Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aradığınız her şey onda var. Bir önceki ilişkinizde kaybettiğiniz ne varsa hepsini yeniden kazanıyorsunuz. En önemlisi de kendinize olan ve karşı cinse olan güveniniz. Ten uyumunuz da mükemmel.

Kolektif çalışma yürütmek zorunda olduğunuz birisiyle aranızdaki gerilim sürüyor. Onun yumuşama için attığı adımları görmezden geliyorsunuz. Bugün yine aranızdaki buzları eritmek için bir adım daha atabilir.

Yapmak zorunda kaldığınız bazı harcamalar bütçenizde delikler açıyor. Bundan sonraki süreçte bu harcamalarınız biteceği için rahat bir nefes alabilirsiniz. Bir arkadaşınız sizden aldığı bir borcu unutmuş görünüyor.

Kendinizi yorgun ve halsız hissedebilirsiniz. Biraz dinlenmeniz ve kendinizle ilgilenmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün önceden aldığınız bir kararı uygulamak istiyorsunuz.. Karar aşamasına birlikte geldiğiniz insanları çok iyi tanıyorsunuz. Bu yüzden kafanız biraz karışık. Bir yakınınıza verdiğiniz bir sözü yerine getirememenin telaşını yaşıyorsunuz. O sizin çabalarınızın farkında, sizin aşan bazı durumları da biliyor. Endişelenmeniz yersiz. Özel yaşamınızdaki mükemmel gelişme sürüyor.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar günümüz saat 02:43 Ay-Boğa burcu geçişiyle başlıyor. Maddi konularda sakince düşünmek gerekiyor. Genel olarak üzerimize sorumluluk yüklenmesinden pek hoşlanmayız. Rahat etmek, huzur bulmak ihtiyacımız gayet yoğundur. Geleceğimiz veya şu anki durumumuzla alakalı düşündüğümüzde, güvence olgusu ister istemez öne çıkar. Saat 08:36 Ay-Mars görünümü, özel hayatınızla ilgili konular üzerinde düşünme gereği duyabilirsiniz. Eğer hayat, umduğunuz gibi geçmiyorsa, hala bir şeyleri kafanızın içinde tam olarak oturtamıyorsanız bu görünüm ciddi anlamda düşünmenizi sağlayıcıdır. Saat 14:54 Ay-Satürn görünümü, saygınlık görmeyi arzu ettiğiniz gibi, sizin için oldukça değerli olan kişilere de yardımcı olmanız ve sevginizi hissettirmeniz kolaydır. Yalnız bütün bunların karşılığında beklentiniz, ne olursa olsun üzerinizde otorite kurulmaya kalkışılmaması ve bir durum varsa eğer, sizinle tatlı bir şekilde konuşularak halledilmeye çalışılmasıdır.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ufacık bir meselede dahi tepkini göstermeye hazırsın! İlişkilerinde karşı taraftan sana daha çok güven vermesini beklediğin bir gün. Karşı tarafın güvenilirliğini ölçmek adına karşındakineortaklığı gibi büyük tekliflerde bulunabilirsin. Bekâr bir Aslan burcuysan, sosyal medya üzerinden tanıyacağın birinden çok etkilenebilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir burcuysan, sorunlarınız üzerinden yorumlar yapanlara rest çekebilirsin. Özel hayatına kimse karışsın istemeyeceksin. Ailendeki insanlarla seni karşı karşıya getiren konular üzerine yine tartışabilirsin. Hassasiyet sahibi olduğun konularda rest çekmekte özgürsün!

21 Kasım 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili konuların gündemde olduğu bir gün olabilir. İş akışınıza bugün kendinizi zor adapte edebilirsiniz. Aşk ve ilişkilerde güzel gelişmeler gündeminizde olacaktır.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde rahat ilerleyeceksiniz. Üstlerinizle iletişiminizde kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz. Yine de ilerleyen zamanlarda iletişimden kaynaklı sıkıntılar çıkabilir. Koyduğunuz hedeflere ulaşmak için değişim yoluna gidebilirsiniz. Göz önünde olmak size iyi hissettirecektir.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın ilişki kurduğunuz kişilerle bir araya gelebilir ve çeşitli faaliyetlerde yer alabilirsiniz. Alacağınız teklifler duygularınızın dalgalandıracak.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden imajınız üzerinde yeni bir değişiklik yapmayı tercih etmemeli, olası geçici sağlık sorunlarınızın üzerinde durmamalı ve ikili ilişkilerinizde yeni kararlar almamalısınız. Ruh halinizde geçici olarak durağanlık, belirsizlik hissedebilirsiniz.

21 Kasım 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gururlu, tutkulu ve aristokrat Aslanlar, bilinirlik için uygun bir gün. İmaj yenileyen toplumsal sorumluluklar gelişebilir. Yaşam alanınızı yenileme arzunuz yüksek. Gün boyu üretim ve planlama içinde olacaksınız.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün kariyerinizi anlatan 10. evinizi ziyaret edecek. Hafta sonunda ortaklıklar, kariyer ile ilgili gelecek planları ve özel hayatınızdaki insanla aranızdaki ilişkinin nasıl ilerlediğine büyüteç tutacaksınız. Duygudan ziyade akıl ve sağduyu ile kararlar almalısınız. Hem sizi hem karşınızdakileri mutlu kılacak ortak çözümler bulmalısınız. Aksi takdirde ilişkilerde gerilme meydana gelir.

21 Kasım 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece keyifli ve eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Alacağınız haberler ve davetler sizi harekete geçirecek. Çok hoş organizasyonlar yapabilir, isteklerinizi açık ve ikna edici bir tavır içinde belirtebilirsiniz.

21 Kasım 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 00' 26" R
Ay
Terazi
25° 15' 03" R
Merkür
Boğa
06° 29' 37"
Venüs
Boğa
25° 56' 09"
Mars
Koç
15° 14' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 24"
Satürn
Balık
18° 07' 03"
Uranüs
Boğa
23° 31' 09"
Neptün
Balık
29° 26' 33"
Plüton
Kova
02° 01' 51"
Chiron
Koç
21° 44' 03"
Lilith
Başak
25° 35' 03"
True Node
Koç
14° 56' 11"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>