Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı, bu duyguyu yepyeni tanıyormuşçasına yaşayacak enerjiyle dolusunuz. Ama biraz cesaret noksanlığı gözleniyor. Bunu yenmek için aşka hamle yapmanız gerekiyor.

İş yaşamınızda, aynı zamanda inançlarınızı sergileme imtiyazınız var. Bu, bazı duygusal tepkiler çekmenize yol açabiliyor. Yaşadığınız doyumu, şansınız olarak yorumluyorsunuz.

Çevrenizden bazı kişilerin sizin parayla ilişkinizi eleştirel bir biçimde dillendirmesi sizi üzüyor. Bunun tamamen saplantılı bir eleştirme arzusundan kaynaklandığını görmeniz gerekiyor.

Aşk için favori mevsiminiz. Bunu değerlendirmeniz için, omzunuza dokunmaya çalışan bir el de var çevrenizde. Bunu görmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin kendinizden bile gizlemeye çalıştığınız genel bir güvensizliğiniz olabilir ve arkadaşlarınızın zaaflı yorumlarıyla bu kadar yıkılmanızın altında da bu sorun yatabilir. Geçen günlerde, doğrudan sizinle ilgili haksızca bir benzetmenin hazımsızlığını artık üzerinizden atmanız gerekiyor. Bu akşama müthiş bir davetiniz olabilir.

2 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 09:37 Merkür-Chiron olumlu görünümü, bizi yorabilir. Her şeyi kafanıza taktığınız için doğal olarak huzur bulmak kolay olmaz. Geçmiş-gelecek-şimdiki durum arasında neyi önemsemeli derseniz, ben anın tadını çıkarın derim. Saat 15:19 Ay-Pluto görünümü, uygulamak istediğiniz yenilikleri, uzun vadeli olarak planlamanız gerektiğini gösteriyor. Gelir-geçer tarzda, günü kurtarmak şeklinde olmamalı. Çünkü bu durum ileride sorun yaratabilir. Saat 20:10 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bildiklerimizi açık ve net bir dille ortaya koymamızı sağlıyor. Tecrübelerimizi önemseyeceğiz. Fikirlerimizi başkalarıyla paylaşacağız. Kişisel anlamda gelişimimize önem vereceğiz. Arzu ettiğimiz bir yolda ilerlemeyi, özgür olmayı, seçimlerde bulunmayı tercih edeceğiz. Bugünkü enerjilerin sizlere şifa, bereket, güzellik ve şans getirmesi dileğimle,

2 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevren bugün söylediklerine karşı duyarlı davranabilir. Projelerinde gelişmeler yaşanabilir.

2 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hedefleriniz ve maddi zorluklarınızla ilgili konularda yakın çevrenizle çatışmalar yaşayabilirsiniz.

2 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Yeni şeyler öğreneceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yoğunluğunuz artabilir. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için düzenlemek isteyebilirsiniz.

2 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün karşılaşacağınız bir olay duygusal karmaşa içine girmenize neden olabilir. Ancak, zihinsel faaliyetleriniz bugünden itibaren yükseldiği için karmaşa halinden çıkıp daha sağlıklı düşünebilir, kararlı davranabilirsiniz.

2 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeteneklerinizin ve yaratıcılığınızın son derece yüksek olduğu, farklı ilham ve titreşimlere açık bir gündesiniz. Bugün çok keyifli bir gün geçirecek, sizden yaşça büyük insanlardan destek görecek ve onlarla fikir alış verişinde bulunacaksınız. Yeni maddi imkanlar yaratma durumunuz sözkonusu

2 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gündelik yaşamınızda veya çalışma ortamınızda güçlü kişilerin etkisini, baskısını daha fazla hissedeceğiniz bir gün olabilir. Kaygı, korku ve kuruntular duygularınızı ifade etmenizi zorlaştırabilir, ilişkilere dikkat etmelisiniz.

2 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kariyerinizi ilgilendiren konularda büyük kararlar vermek, atılımlar yapmak için pek uygun zamanlar değildir.Tam tersine kalbinizin sesine kulak verip, mutlu olduğunuz zaman ve mekanları tespit edip orada vakit geçirin. Mutlaka spor yapın. Terapi ve meditasyondan yararlanın.

2 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

2 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 43' 53" R
Ay
Aslan
07° 23' 42" R
Merkür
Koç
27° 58' 43"
Venüs
Boğa
17° 55' 25"
Mars
Koç
10° 16' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 11"
Satürn
Balık
17° 40' 41"
Uranüs
Boğa
23° 08' 29"
Neptün
Balık
29° 17' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 28"
Chiron
Koç
21° 24' 20"
Lilith
Başak
24° 51' 43"
True Node
Koç
14° 53' 59"
Son Güncelleme : 14/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>