Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizin onu kendi çevrenize sokmaktan çekindiğinizi düşünüyor. Bunu açıkça dile getiremediği için de biraz sıkıntılı. Onun sizin arkadaşlarınızla yapmak istediği programlara açık olmanızda yarar var.

Zaman zaman düşündüğünüzdeğişikliği bugünlerde gündeminizden düşebilir. Bunda işyerinde yapılacak yeni düzenlemenin de payı olacak. Epeydir beklenen düzenlemeyle ilgili bugün yeni bir bilgi alabilirsiniz.

Gerçekleşmesini istediğiniz hayalleriniz için biraz daha paraya ihtiyacınız var. Hayallerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Bugünlerde hepsinin birden gerçekleşmesi mümkün gibi gözükmüyor.

Bazı yakınlarınızda empati duygusunun olmadığını düşünüyorsunuz ama zaman zaman siz de empati kurmakta zorlanıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun vadelive programlarınızı tekrar ele almanız veya düzenlemeniz gerekiyor olabilir. Tarihleri değiştirebilir, bazı konulara biraz daha yoğunlaşabilir ya da hangi noktalarından memnun olup olmadığınızı sorgulayabilirsiniz.

19 Kasım 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 08:27 itibariyle Kova burcundaki ilkdördün, ilişkiniz, partneriniz, evliliğiniz, yasal davalarınız, sözleşmeleriniz,ortaklığınız konularında özgür kararlar almak, hayatınızı kendi bildiğiniz şekilde sürdürmek istersiniz. Gerçekten arzuladığınız şekilde bir ilişki yaşıyor muyum veya ne kadar mutluyum sorusunu kendinize sorabilirsiniz. Burada önemli olan yaşadığınız beraberliğin kalitesi ve sizin kendinizi güvende hissetmenizdir. Eğer yaşadığınız ilişki ile iç dünyanızdaki güvence arzunuz birbiriyle çelişiyorsa, beraberliğiniz nedeniyle kendinizi huzurlu hissetmiyorsanız, yaşadığınız ilişki büyükleriniz tarafından kabullenilmiyorsa, ilişkinizden memnunsunuz ancak şartlarınız gereği bir yuva kurmanız zor ise, gün boyu gerilim yaşamanız mümkündür. Bu durumda her şeyi bir kez daha gözden geçirerek kendiniz için en doğru kararı vermeye çalışabilirsiniz. Hatta bu karar için bir müddet evinizden uzak durmak, kimseyle bir şey paylaşmadan kendi dünyanıza çekilmek arzunuz yoğunlaşabilir.Saat 10:19-14:21 saatleri arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Sizi üzen, sıkıntıya sokan ve rahatsız eden kişi veya olaylar karşısında her şeyi bir kez daha gözden geçirmekte yarar var. Saat 13:13 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, evimiz, ailemizin ihtiyaçları ve kazancımızla ilgili konularda bir analizde bulunmamızı sağlıyor. Amacımız sağlıklı, verimli ve dikkatli şekilde hesabımızı yapmak, geleceğimizi sağlam temellere dayandırmaktır. Bu konular üzerinde yoğunlaşacağız ve geçmiş tecrübelerimizi dikkate alacağız. Saat 14:21 itibariyle etkili olacak Ay-Balık burcu seyri hassas düşünmemize neden olur. Böyle anlarda, kafanızın daha fazla karışmasına izin vermeyiniz. Huzursuz edici olandan uzak durunuz. Gün boyunca, arzu ettiğiniz gelişmelerle karşılaşmanızı tüm kalbimle temenni ediyorum. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

19 Kasım 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir partiye giderken, Nasıl giyinmeliyiz? Nasıl eğlenmeli?

19 Kasım 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun vadeli konuları, işleri, planları,birliklerini ya da programları tekrar ele almanız ve düzenlemeniz gerekiyor olabilir. Tarihlerle oynayabilirsiniz, bazı noktaları zorlayabilirsiniz veyabirliklerinin dayandığı noktalardan memnun olup olmadığınızı sorgulayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayaller, kafa karışıklıkları ve idealler gezegeni Neptün'ün direkt harekete geçişi, aslında bugünden itibaren hayallerimizi gerçeğe dönüştürmemize hayata geçirmemize yardım etse de, sadece birkaç gün için, bizi biraz dalgın, unutkan ruh haline geçirebilir(aslında hafta başından beri biraz etkisini kararsızlıklar, şüpheler veya belirsizlikler olarak hissetmiş olabilirsiniz). Sabah, öğlen ve öğle sonrası saatlerde, ikili ilişkilerimizde olumlu saatlerde olacağız. Yenileyici etkiler ya da değişik alanlarda ilerleme başlıkları devrede ya da heyecan veren gelişmeler var. Sular ve sıvılarla ilgili başlıklar uzun zamandır olduğu gibi önümüzdeki dönemde de devrede olabilir bu arada ekleyelim Niobe'ce.

19 Kasım 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ikili ilişkilerinizde sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Karşınızdaki kişinin fikirlerine önem vermeniz gerekebilir. Tepki yaratmamaya özen gösterin. İlerleyen saatlerde ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Finansal konularda değişik koşullar doğabilir. Bu değişikler karşısında daha dengeli kalmaya bakın.

19 Kasım 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni aşk veya yeni bir sosyal yaşam sizleri bir hayli mutlu edecek. Eski kırgın günlerinizi unutmuş gibisiniz veya öyle görünmeye çalışıyorsunuz.

19 Kasım 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün geçici bir süre ruhsal olarak engellenmiş, sınırlanmış, baskı altında hissedebilirsiniz ve aile ilişkilerinizde mesafe, soğukluk yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda romantik teklifler alabilir, partnerinizle kaliteli zaman geçirebilirsiniz ancak onların duygusal iniş çıkışları veya geçmişle ilgili bazı takıntılarının, incindikleri yerlerin üzerine gitmemelisiniz.

19 Kasım 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçinize dönük yapınızla, ortaklaşa hareket etme isteğiniz çakışabilir. Sevdiğiniz insanla aynı fikirleri paylaşmayabilirsiniz. Ortaklaşa bir para konusunu halletmeniz gerekebilir.

19 Kasım 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün midenizde adeta kara delik olduğunu hissedebilir ve doymayabilirsiniz. Özellikle tatlıya olan düşkünlüğünüz çok artabilir. Çevrenizden size gelecek olan güzel sözleri de duymaya gayret edin, bugün kulaklarınızı biraz negatif eleştirilere karşı kapatın. Yine bugün kuaföre gitmek, saçınızı başınızı yaptırmak, güzelleşmek içinde uygun bir gün.

19 Kasım 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

19 Kasım 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 51' 42"
Ay
Kova
15° 40' 27"
Merkür
Koç
17° 31' 48"
Venüs
Boğa
02° 49' 21"
Mars
Koç
00° 51' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 18' 10"
Satürn
Balık
16° 42' 17"
Uranüs
Boğa
22° 25' 55"
Neptün
Balık
28° 57' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 31"
Lilith
Başak
23° 30' 07"
True Node
Koç
15° 20' 35"
Son Güncelleme : 01/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>