Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aradığınız her şey onda var. Bir önceki ilişkinizde kaybettiğiniz ne varsa hepsini yeniden kazanıyorsunuz. En önemlisi de kendinize olan ve karşı cinse olan güveniniz. Ten uyumunuz da mükemmel.

Kolektif çalışma yürütmek zorunda olduğunuz birisiyle aranızdaki gerilim sürüyor. Onun yumuşama için attığı adımları görmezden geliyorsunuz. Bugün yine aranızdaki buzları eritmek için bir adım daha atabilir.

Yapmak zorunda kaldığınız bazı harcamalar bütçenizde delikler açıyor. Bundan sonraki süreçte bu harcamalarınız biteceği için rahat bir nefes alabilirsiniz. Bir arkadaşınız sizden aldığı bir borcu unutmuş görünüyor.

Kendinizi yorgun ve halsız hissedebilirsiniz. Biraz dinlenmeniz ve kendinizle ilgilenmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün önceden aldığınız bir kararı uygulamak istiyorsunuz.. Karar aşamasına birlikte geldiğiniz insanları çok iyi tanıyorsunuz. Bu yüzden kafanız biraz karışık. Bir yakınınıza verdiğiniz bir sözü yerine getirememenin telaşını yaşıyorsunuz. O sizin çabalarınızın farkında, sizin aşan bazı durumları da biliyor. Endişelenmeniz yersiz. Özel yaşamınızdaki mükemmel gelişme sürüyor.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:06 Ay-Jüpiter karşıtlığı etkisinde Cumartesi günümüz başlayacak. Bu enerji, kimseye bağımlı kalmadan, bir an önce yeni bir adım atarak güçlenme arzumuzu işaret ediyor. Para bu anlamda tabii ki önemli. Ancak bir başka önemli konu, moral yüksekliğidir. Gereksiz meseleleri sürekli kafamıza takarsak, kendimizi yormuş oluruz. Saat 04:02 Venüs-Pluto mücadeleci görünümü,girişimi, görüşmeler, yolculuklar, yeni tanışmalar yönünde de önem taşıyacak. Sizin şu andaki mevcut sorunlarınızı çözebilmeniz anlamında destekleyici olduğunu söylemeliyim. Çünkü Venüs-Terazi burcunda yöneticidir. Bu da sizin daha önce incelediğiniz işleri şimdi başkalarına sunmanızda ve beğendirmenizde faydalıdır. Karşılıklı olarak kurulan bağlantılarda güçlübirliklerinde bulunur. 15:23-17:13 saatleri arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Boşluk süresince, yakın çevremizle olan ilişkimiz, yolculuklar, çalışma hayatımız ve sağlığımızla ilgili konular önem taşıyor. Bunları bir gözden geçirelim. Ani kararlar vermeyelim. Bir de yine, maddi konularda önümüzü görmediğimiz, risk taşıyan işlere kalkışmayalım. Saat 17:13 Ay-Koç burcu seyir etkinliğinde, bildiklerinizi, inandıklarınızı  hevesli bir şekilde ifade edebilirsiniz. Güven duygunuz gayet yüksektir. Yapacaklarınızdan eminsinizdir. Tecrübelerinizi hem para kazanmak hem de ilerlemek adına ortaya koymaya hazırsınızdır. Saat 19:36 Ay-Merkür görünümünde yoğunluk artabilir. Haberler alabiliriz, çocuklarımız ve sevgilimizle iletişim ön plandadır. İşlerimizi hızlıca yoluna koymaya çalışacağız. Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

21 Kasım 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu bir beraberlik sergiliyor olabilirsiniz. Şüpheci ve baskıcı yönleriniz nüksettiği zaman, gereksiz tartışmalar çıkarıyor ve çevrenizde olumsuzluk örneği oluyorsunuz. Oysa, etrafınıza biraz daha güvenmeyi öğrenirseniz, bireysel duygularınızdan çok çabuk sıyrılacaksınız. Onlar sizden bu özveriyi bekliyor.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin bazı hareketlerinin nedenleri ya da bazı girişimlerinizin gerçekçi olup olmadı konusunda şüpheleriniz olabilir. Ancak, bu konuları tartışmak için birkaç gün beklemenizde fayda var. Zira, atmosfer daha uzlaşmacı olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilişkilerimiz açısından flu ve iniş çıkışlı bir atmosfer söz konusu olabilir. Aşk hayatımızda canlandırıcı etkiler var, cinsel çekim ve karşılıklı etkileşimler artıyor, ama kıskançlık, öfke ve intikam duyguları ikili ilişkilerde dosttan çok düşmanmış izlenimi veren davranışlara neden olabilir. Olaylara tarafsız ve mantıklı bakmakta zorlanabiliriz. Özellikle maddi başlıklı konuları ya da aşk hayatımızı ilgilendiren başlıklarda güç mücadelelerine dikkat etmeliyiz. Akşamüzeri saatlerden itibaren, enerji daha rahat akıyor, bilgi trafiği ve açıklamalar için zemin hazırlıyor, ama gece civarı saatler tekrar gergin etkileri, ufak tefek sakarlıkları ya da kazaları ve tartışmaları gündeme getirebilir.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün büyük bölümünde duygusal açıdan hassas ve bir ölçüde huzursuz olabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde iyimserliğiniz artıyor.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aklınız oldukça karışık. Partnerinizle yaşadığınız problemlerin büyük olduğunu bile bile ona dönmek istiyor fakat adım atmakta zorlanıyorsunuz.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi açık ve doğrudan yansıtabileceğiniz bugün, maddi konular, ortak gelirler, alım satım, krediler, miras, burs, nafaka, eş ve ortağın gelirleri konusunda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili verilen sözleri bugün taahhüt olarak kabul etmemelisiniz. Genel olarak iletişim hatalarına ve yanılgılara açık bir günden geçmektesiniz.

21 Kasım 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu cumartesi, yakın çevrenizdeki (akraba, kardeş, komşu, arkadaş) insanlarla anlaşmak kolay olmayabilir. Günlük işlerinizde vehayatınızda kolay tepkiler vermeye ve birtakım ilişki çekişmelerine açık olabilirsiniz. İş hayatınızda fırsatlara açık bir gün.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizi yaparken, birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizde alttan almaya özen göstermenizde, krizler yaratmamaya çalışmakta yarar var, ya da komşularınız/kardeşlerinizle.  İş ortamınızda kadınarkadaşlarınızla tartışmamaya, gerilmemeye özen gösterin ya da dışarıdanyaptığınız kimselere karşı daha sabırlı olun.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önümüzdeki üç hafta içerisinde Merkür'ün sizin için olumlu etkileri olabilir. Kendinizi ve fikirlerinizi özgürce ifade edebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. İş ortamınızda görüş ve önerilerinizi beğendirmekte zorlanıyorsanız, daha etkili ve daha yaratıcı yöntemler deneyebilirsiniz.

21 Kasım 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 51' 42"
Ay
Kova
15° 40' 27"
Merkür
Koç
17° 31' 48"
Venüs
Boğa
02° 49' 21"
Mars
Koç
00° 51' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 18' 10"
Satürn
Balık
16° 42' 17"
Uranüs
Boğa
22° 25' 55"
Neptün
Balık
28° 57' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 31"
Lilith
Başak
23° 30' 07"
True Node
Koç
15° 20' 35"
Son Güncelleme : 01/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>