Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçiniz içinize sığmıyor. Sabahtan beri onu aramaya yelteniyor, ama vazgeçiyorsunuz. İçinizde aceleci davranıp tütsüyü bozacağınıza dair bir endişe var. Nasıl davranmanız gerektiğini sormadığınız arkadaşınız kalmadı neredeyse.

Yeni bir işin hazırlığı içindesiniz. Bu işle ilgili büyük beklentileriniz var. Bugün sevdiğiniz bir arkadaşınızı bu projenize dahil etmeye çalışacaksınız. Genel anlamda bazı zorluklar yaşıyorsunuz. İşinize olan hakimiyetiniz kısa zamanda bu sorunları azaltacak.

Belli bir birikim sağlamışsınız. Onu kullanmayı düşündüğünüz alana biraz yabancı kaldığınız için kaygılarınız var. Paranızı iyi koruyorsunuz. Ama aile bireyleri sizin kadar tutumlu değil. Bu akşam bu konuda küçük bir tartışma olabilir.

Kişisel konularda yenilik yapabilirsiniz. Sabırlı ve temkinli olmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne hızlı başladınız. Son zamanlarda oldukça enerjiksiniz. Bunun farkında olan arkadaşlarınız bu halinizi bir tek nedene bağlıyorlar. Aldığınız bir malla ilgili başınız dertte. Bir avukata başvurmanız gerekecek. Akşam davet edileceğiniz bir akşam yemeğinde, sizin de içinde olmanız gereken bir yolculuk tartışılabilir.

2 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 08:56 Ay-İkizler geçiş etkinliğinde Pazar gününe uyanıyoruz. Sosyal ilişkileri canlandırıcı bu enerji, iletişimin güçlü olacağını vurguluyor. Yeni arkadaşlıkların kurulması ve yeni hedeflerin belirlenmesinde kuvvet oluyor. Bir grup içinde kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Saat 18:00 Ay-Kuzey düğüm görünümü, yeteneklerimizi dış dünyaya gösterme ve sosyal ilişkiler ağımızı güçlendirme yönünde gayet olumludur. Keyifli, huzurlu, mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

2 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta olacak. Daha hafta başlamadan yeni haftanın planını yapmaya çalışman, üzerinde baskı yaratabilir. Kendini ihmal etmemeye ne dersin? Uzun zamandır görmediğin bir arkadaşından alacağın davet neşeni yerine getirecek. Eğer evli bir Aslan burcuysan bugün ailen ile geçen hafta içi yaşadığın bir gelişmeyi paylaşabilirsin. Bu durum sosyal hayatını etkileyecek. Maddi anlamda biriktirdiğin bütçeni harcamak zorunda kalabilirsin. Aile fertlerinden birinin bugün fikirlerine ihtiyacı olabilir. Onun sorunlarından uzaklaşması için yeni stratejiler üreterek, mücadeleci yanını ön plana çıkaracaksın.

2 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde yapmak istediğiniz atılımlar ile ilgili önemli fırsatlar gündemde. Aile ilişkilerinizde soğukluk yaratan bazı konuları probleme dönüştürmeden çözüm yoluna gitmelisiniz.

2 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün özellikle öğle sonrasında, arkadaşlarla bir arada olmak ve daha kolay iletişim kurmak mümkün. Sosyal alanda daha dışadönük olabilirsiniz.

2 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZE kardeşiniz kadar yakın gördüğünüz kişilerle iletişiminiz yoğunlaşacak. Bugün kendinizi daha pozitif hissedip projelerinizi gözden geçireceksiniz.

2 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken hayattan beklentilerinizi yeniden gözden geçirecek ve bugün kendinize yeni hedefler koymak isteyeceksiniz. Erkeklerle ilişkilerinizde ılımlı davranmanızın yararlı olacağı, kendinizi çok güçlü ifade edeceğiniz bir zamandasınız. Mutlu yıllar.

1 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, keyifli ortamlar ve sohbetler içinde yerinizi alabilirsiniz. Geleceğe daha poziti ve ılımlı duygularla bakabilirsiniz. Sosyal organizasyonlara, toplantı ve davetlere katılabilirsiniz, keyifli bir gün olabilir.

2 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal gruplarda son derece hareketli bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarla bir araya gelmek, sohbet, muhabbet, dedikodu yapmak için harika bir gün. Ayrıca derneklerden ve sivil toplum kuruluşlarından konuşmacı olarak davet alabilirsiniz. Kafanızda gelecekle ilgili bir sürü yeni plan oluşur. İletişim araçlarından maksimum düzeyde yararlanırsınız. Topluluklarda dikkat çekici bir enerjiniz var.

2 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Buhayatı veya özel hayat için olabilir. İyi düşünün ve geleceğinizi etkileyecek bu karar için etki altında kalmayın. Sonuca ulaşmak için herşey mevcut. Yeterki istikrarlı olun. İçinize kapanmayın. Sevdiğinizden yardım isteyin.

2 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 19' 23" R
Ay
Terazi
04° 20' 08"
Merkür
Boğa
04° 02' 01"
Venüs
Boğa
23° 47' 02"
Mars
Koç
13° 54' 17"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 38"
Satürn
Balık
18° 00' 18"
Uranüs
Boğa
23° 25' 04"
Neptün
Balık
29° 24' 12"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 52"
Lilith
Başak
25° 23' 24"
True Node
Koç
14° 56' 16"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>