Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde ilginç gelişmeler yaşamaya devam edebilirsiniz. Objektif olmaya çalışmalı ve gelişen olayları tarafsız biçimde ele almaya bakmalısınız. Akşam saatleri daha huzurlusunuz.

Yapıcı sonuçlar elde etmek istiyorsanız düzenli çalışmanız gerekiyor. İş ortamında huzursuzluklar olası. Bir miktar kafa karışıklığı ve yeteri kadar konsantre olamama problemiyaşamında veriminizi engelleyebilir.

İş hayatınızdaki gelişmeler maddi konularda da etkisini gösterecek. İşlerinizi tek başınıza çözmeye çalışın. Harcamalarınıza özen göstermeniz gerekebilir. Bazı seçimler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Duygusal reaksiyonlarınızı törpülemeniz gerekebilir. Evle ilgili konular dikkat uyandırırken, işe odaklanmakta güçlük çekebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlıklar bakımından hareketli bir gün. Duygularınızı yapıcı biçimde ifade ettikçe gün rahat geçecektir. Değişiklikler yapmak, çevrenizi geliştirmek istemenize karşın acele ile verebileceğiniz kararlar ve önemli konuları göz ardı etmeniz, sonradan başınızı ağrıtabilir.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar yeni haftamız  saat 11:25 Ay-Uranüs görünümüyle başlayacak. Özgürlüğünü hiçbir şeye değişmeyen  bireyin, istemediği bazı durumlar karşısındaki isyanıdır. Çünkü artık rutin bir yaşamın içinde soluklanması mümkün değildir. Bir işaret beklemektedir. İşte bu işaretin gecikmesi onu yormakta hatta kimi zaman öfkelendirmektedir. Saat 12:25 de, son görünümü Pluto olan kavuşum olan Ay, 20 Ocak saat 15:00 olana dek boşlukta ilerleyecek. Yapmakla zorunlu olduğumuz işlerden pek hoşlanmayacağız. Birileri üzerimizde baskı yaratarak, bunları derhal bitirmemiz gerektiğini söyleyebilir. İç gözlemde bulunma vaktidir. Çalışma ortamında ve günlük tempoda insanlarla aramıza belli bir mesafe koyabiliriz. Saat 13:07 Ay-Kuzey düğüm arasındaki görünüm, bize karşı uyumsuz davranan kişileri veya bize uymayan durumları tepkiyle karşılamak yerine, gerçekçi bir şekilde gözden geçirelim. Böylece yanlışları, doğruları tespit etmiş oluruz. Saat 15:44 Venüs-Jüpiter karşıtlığı, ilişkinin özüne göre değişiklik arzedebilir. Yeni biriyle tanışmanın göstergesidir. Ancak bu kişi hakkında fazla iyimser düşünmek, hemen beraberliğe başlamak, tanımadan etmeden kararlar vermemek lazımdır. İlişkisinde sorunları olanların duruma bir daha bakmasında, abartmadan meseleleri ele almalarında yarar vardır. İş ortaklıklarında veya ikili ilişkilerde geçmişe ait bir takım konular kendini hissettirebilir. Bunların bilinçli şekilde ele alınmasında fayda görüyorum. Canı gönülden sevgilerimle, mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

19 Ocak 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Bugün Ay'ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz.Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman,sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Paylaşım duygunuzun önemli olduğu bir gün.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ne yapılacağı üzerine düşünerek zaman kaybetmek yerine artık harekete geçmeniz gerekiyor olabilir. Aksi takdirde diğerlerini eleştirme veya şikayet etme hakkınızı kaybedebilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mücadele etmek yerine teslim olmayı seçiyorsunuz. Sizden daha büyük sorunlarla mücadele eden insanları aklınıza getirin ve lütfen pes etmeyin.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve özel yaşamınızdaki görüşmelerinize zaman ayırabileceğiniz bugün, aktif bir iletişim trafiğiniz sözkonusu olurken, haberleşme, mesajlaşma ve sıklıkla gelen telefonlar gündeminizi meşgul edebilir. Yakın çevre ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz bu zaman diliminin akşam saatlerinde iletişimde ani fevriliklerden uzak kalmayı tercih etmeniz yararlı olacaktır.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yaşamda çeşitli faaliyetlere katılma fırsatları yakalasanız da, yanınızda bulunacağını umduğunuz kişi bu fırsatları değerlendirmenize engel olabilir. Bu kişiyle birlikte kalmak ya da yalnız başınıza sosyal ortamlara girmek arasında bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

19 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 39' 22" R
Ay
Aslan
19° 07' 27" R
Merkür
Koç
29° 07' 07"
Venüs
Boğa
19° 06' 10"
Mars
Koç
11° 00' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 46"
Satürn
Balık
17° 44' 46"
Uranüs
Boğa
23° 11' 49"
Neptün
Balık
29° 18' 46"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
21° 27' 18"
Lilith
Başak
24° 58' 06"
True Node
Koç
14° 52' 35"
Son Güncelleme : 15/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>