Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son zamanlardaki jestlerinizin onda yarattığı umutları yeniden kırmamalısınız. Değişmeye, ortak paydalarda buluşmaya isteksiz gibisiniz. İlişkinizde, sevgilinize yapay bazı zorunluluklar yüklüyorsunuz.

Çok yoruluyorsunuz. Kendinizi daha az yormak için aldığınız kararlar işe yarayabilir. Bazı sorumlulukları üzerinizden atmak, temponuzu biraz da olsa yavaşlatmak zorundasınız.

Önemsemediğiniz küçük harcamalar gözünüze görünmüyor. Sizi düzene sokmak isteyenleri dikkate almanızda yarar var. Hafta sonuna doğru sizi kısmen rahatlatacak bir para haberiniz olabilir.

Bir aile ferdinizin tek taraflı fedakarlıklarını doğru gözlemleyerek onu yeniden değerlendireceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızla bugünlerde bir küskünlük içine girebilirsiniz. Fazla rahat, geniş davranışları sizi fazladan sorumluluklara sokabiliyor. Sürpriz bir ziyaret söz konusu. Hiç beklemediğiniz anda, hiç beklemediğiniz birisi kapınızı çalabilir. Bazı sorunların üzerine gereğinden fazla gidiyorsunuz. Bu davranışınız o sorunları biraz daha büyütüyor gibi.

19 Nisan 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 09:49 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde günü karşılıyoruz. Sosyal ilişkiler ağımızı güçlendirme, paylaşımda bulunma yönünde bu enerji gayet olumludur. Saat 17:11 Ay-Neptün görünümü, akıllıca düşünmemizi gerektiriyor. Çünkü gelişmeler, farklı bir yön kazanabilir. Biz buna hazırlıklı olmadığımız için, üzerinde bir plan yapmadıysak, yanlış bir karar verebiliriz. Durumumuza bir bakalım. Ona göre hareket edelim. Arzuladığınız değişimin bir an önce gerçekleşmesi dileğimle,

19 Nisan 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketliortamı, bazı konulara odaklanmanı zorlaştırabilir. Konulardan en son senin haberin olacak.

19 Nisan 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zorluklarla karşılaşabilirsin. Bu seni asla yıldırmasın. Fakat mükâfatın büyüklüğü, sorunun büyüklüğü ile doğru orantılıdır. Gülün dostu dikendir. Bu nedenle hedefine ilerlediğin yolda çıkan engeller senin gelişmen için aslında dikkat etmen gereken ayrıntılardır. Yaşam sana bunları göstermek için karşına bazen zorluklar çıkarır.

19 Nisan 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinle ilgili derinlemesine özeleştiri yaparken, başkalarının seni eleştirmesine tahammül edemeyebilirsin. Kaybettiğini sandığın eşyanı ummadığın bir yerde bulabilirsin. Zihinsel konulara yönelebilir, edebiyat, felsefe gibi alanlarda okumalar yapabilirsin. İş arayan bir Aslan burcuysan,görüşmesine davet edilebilirsin. Harcamalarda titiz davranmaya çalışsan da, beğendiğin kıyafetleri, bibloları almadan da edemiyorsun. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, ayrıldığın sevgiline dair özlem duyabilirsin.

19 Nisan 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yeni fikirlere açık olmayı başarabilirseniz önünüzde engel teşkil eden pek çok şeyi aşacak güçlü bir çıkış yakalayarak istikrarlı ve kazançlı bir dönemin kapılarını aralayabileceksiniz. Bu sure içinde dikkat etmeniz gereken en önemli konu dikkatsizlik sonucu yaşanabilecek kazalar olmalı. Araç kullanırken tüm dikkatinizi buna vermeli dikkat dağıtacak her türlü davranıştan uzak durmalısınız. Aşk hayatınızda da sürpriz gelişmelere hazır olmalısınız. Para yı ödemeleri hayatınızın merkezinden uzaklaştırmalı çözüm odaklı hareket etmelisiniz ve unutmamalısınız ki dünya hayatında en önemli şey para değildir sağlık mutluluk huzur para ile satın alınamaz .

19 Nisan 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Satürn gezegeni rutin yaşam alanınızda geri hareketine başlıyor. Taşınma veya ebeveynlerinizin sağlık konuları, kalp sorunları yada kendi sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

19 Nisan 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sosyal ortamlarda, kalabalık yerlerde bulunmak hoşunuza gidebilir. Kendinizi bazı konularda şanslı, bazı konulardaysa yetersiz görebilirsiniz.

19 Nisan 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik sıkıntılar duyabilirsiniz. Harcamalarınıza her zaman olduğundan daha fazla özen göstermeniz gerekiyor. Aşk arzularınızın yükselmesiyle birlikte kaçamaklar yapma isteği de duyacaksınız. Gurup çalışmaları yapabilir, eğlence yerlerinde keyifli vakit geçirebilirsiniz.

19 Nisan 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

19 Nisan 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 33' 58" R
Ay
Balık
10° 37' 42"
Merkür
Koç
18° 29' 05"
Venüs
Boğa
04° 59' 13"
Mars
Koç
02° 13' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 50"
Satürn
Balık
16° 51' 18"
Uranüs
Boğa
22° 31' 58"
Neptün
Balık
29° 00' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 24"
Lilith
Başak
23° 41' 48"
True Node
Koç
15° 22' 21"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>