Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Flörtünüzün serinkanlı davranışları, sizin panikçi bazı tavırlarınızı dengeleyebiliyor. Gelişmeleri onun tayin etmesine izin vermeniz daha yararlı olabilir.

Kendinizi çok yönlü geliştirme çabalarınız ilgiyle izleniyor, çok yakında bu konuda desteklenebilirsiniz. Sinirleriniz sağlam. Toparlayıp düzeltme beceriniz, size karamsarlık yaşatmıyor.

Önümüzdeki günler içinde yeni sevinçler olabilir. Yeni bir birikim için epeyce zaman geçmesi gerekecek. Bankadaki küçük stokunuzu daha gerekli durumlara saklayabilirdiniz.

Bir musibet bin nasihatten iyidir, deyişini yabana atmamalısınız. Bazı küçük hataların işlenmesine bilinçli olarak göz yumabilirsiniz. Karşı tarafın ödeyeceği bedel, sizin öğütlerinizden daha yararlı olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlık konularında geçici üzüntüler söz konusu. Böyle konulardaki fedakar dayanışmalarınız, çevrenizde beğeni kazanıyor. Bazı yaşanan olayların kolay, kolay unutulamayışı, birçok olayın da yaşandığı yerde unutulup gidişi hüzün nedeniniz olmamalı. Bugünlerde araştırma becerinizi ön plana çıkartabilirseniz, şaşırtıcı birtakım sonuçlar almanız mümkün.

2 Ocak 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 2 Ocak saat 03:24 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak Dolunay, duygularınızı dışa karşı belli etmemeye, bu nedenle zorlanmaya yol açabilir. İş veya özel yaşantınızdaki sorunlar nedeniyle kendinizi kısıtlanmış hissedersiniz. Kişisel beklentileriniz ile uyuşmayan şartlar sizi rahatsız edebilir. Ancak elinizden bir şey gelmediği için üzülürsünüz. Tabii ki sadece bununla kalmayıp, finansal, ailevi, sağlık anlamındaki sorunlar da buna eklenince bir çıkış yolu bulmak kolay olmaz. İki hafta önceki Yeniayda verilen kararlar şimdi olgunlaşıyor ve sizin kendinizi toparlamanız için uyarıda bulunuyor. Geçmiş meseleler, duyarlılık nedeniyle fiziksel ve ruhsal olarak sizi yorsa da, ilgilenmeniz gereken işler ve sorumluluklarınız var. İşlerinizi düzenlemeniz, tek başınıza ayakta durmayı başarmanız gerekiyor. Geriye çekilmek, kendinize acımak zamanı değil. Bilakis hem kendinize özen göstermek hem de tüm gücünüzle mücadele etmeniz lazım. Dolunayın bir çok noktayı anlamamızda rehberlik etmesi dileğimle,

2 Ocak 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üstesinden gelemeyeceğin sorumluluklar almakta üstüne yok. Ama yoğun çalışmak seni yorabilir.

2 Ocak 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde gizli düşmanlıklara dikkat edin. Bir anda arkanızdan kin besleyen kişilerin gerçek yüzleri ile karşılaşabilirsiniz. Finansal sorunlara karşı ayrıca dikkatli olmalısınız.

2 Ocak 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Bazı konular sizi kabullenmeye itebilir. İstediğiniz atılımı yapmakta zorlanabilirsiniz. Kişisel konularda daha gerçekçi olmalısınız. Kimi zaman göremediğiniz durumlar nedeniyle belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durmaya çalışın. Harcamalarınıza dikkat edin.

2 Ocak 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay kontrolünüz dışında bazı olay ve gelişmeleri gündeme getirebilir. Riskli ve tehlikeli olabilecek durum ve aktivitelerden uzak kalmalı, akışta kalmanın getireceği farkındalıkları yaşamalısınız.

2 Ocak 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Ocak 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir olayın içyüzüyle karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik streslere hazır olun ama karşınıza gelecek olan değişik fırsatlar yüzünüzü güldürebilir.

2 Ocak 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda meydana gelen Dolunay sizi oldukça duygusal bir yapıya büründürecek. Ailenizi korumak kollamak sizi huzurlu kılar. Herkesin annesi babası olmak ve himayeci bir yapıya bürünmek aslında özünüzde var. Ailevi değerlere sahip çıkmak, maddi manevi tatmin yaşamak haftanın önemli teması olabilir.

2 Ocak 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın akrabalarınızı arayacak, onların ziyaretine gideceksiniz. Aile bireyleriyle birlikte olmaktan keyif alacak, beraberliğinizi daha güçlü hale getireceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler sıcak ve yoğun olacak. Birlikte kısa bir tatil yapabilir, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

2 Ocak 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 17' 47" R
Ay
Başak
09° 28' 26"
Merkür
Boğa
01° 14' 27"
Venüs
Boğa
21° 11' 45"
Mars
Koç
12° 18' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 48' 51"
Satürn
Balık
17° 51' 52"
Uranüs
Boğa
23° 17' 45"
Neptün
Balık
29° 21' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 32"
Chiron
Koç
21° 32' 31"
Lilith
Başak
25° 09' 25"
True Node
Koç
14° 53' 15"
Son Güncelleme : 16/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>