Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Baş başa kalabilmek için daha çok zaman ayırabilmelisiniz. Bazı arkadaşların aşk beraberliğinize eleştirel bakışları sizi fazla etkilemiyor. Ama sevgiliniz bundan oldukça rahatsız gibi.

Son günlerdeki bazı gecikmeler sizi düşündürüyor. Yeniarayışlarınızda yakınlarınızdan destek bekliyorsunuz. Çabalarınız bir kısım işleri yoluna koymaya yeterli olmayabilir.

Kazancınızın geldiği gibi gitmesi, yeniplanınıza para ayırmanızı zorlaştırıyor. Bu işi ancak belli desteklerle başarabileceğiniz iyice kesinleşiyor. Paranın su gibi akıp gittiği lafına artık iyice inanıyorsunuz.

Birkaç gün içinde ara sıra ortaya çıkan eski bir arkadaşınızla ilgili, sonradan sizde iz bırakabilecek bir tartışma yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişikliği seven birisiniz. Durağanlık sizin için hiç uygun değil. Bugün yaşamınızda bir sürpriz olabilir. Çok önceleri tanışıp sonradan araşmadığınız biri bütün sevimliliğiyle karşınıza çıkabilir. Geleceğinizle ilgili almaya çalıştığınız birtakım kararlarda zorlanıyor, danışacak birilerini bulamıyor, ama çok yakınınızdaki birini de göremiyorsunuz.

19 Temmuz 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar cumartesi gününe, üç önemli görünümle adım atıyoruz. İlki, saat 05:08 itibariyle Koç burcunda oluşacak  sondördün. Bu enerji, bedensel ve ruhsal anlamda bir hayli hassasiyet içinde olduğunuzu gösteriyor. Güneş-Yengeç burcunda, değerlerinize sahip çıkmanızı, bazen tedirgin olmanızı,  kaybetmekten korkmanızı, ailevi değerlerinizi önemsemenizi, geçmişi düşünmenizi sağlarken, Ay-Koç burcunda yeni yollar keşfetme, farklı ülke ve şehirler görme, oralarda yaşama, hayatınızı kurabilme arzunuzun işareti.  Siz yenilik istiyorsunuz. Bu yenilikler, eğitim, iş, tayin ve terfi  veya özel amaçlı olabilir. Bu iki farklı dürtü arasında yönünü tespit etme konusunda kişi  gerginlik duyabilir. Oysaki yapılması gereken,  ne istediğinizi bilmek, gerçekçi bir şekilde durumu gözden geçirmek, bu yenilikler uygulanabilir mi, zorlukları nedir, kazançlı olur mu diyerek ele almaktır. Eminseniz, o zaman ürkmenize gerek yoktur. Saat 08:36 Merkür-Neptün  olumlu görünümünde, insan bir yandan kendi değerlerine sahip çıkmak, onları  korumak ve kollamak için iç dünyasında dengeleri yerine oturtmaya çalışırken, diğer yandan bazı nedenler yüzünden anlayışlı olmak zorundadır.  Her iki durum da bir Aslan için kısıtlayıcı ve endişe doğurucu bir durum yaratabilir. Kendini ifade etmekten bu denli hoşlanan bir burcun insanı için, duyarlılığın bugün böylesi yüksek oluşu tabii ki zordur. Ancak içinde bulunduğu durum, insani anlamda anlayışlı olmasını gerektirir. O yüzden de merhamet duygusunu öne alır ve karşısındaki kişi veya durumu bu olgu çerçevesinde ele almaya çalışır. Benim tavsiyem yine de kendinizi çok fazla harap etmeyecek şekilde düşünmeniz ve hareket etmenizdir. Çünkü geçmişte yaşanılanları tekrar hatırlatıcı olan bugünkü görünüm mantığınızı devre dışı bırakmanıza neden olacağından, kendinizden çok fazla vermenize de neden olabilir. Tedbirli ve akılcı olmakta fayda var kanaatindeyim. Saat 09:32 Güneş-Mars zorlu görünümü, güven olgusunun, aile birliği ve hassas olduğumuz tüm değerlerimizin gözden geçirilmesini sağlıyor. Bizim artık çevremizdeki insanlarla olan bağlantımızı gerçekçi bir şekilde gözden geçirmemiz lazım. Çünkü 26 Temmuz sonrası Mars-Akrep burcunda seyrine başlayacak. Eğer bu olguları düzenlemezsek, iç dünyamızda bir hayli baskı altında kalabiliriz. Öldüğümüzde hatırlanmak yerine, yaşarken unutulmasak ne iyi olur...... İyilik ve güzelliklerle anılmamız ve güvenli bir dünyada yaşamamız dileğimle,

19 Temmuz 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizle bir uyumsuzluk söz konusu. Yakın ilişkilerin ön plana çıkmasını sağlayacak. Çözüme ulaşması gereken sorunlar gündeme gelirken, geçmişte biriktirdiğiniz sorunları ebeveynlerinize karşı açığa vurabilirsiniz. Bu arada, aile içi huzursuzluklara son vermek için yakınlarınızdan ara buluculuk yapmalarını bekleyebilirsiniz.

19 Temmuz 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Durumun gerektirdiğinden daha öfkeli davranabileceğiniz iki günlük süreç. Diğerleri de kendilerini kontrol etmekte zorlandıkları iki günün içinde olduğu için ne olursa olsun sakinliği korumanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Yüzleşmek istediğiniz kişiler veya durumlar varsa ya da bazı konuları içinizde tutmakta zorlanıyorsanız, derin hassasiyet gerektiren bu başlıkları birden dile getirmek, bugün için, bazı işlerin, ilişkilerin veya planların uzun vadeli istikrarı ya da devamlılığı açısından risk oluşturabilir. Daha dikkatli düşünmemiz ve konuşmamız gereken birkaç günlük süreçteyiz. Öğle saatlerinde heyecan verici olaylar gündeme gelebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Temmuz 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

19 Temmuz 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

TELEFON bugün elinizden düşmeyebilir. 24 saatin size yetmediğini düşünebilirsiniz. Panik yaparak işinizi daha da zora sokmayın.

18 Temmuz 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

19 Temmuz 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 59' 37" R
Ay
Terazi
00° 17' 04"
Merkür
Boğa
03° 34' 01"
Venüs
Boğa
23° 21' 46"
Mars
Koç
13° 38' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 47"
Satürn
Balık
17° 58' 57"
Uranüs
Boğa
23° 23' 53"
Neptün
Balık
29° 23' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 51"
Lilith
Başak
25° 21' 08"
True Node
Koç
14° 55' 51"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>