Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Anlamını aştığı düşünülen bazı dostça yakınlaşmaların partnerinizce sorgulanmasını, haksızlığa uğramışlık gibi görmemelisiniz. İlişki içinde alışkanlık haline gelmiş hak arayışları duyguları köreltebilir.

Kararlı tavrınız size genellikle kazandırıyor. Ama bir konudaki ısrarınız, siziyaşamınızda dönüşü olmayan bir yola doğru sürükleyebilecek gibi. Kararlılık ve ısrarcılığı ayrıştırabilmeniz gerekiyor.

Bazı sorumluluklarınızı en aza indirmek zorundasınız. Yoksa para sıkıntılarınız bitmeyecek gibi görünüyor. Çevrenizdeki birçok insanı kendi sorumluluklarıyla baş başa bırakmanız, onlara da yarar sağlayacak.

Arkadaş çevrenizden birinin sağlığıyla ilgili haberler sizde üzüntü yaratacak. Kısa zaman sonra uzun bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Şimdiden hazırlıklı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı konularda, daha az gergin değerlendirmelerle daha başarılı olacaksınız. Dışarıya olduğu kadar, kendinize de özgüvenli bir görüntü vermeniz gerekiyor. Aile içinde ya da yakın işbirliği içinde olduğunuz bazı kişilere karşı biraz abartılı baktığınız yükümlülükleriniz var. Bu yaklaşım, süreç içinde altından kalkılamayabilir bir durum yaratabilir.

20 Nisan 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 20 Nisan saat:06:12-21 Mayıs saat:05:14 tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. İş hayatımız, kişisel kararlarımız, maddi-manevi kazançlarımız yönünde enerjimizi odakladığımız zaman dilimindeyiz. Sağlamcıyız ve daha fazla garantiyi önemsiyoruz. Yaş tahtaya ayak basmıyoruz. Güneş-Boğa geçişleri güçlü bir adım atabilmek için, önünüze ardınıza baktığınız vakitlerdir. Önümüzdeki bir ay boyunca, İhtiyaçlarımız ve isteklerimizin elde edilmesi için, neler gerekiyor, bunları sağlam ve uzun vadeli şekilde tespit edeceğiz. Güneş-Boğa geçişinin hepimiz için huzur, güvence, maddi-manevi anlamda olumlu geçmesi dileğimle,

20 Nisan 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinle ilgili derin özeleştiri yaparken, başkalarının seni eleştirmesine tahammül edemeyebilirsin.

20 Nisan 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde emek verip her türlü fedakârlıklarda bulunduğunuz fakat istediğiniz sonuçları bir türlü almaktan yorulduğunuz konuda oturup sessizce düşünmek ve artık net bir karara varmak isteyeceksiniz. Bugüne kadar yaptıklarınız ve karşılığını ölçtüğünüzde tartının diğer tarafının ağır geldiğini görecek ve ilişkiyi dengeye koymak için artık neler yapılabileceğini düşüneceksiniz.

20 Nisan 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişimde olduğunuz kişilerle tartışmalar olabilir. Sakin olmayı deneyin. Hedeflerinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları harekete geçirmek için mücadele verebilirsiniz. İş yaşamınızda göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Geleceğinizle ilgili değişimleri arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz.

20 Nisan 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün uzun süredir ilişkisi devam eden Aslan'lar için alınacak kararlar işaret etmekte. Beraber olduğunuz insanla yaşadıklarınızı değerlendirdiğiniz artı ve eksiler üzerine düşünerek kararlar alacağınız bir gündesiniz. İlişkinizle ilgili çözümsüz kaldığınız konularda aile bireylerinizin de objektif görüşlerinden faydalanabilirsiniz. Sıkıntılı bir beraberlik içindeyseniz ve yaşamın size getireceklerinden korkuyorsanız, İç sesinize kulak verin ve yaşadıklarınızı sadece karşı tarafı suçlamadan adilce değerlendirerek kararlar verin. Karar alırken korkularınızın esiri'de olmayın… İş hayatınızda bugün görüşmelerinizde sonuç almakta zorlanabilir fikirlerinize karşı çıkan insanlarla mücadele edebilirsiniz.

20 Nisan 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün geçici bir süre ruhsal olarak engellenmiş, sınırlanmış, baskı altında hissedebilirsiniz ve aile ilişkilerinizde mesafe, soğukluk yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda romantik teklifler alabilir, partnerinizle kaliteli zaman geçirebilirsiniz ancak onların duygusal iniş çıkışları veya geçmişle ilgili bazı takıntılarının, incindikleri yerlerin üzerine gitmemelisiniz.

20 Nisan 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerinizde kendinizi göstermenin vakti gelmiş bulunuyor. Eğer netleşmemiş koşullarınız varsa bu alanda hızlanmalar yaşayabilirsiniz.

20 Nisan 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcu döneminde kariyerinizde tatminkar bir dönem başlıyor.Terfi alabilir ya dadeğiştirebilirsiniz. Kalıcı projeler için uyumlu bir zaman. Özel hayatınızda da iyi bir dönemdesiniz.

20 Nisan 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

GÜNLÜK işlerinizle ilgili olarak bulunduğunuz faaliyetler, çevrenin takdirini toplayabilir. Hatta öyle ki, bazı becerilerinizi sergilemeniz durumunda, bazı insanlar vasıtasıyla, bu becerileri paraya çevirecek fırsatlar da yakalayabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak halledeceğiniz biriçin size tatmin edici bir rakam önerilebilir.BELKİ de düzenli birsahibi olacak, fazladan gelir yaratmayı başaracaksınız. Eğer kilo sorununuz olduğunu düşünüyorsanız, hafta başından itibaren spora başlayabilir veya daha fazla hareket etmenizi sağlayacak diğer bir faaliyete girişebilirsinizPek de iyi gitmemiş bazı ilişkilere bir şans daha verme kararı almanız mümkün...

20 Nisan 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 16' 60" R
Ay
Balık
06° 26' 10"
Merkür
Koç
18° 18' 43"
Venüs
Boğa
04° 37' 40"
Mars
Koç
01° 59' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 44"
Satürn
Balık
16° 49' 49"
Uranüs
Boğa
22° 30' 57"
Neptün
Balık
28° 59' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 26"
Lilith
Başak
23° 39' 52"
True Node
Koç
15° 21' 57"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>