Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde son günlerde onun karşısında pek güven verici durmuyorsunuz, sevgiliniz sizde günden güne artan bir uzaklaşma görüyor. Ona, yanlış kurgular içinde olduğunu anlatmanın tek yolu, daha fazla ilgili davranmak olacak.

Sınırsız enerjinizle harikalar yaratabilirsiniz. Haftanın başında bazı görüşmeler, size yeni açılımlar sunabilir. Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerler olmalı.

Bir satın alma işinizde artık vaktin geldiği düşünülüyor. bununla ilgili ısrarlar alacaksınız. Bugünlerde biraz hesapçı bir tanıdığınızla bir tartışmanız olabilir. Yakında bir para pişmanlığınız var.

Bir ölçüde abartılı baktığınız engeller, gerekli bir konuda işbaşı yapmanıza mani oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bir konuda baskılıyorsunuz. Böyle davranmamanız halinde, sonradan onarılamayacak kırgınlıkların sebebi olacağınızdan korkuyorsunuz. Zor bir haftayı problemli bitirmiş olmanızın gerginliği size yetiyor, yani gerginlikler istemiyorsunuz. Aile bağlarınızda bazı yoksunluklar hissediyorsunuz. Sevgi dolu yüreğiniz, bunun çözümünü arıyor.

13 Nisan 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 01:28 Ay-Mars görünüm etkisinde güne adım atıyoruz. Bu enerji, dinlenmek, rahatlamak arzumuzu işaret ediyor. Kafamızı boşaltmaktan yanayız. Saat 03:09 Ay-Neptün kavuşumu, kendinizi hayatın kendi doğal ritmine bırakmanızı sağlıyor. Önemli olan iç huzurunuzdur. Bunu korumak için, dışarıya değil, kendi içinizdeki güzelliklere yöneliniz. Böylece enerjinizi çok daha olumlu şekilde kullanarak rahatlamış olursunuz. Saat 03:57 Ay-Venüs görünümü, sabırlı olmanın, sakince düşünmenin, gereksiz inatlaşmalardan kaçınmanın iyi olacağını gösteriyor. Huzuru önemsemeli, kendimize inanmalı, olumlu düşünmeliyiz. Saat 14:16 Ay-Pluto görünüm etkisinde, duygular sizi yanlış yönlendirebilir. Sizi birilerinin idare etmesine izin vermeyiniz. Adil olsun, hakkaniyetli olsun her şey. Saat 14:27-14 Nisan saat 06:26 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu saatler boyu, olayların etkisi altında kalmadan, rehavete düşmeden aklı başında hareket etmemiz gerekiyor. Bu zaman dilimi süresince duygularımız kimi zaman kuruntulu kuşkulu kimi zamansa haddinden fazla iyimserdir. Her durumu, olduğu haliyle kabullenmeye çalışırız. Sizi mutlu edecek haberler almanız dileğimle,

13 Nisan 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aksaklıklara müdahale edişin, övgü almanı sağlayacak. Hiçbir şeyin tesadüf olmadığını düşünebilirsin.

13 Nisan 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizden maddi anlamda destekler alarak borçlar ve alacaklar problemlerini bir denge üzerine oturtabilirsiniz. Yaşamınıza yeni finansal kaynaklar arama yoluna gitmelisiniz. Aşk hayatınızda ise kuracağınız iletişimler ve ortak romantik paylaşımlar sayesinde beklentilerinize daha rahat ulaşabilirsiniz.

13 Nisan 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayalini kurduğunuziçin çalışmalar yapabilir ve yaratıcılığınız ön plana çıkarabilirsiniz. Kendinizi ifade edeceğiniz işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Gün içinde bitişler yaşanabilir. Akışta kalmaya çalışmalısınız. Sabah saatlerinde harcamalarınıza dikkat edin. Aile ve ikili ilişkilerinizde daha iyimser olacaksınız. Kendinizi mutlu hissedeceksiniz.

13 Nisan 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır emek verdiğiniz mücadele ettiğiniz konuların kendini göstermesi ve sizi yükseltmesinden daha doğal bir sebep olamaz. Korkuya kapılır ve kendinizi geri planda tutmaya kalkışırsanız fırsatlar geldiği gibi gidebilir ya da size destek olan insanlar bu tavrınız karşısında size ağır eleştirilerde bulunabilir. Özel yaşamınızda ise beraber olduğunuz insanla birliktehayatınızı ilgilendiren konularda ortak kararlar alarak maddi şartlarınızı daha iyi seviyelere taşımak için önemli bir başlangıç yapabilirsiniz.

13 Nisan 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu destekler alırken, sosyal ortamlar ve davetlerde yer alabilir, eğitim öğretim ve görüşmelerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda teklif ve davetlere açık olduğunuz bir zamandasınız.

13 Nisan 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarından alacağınız yardımsever etkilerle kafanızdaki planları şekillendirebilirsiniz. Bu dönem başkalarına yardım etmek her anlamda ruhunuza iyi gelebilir.

13 Nisan 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortak paylaşımlarınızda aşırı fedakarlıklardan kaçınmanız gerekir.Alkolü aşırı tüketmeyin. Ruhsal zorlanmalarınızı meditasyonla çözümleyebilirsiniz. Psikolojik konular ilginizi çeker.

13 Nisan 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTANIN hemen başında bir seyahat gündeme gelebilir. Bu seyahati siz yapmayacaksanız, mevcut gezegen dizilimleri, uzaklardaki tanıdıklarınız size ziyarete geleceklerini ifade ediyor olabilirler. Eğer siz yolculuk yapacaksanız, bazı aksaklıklara karşı önlem almanızı öneririm. Pasaportunuzu kaybetmemek, bavulları karıştırmamak veya göz göre göre eşyalarınızı çaldırmamak için gözünüzü dört açın. TÜM hafta boyunca, uyumu ve sükuneti korumaya özen gösterin. Uyum ortamını korumak, uzun vadede size bazı kazançlar, en azından avantajlar getirebilir. Eğer bir tartışma başlayacak gibi görünüyorsa, yüzünüze o sıcak gülümsemenizi koyun ve olan bitenleri alttan almaya, havayı yumuşatmaya başlayın. Çevrenizin de kısa süre içinde size uyması mümkün olacaktır. Özellikle, eşiniz veya partnerinizle yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan gerilimler yaşamanız mümkün...

13 Nisan 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 36' 59" R
Ay
Oğlak
14° 01' 12"
Merkür
Koç
16° 36' 21"
Venüs
Koç
29° 58' 24"
Mars
Balık
29° 04' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 47"
Satürn
Balık
16° 30' 06"
Uranüs
Boğa
22° 17' 59"
Neptün
Balık
28° 52' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 42"
Lilith
Başak
23° 14' 43"
True Node
Koç
15° 22' 53"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>