Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili özel ilişkilerde karşınızdakini germe özelliğiniz, aşk beraberliklerinizde de gözlenebiliyor. Belli ölçülerde sergileyebileceğiniz tolerans, birçok şeyi yerli yerine oturtacak.

Mesleki bilginizi arttırma çabalarınız, iyi bir kariyer elde etmenizi sağlayacak. Karizmatik biri olarak görülmeniz,ilişkilerinizde inisiyatif kullanma kolaylığı sağlıyor size.

Ek işlerinize ayırdığınız zaman, işyerinizde her haliyle belli olup göze batıyor. Yeni, yeni para kaynakları arıyorsunuz. Bu açılım, bazı rahatsızlıkları kaçınılmaz hale getirebilir.

Çünkü uzun zamandır dikkatinizi tek bir konuya odaklamış durumdasınız. Bundan kurtulmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ikili görüşmelerin önemi olabilir. Bu görüşmelerde inisiyatifi belirleyen konularla ilgili özel hazırlıklar gerekebilir. İletişim sorunu yaşayabileceğiniz şeklinde endişeler taşıdığınız kişiler sizi biraz şaşırtacak gibi. Özlem çektiğiniz bir konuda yeni duyumlar sevinçleri ve bu sevinçlerin yanında akılda hiç olmayan yeni planları getirebilir.

20 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 04:47 Ay-Pluto görünümü, uygulamak istediğiniz yenilikleri, uzun vadeli olarak planlamanız gerektiğini gösteriyor. Gelir-geçer tarzda, günü kurtarmak şeklinde olmamalı. Çünkü bu durum ileride sorun yaratabilir. Saat 14:11-22:12 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Çevremizi gözlemleyelim. Herkesin zorlandığı konularda bizim de canımız sıkkın olabilir. Ülkeniz, toplumsal sorunlar, gizli saklı üzüntüleriniz hassas düşünmeye neden olabilir. Saat 22 :12 Ay-Boğa burcunda seyrine başladığında, kişisel anlamda doyuma ulaşmak, huzuru yakalamak arzunuz gayet yüksektir. Hoşgörüsüz, sürekli negatif düşünen, çıkarları için yaşayan insanları itici bulursunuz.

20 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerin doğrultusunda adım atabilirsin. Yapacağın çalışmalar fazla yorulmana sebep olabilir.

20 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi yüksek hissettiğiniz takdirde kariyer beklentilerinizle ilgili sıkıntılarınız da kendiliğinden yok olacaktır. Çünkü bu aralar duygu dünyanızladünyanız paralel ilerliyor. Önce hayatınıza dair kısır döngü haline gelen ilişkisel problemlerinize göz atmalı ve hızlıca çözümüne gitmeli yoksa bir an önce kendinizi kariyer hedeflerinize yöneltmelisiniz. Zira yaşamınızda birinin eksikliği öbürünü engelliyor. Önce bunu çözüme kavuşturmalısınız.

20 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün 14:11 ile 22:11 saatleri arasında ay boşlukta. Bugün uzaklardan bilgiler alabilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Yeni bir öğrenim konusunda odaklanabilirsiniz. Akademik alanda faaliyetleriniz varsa bu konularda yeniliklerin ve hareketin olduğu bir gün olabilir. Bir süredir düşündüğünüz bazı konuları fikirsel alanda dışa vurabilirsiniz.

20 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kaçamak aşklar yaşamak için içinizde itilim duyabilirsiniz. Ancak, kendinize pek de uygun olmayan kişilere kapılma ihtimaliniz var. Daha sonra pişmanlık duyabileceğiniz davranışlarda bulunmaktan kaçının. Dostlarınızla birlikte olmak ve davetlere katılmak geriliminizi azaltıp rahatlatacak.

20 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyerinizle ilgili keyifli görüşmeler yapabilir, patronlarınız ve ailenizden destek görebilir, toplum içinde hayalleriniz ve hedeflerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. İlişkilerinizde sabırlı ve sevgi dolu yaklaşımlarda bulunacağınız pozitif bir gündesiniz.

20 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişik yerlerde bulunma isteğiniz yoğun olabilir. Yapmanız gereken işlere ve yarım kalan konulara kanalize olmalısınız. Gece saatlerinde derin konularla ilgileneceksiniz.

20 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken, hızlı gelişen seyahat planı yorucutemponuza hareket katar. Uzaklardan alacağınız habere sevinip, aniden yeni başlangıçlara adım atarsınız. Seyahatte karşılaştığınız kişiyle aranızda bir elektriklenme meydana gelir. Akademik konularla ilgili araştırma yapmak için harika fırsatlar önünüze çıkacaktır. Medyayla ilişkilerinizi canlandırın.

20 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerinizle sabah saatlerinden itibaren ilgilenmeye başlamalı ve hepsini süratle tamamlamalısınız. Gün içinde artan eğlence isteğiniz sizi işleri bırakmaya itecektir. Eğlence faaliyetlerine katıldığınızda, işerinizi yarım bırakmış olmamalısınız.

20 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 12' 07" R
Ay
Koç
05° 10' 58"
Merkür
Koç
19° 35' 33"
Venüs
Boğa
07° 03' 56"
Mars
Koç
03° 30' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 34"
Satürn
Balık
16° 59' 46"
Uranüs
Boğa
22° 37' 48"
Neptün
Balık
29° 03' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 55' 60"
Lilith
Başak
23° 53' 02"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>