Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkide haksızlığa uğradığınız şeklindeki yaklaşımınızda gizli bencillikler var. Onun aşırı alınganlıklarına karşı daha ilgili tavırlar belirleyebilirsiniz. Zamanla her şeyin değiştiğini göreceksiniz.

Bugünlerde yararlıgezileriniz olabilir. Mesleğinizde yeni aşamalar kaydetmek istiyorsunuz. Yetkililerinizle ilişkilerinizi daha ılımlı bir platforma taşımanızda yarar var.

Akraba ilişkilerinizde süregelen satış içerikli kırgınlık, daha düşünceli davranmanızı gerektiriyor. Aldığınız para konulu bir duyuma belli araştırmalardan sonra daha serinkanlı yaklaşacaksınız.

Haksızlığa uğramayacağınıza çok inandığınız bazı ilişkilerinizde, zor kabulleneceğiniz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Konuyla ilgili girişimlerinizde belli yalnızlıklarınız olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda yeniliğe karşı gösterdiğiniz duyarlılık, sizi yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz yeni oluşumlar içine sokabilir. Moral durumunuzu ve onunla bağlantılı olarak beden sağlığınızı pozitif etkilenmelere açmalısınız. Olumsuzluğa koşullanıp ele aldığınız bir çok konu, esasında belli umutlarınızı geliştirebilecek boyutlarda sürprizlere açık.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Jüpiter-Uranüs-Pluto gezegenleri arasında 20 ve 21 Nisan tarihlerinde oluşacak büyük kare görünüm,  etkilerini, tüm bu gezegen geçişlerinin açılımını yaparak izah etmek isterim. Böylece boşu boşuna gerilim yaşamaz, nasıl ele alınması gerektiğini anlamış olursunuz.  Uranüs-Koç burcu geçişi,  size yenilikçi düşünme, gelişim ve büyüme yönünde hız kazandırmakta. Eskiye bağımlı kalmamanızı sağlayan bu enerji, size değişim fırsatları getiriyor. Pluto-Oğlak burcu geçişi,  sağlığınız ve çalışma hayatınıza önem vermenizi söylüyor. Jüpiter-Yengeç burcunda  size hayata dair  farkındalık gücü aşılarken, değerlerinizin kıymetini anlamamızda rehberlik ediyor. Gördüğünüz gibi, bazı alanlarda zorlanıyoruz ancak bazı alanlarda gelişiyoruz, büyüyoruz.  Her yaşanan deneyimin bize kattığı bir ders ve ödül var. Bir de böyle bakarsak, neden bu böyle demek yerine, olana göre hayatımızı yaşamış oluruz. Saat 03:27 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki görünüm, özgürlüğünü hiçbir şeye değişmeyecek olan bireyin, istemediği bazı durumlar karşısındaki isyanıdır. Çünkü artık rutin bir yaşamın içinde soluklanması mümkün değildir. Bir işaret beklemektedir. İşte bu işaretin gecikmesi onu yormakta hatta kimi zaman öfkelendirmektedir. Saat 03:32 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, büyümek, gelişmek, dönüşmek isteğimizi yükseltiyor. Bizi derinliklerimizle temasa geçiriyor. Elimize batanları, yüreğimizi acıtanları temizleyip yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Ancak bunun kolay olmayacağının da farkındayız. Saat 03:33 Ay-Jüpiter karşıtlığıhayatımız, sağlığımız, sorumluluklarımız, aile yakınlarımızla ilgili konular üzerinde bir hayli hassas düşünmemize neden olabilir. Bir şeylere mecbur edilmekten hoşlanmayız. Saat 04:56  Ay-Mars görünümü, hayatınızla ilgili mevzularda özgürce ilişki yaşamak ve size ait değerleri korumak son derece önemlidir. Kendinizi ifade gücünüz yüksektir ve hedeflerinizi ele geçirme arzunuz büyüktür. Ancak hangi konuda olursa olsun, bu saatlerde sakin olmakta yarar var.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygu derinliği içinde olacağınız bugün, her şeyi farklı yönden algılıyorsunuz. Geçmiş yaşamınızla ilgili eski pürüzler kafanıza takıyor olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin sizinle olan beraberliğinde, sosyal statünüze önem veriyor olması, sizi daha da seçici yapabilir. Bugün, günlük yaşamınızda tatmin edici, bir performans gösteriyorsunuz.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Akla yatkın olmayan işler peşinde koşan ya da ilkesel olarak size ters konularda onayınızı bekleyen kişilere direnç gösterebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Ani, beklenmedik ve şaşırtıcı gelişmelere açık günlerdeyiz. Tedbir olarak, öfkemizi kontrol etmeli, riskli kişi, ortam ve durumlardan uzak durmalı, ufak tefek kazalara dikkat etmeli ve ani tepkiler vermekten kaçınmalıyız.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumluluk ve detayların önemli olduğu işlerinizle ilgili yoğun bir gün geçireceksiniz. Plan ve projelerinizi tamamlamaya öncelik vermelisiniz. Çalışma arkadaşları ve zamanında yetişmesi gereken işler sizi epey yorabilir. Ancak günün sonunda çok şey yapmış olduğunuzu görebilirsiniz. Sağlık açısından, vitamin takviyesi yapmanız faydalı olabilir.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ALINGANLIKLARDAN uzak kalmalı ve partnerinizin sözlerinden yanlış anlamlar çıkarmamalısınız. Uzlaşmacı olun.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, dış dünyadan uzaklaşabilirsiniz. Kendi içinize kapanma eğilimine girmeniz mümkündür. Tüm vaktinizi bir odaya kapanıp yalnız başınıza geçirebilir, çeşitli düşüncelere dalabilir, iç dünyanızla ilgilenebilirsiniz.

21 Nisan 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 57' 09" R
Ay
Oğlak
04° 55' 43"
Merkür
Koç
16° 24' 33"
Venüs
Koç
29° 07' 53"
Mars
Balık
28° 33' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 14"
Satürn
Balık
16° 26' 26"
Uranüs
Boğa
22° 15' 39"
Neptün
Balık
28° 51' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 23"
Lilith
Başak
23° 10' 10"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:36

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>