Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı yapıcı niyetli eleştirileri, suçlama gibi algılamamaya özen göstermelisiniz. Partneriniz küçük nedenlerle problem yaratacak tavırlar içine girmeye hiç niyetli değil gibi.

Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektirebilir. Son günlerdeki yoğunluğunuz, bir süre daha devam edecek. İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz.

Savurganlığınızda gözle görülür bir azalma yok. Aile içindeki bilinçli unsurlar, bu konunun düzenleyicileri olmaya devam ediyorlar. Artık paranın kıymetini anladığınız yolundaki inancınız biraz fazla iyimser görünüyor.

Aşk yaşamınızda birtakım komplekslerden arınmanızda yarar var. Sevgilinizin sizinle ilgili birtakım tespitlerini kabullenirken sergilediğiniz direniş, çevrenizde samimiyetinize yönelik kuşkular yaratıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmiş hatalarınızla yüzleşmeniz biraz problem getirse de bunun yararını göreceksiniz. Bu kararı verirken inatçılığı elden bırakmanız gerekiyor. Kimi sorumlulukları seçerek üstleniyorsunuz. Bu belirleme doğal olarak sorumlu olduğunuz bazı konularda, bu sorumluluğu yerine getirmediğiniz gibi izlenimler bırakabiliyor. Yakında vermek zorunda kalacağınız ciddi kararlarınız olabilir.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 05:53-11:44 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Zamanı  kendi akışına bırakarak yaşamakta yarar var. Ne fazla bir müdahalede bulunalım ne de bizi zorlayabilecek konuları kafamıza takalım. Önceden verilmiş bir randevunuz varsa zamanında yetişebilmek için biraz daha erken gitmekte fayda var. Ancak konuşmalarımızda hep söylediklerimize hem de söylenenlere dikkat edelim. Boşluk etkisi süresince, kendinizi yönlendirmekte, hedef belirlemekte, stratejik noktalar üzerinde karar vermekte zorlanabiliriz.  Seçenekler arasında hanginin kendinizin için doğru olduğunu tam olarak belirlemek güçtür. Doğum haritanızdaki etkiler nispetinde bu durum daha yoğun şekilde hissedebilir veya kişi kendinden emin bir şekilde hedefine odaklı beklemede kalmayı tercih edebilir. Saat 11:44 Ay-Yengeç burcu geçişinde sırlarınızı sizin haricinizde kimsenin bilmesi mümkün değildir. Değerlerinizi korumak ve kollamak içgüdünüz yoğun olduğu için, koyduğunuz sınırları kimsenin ihlal etmesine izin vermezsiniz. Bugün ailenizle ilgili meseleler sizi yakından ilgilendirdiği gibi,  ruhsal açıdan da  kendinizi güvende hissetmek istersiniz. Huzurlu, sevgi dolu bir gün olsun. Her şey gönlümüze göre  olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Fakat karşı cinsin ilgisiyle, istemediğiniz aşklara sürüklenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilmesi kapıyı açık tutmalısınız. Aksi takdirde diğer zilleri çalabilirler. Tüm burçlar için gün geneli: Kişilere, olaylara, hava durumuna, trafiğe veya yıldızlara bağlı yaşanan aksiliklere çok fazla takılmayın. İstediğiniz olayların istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayabilecek, düşündüğünüzün dışında yöntemler, yollar bulabileceğiniz ya da farklı fırsatlarla karşılaşabileceğiniz günler. Format veya yol farklı olsa da hedeflenen şeyi gerçekleştirmek kolay olacaktır.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek planları yapmaktan veya kalabalık arkadaş ortamlarından yorulmaya başlayabilirsiniz. Üstelik ikili konuşmalarda alıngan tavırlar sergileme eğilimindesiniz. Sezgileriniz kuvvetleniyor. Ancak iç sesinizi duyabilmek için biraz sessizliğe ihtiyacınız var. Kendinizle baş başa kalıp dikkatinizi toplamak size iyi gelecek.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

TUTUMLU olup hesap yapacaksınız. Keşke uzun bir süre bu modunuzu devam ettirebilseniz. 2015 yılında yatırımlarınız devam edecek.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

20 Ağustos 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 27' 49" R
Ay
Başak
11° 31' 44"
Merkür
Boğa
01° 27' 52"
Venüs
Boğa
21° 24' 34"
Mars
Koç
12° 26' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 19"
Satürn
Balık
17° 52' 34"
Uranüs
Boğa
23° 18' 21"
Neptün
Balık
29° 21' 29"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
21° 33' 03"
Lilith
Başak
25° 10' 34"
True Node
Koç
14° 53' 29"
Son Güncelleme : 16/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>