isteriz. Geleceğimiz veya şu anki durumumuzla alakalı düşündüğümüzde, güvence olgusu ister istemez öne çıkıyor. Saat 14:53 Venüs-Mars görünümü, dış dünya olan eğlenceli, zevkli, aktif paylaşımların göstergesidir. Karşı cinsi etkileme yönünde enerjiniz bir hayli yüksektir. Tanınmak, el üstünde tutulmak, takdir edilmek istersiniz. Çeşitli aktiviteler, internette yazışmalar, tanışmalar anlamında da bu enerji gayet etkindir. Aşkı kendinize bir mıknatıs gibi çekeceğiniz gündesiniz. Bu görünüm, sanatsal konularda, hukukla alakalı meselelerde de rahatlatıcıdır diyebiliriz. Yeni hafta boyunca bütün işlerinizde kolaylıklar dilerim. Kalben sevgilerimle,

19 Eylül 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularla ilgili sınırlarınızı genişletmeyi ve yeni kaynaklar üzerinde araştırmayı amaçlıyorsunuz.. Sizi yargılamalarına izin vermeden,, istekleriniz gerçekleştirmelisiniz. Çevrenize karşı üstünlük savaşı verebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili sezgisel bir savaş içinde olacaksınız. Hissettiklerinizi kendinize saklamalısınız.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi fiziken zorlayacak aktivitelerde yer almanız, kendinize olan güveninizin artmasını sağlayarak kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir. Duyarlılığı doğru yönetmek başarıyı beraberinde getirebilir. Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren olumlu olaylar var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. İşlerinizi bölüştürmek sizi rahatlatabilir. Gün içinde sorumluluklardaki artış sizi biraz yorabilir. Tutkulu ilişkiler gündeme gelebilir. Sosyal ortamlarda bulunmak için organizasyonlara katılabilirsiniz. Borç, alacak ve ortaklı konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Bu konularda yeni kararlar almak isteyebilirsiniz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanları güldürmekten zevk alıyorsunuz. Bugün kendinizi başkalarının sorunlarının içinde bulabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlara moral vermek zorunda kalacaksınız.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün geçici bir süre ruhsal olarak engellenmiş, sınırlanmış, baskı altında hissedebilirsiniz ve aile ilişkilerinizde mesafe, soğukluk yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda romantik teklifler alabilir, partnerinizle kaliteli zaman geçirebilirsiniz ancak onların duygusal iniş çıkışları veya geçmişle ilgili bazı takıntılarının, incindikleri yerlerin üzerine gitmemelisiniz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hem maddi konuları hem de kalabalık ortamlardaki işlerinizi halledeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlardan alacağınız güzel desteklerle yolunuzda rahatça ilerleyebilirsiniz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel olarak oldukça dinamik hissedebileceğiniz bir günde bulunuyorsunuz. Tatil dönüşü yolculukları için de yorgunluğu kabul etmiyorsunuz.Ancak ne yazık ki bu yolculuklar sürecinde tatsız kazalara ve beklenmedik sorunlara açık olabilecek burçların başında geliyorsunuz. Merkür gerilemesini de aklınızda tutarak aracınızın arızalanması veya hasar görmesine sebebiyet verebilecek kazalara karşı tetikte olmanız gerekmektedir. Fikirlerinizi sosyal çevrenize empoze etmeye yatkın olabilirsiniz. Gece enerjiler bir parça düşecektir.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

19 Eylül 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 40' 02" R
Ay
Balık
12° 07' 47"
Merkür
Koç
18° 32' 52"
Venüs
Boğa
05° 06' 55"
Mars
Koç
02° 17' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 18"
Satürn
Balık
16° 51' 50"
Uranüs
Boğa
22° 32' 19"
Neptün
Balık
29° 00' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 45"
Lilith
Başak
23° 42' 30"
True Node
Koç
15° 22' 31"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>