Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzde bir niyetsizlik, bir küskünlük gözleniyor. Bu akşam tanıştırılacağınız kişi bu halinize son verebilir. Siz önce karamsarlığınızı atmalı ve bu akşamki tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz.

Tatminsizliğiniz işinizin türüyle ilgili. Bu yüzden çok istekli çalışmıyor ve bunu gizleyemiyorsunuz. Huzursuz görüntünüz göze batıyor. Hafta sonunuzu dinlenerek geçirin ve gönlünüzdekiiçin araştırmalar yapın.

Biraz daha hesaplı yaşayabilirsiniz. Bu günlerde alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak, Bazı açıklarınızı kapatacak, geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız.

Dostluk ilişkilerinde ne kadar sıkı biri olduğunuzu bazı arkadaşlarınıza yeterince anlatamamış olabilirsiniz. Bu tür kuşkulara açık ilişkilerinizi fark edebilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içinde uzun bir yolculuk görünüyor. Yakında netleşecek ve hazırlıklara başlayacaksınız. Önemli diyerek aldığınız birtakım kararlarınızın arkasında durmasını bilmelisiniz. Bu zaafı arada bir gösterebiliyor, sizi yakından tanıyanları bu tavrınızla şaşırtıyorsunuz. Aralarını yaptığınız iki kırgın arkadaşınızın size bugün bir daveti olabilir.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, yeni haftanın ilk etkili enerjisi, saat 13:26 da gerçekleşecektir. Ay-Merkür arasındaki bu mücadeleci görünüm,  parasal konular ve hedefleriniz anlamında dikkatlice düşünmenin önemini hatırlatıyor. Hızlı bağlantılar, haberleşme ve yoğunlukların sizi iki misli yorabileceğinin altını çiziyor.Saat 15:39 Ay-Neptün karşıtlığı, gelir ve gider dengenizi gerçekçi bir şekilde ele almanın önemini vurguluyor. Eskilerin deyimiyle, ayağımızı yorganımıza göre uzatmak gerekiyor. Saat 16:46  Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, siz Aslanlar için tabii ki son derece olumlu değişimleri işaret ediyor. Özgüven duygunuzu yükseltiyor. Kendinizle ilgili yapmak istediğiniz yenilikleri uygulamak adına hevesli olduğunuzu gösteriyor. Karşınıza çıkan fırsatlar, sürprizler hemhayatınız hem kişisel ilişkileriniz hem de dış dünya ile olan her türlü bağlantınızın kuvvetlenmesini sağlıyor. Girişimlerde bulunarak, farklı yerlere seyahatler ederek, yeni insanlarla tanışarak, cesur adımlar atarak hayatınıza yeni bir yön çizebilirsiniz. Sadece şu andaki mevcut konumunuzda, yerleşim yerinizde değişimler yaşanabilir. Bunların tümü gelişimin, büyümenin işaretçisidir. Bu görünümü sadece bugünle sınırlı tutmayalım. Bu bir starttır. Zamanı geldiğinde belki bir ay içinde belki hemen, haritanızdaki işaretlere göre oluşacaktır. Birçok insanın size destek vereceğini, gelişiminize katkıda bulunacağını söyleyebilirim. Artık eskiye dur, yeniye buyur demek ve buna gönülden inanmak zamanıdır. Haberler gelir, harekete geçebilir, karşınıza çıkan fırsatlar sayesinde yeni bir sayfadan hayata bakabilirsiniz. Yeni haftamızın bizlere şans, değişim, yenilik, güzellik, mutluluk getirmesi dileğimle,

22 Haziran 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olumlu bir enerji içinde olmanızdan dolayı, fırsatların ayağınıza gelmesi karşısında sizde şaşırabilirsiniz. Kendinizi ve çevrenizi mutlu görmek isteyeceksiniz. Partnerinizle özel konuşmalar yapacaksınız. Düşüncelerinizin kabul görmesi kişisel enerjinizin daha da yükselmesine neden olacaktır. Mutluluk ve başarı yollarının size sunacağı güzel yansımalardan faydalanacaksınız.

19 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı anlaşmaların, ilişkilerin veya planların belli bir bir şekilde ilerleyeceğini düşünmeye başlarken değişkenlik gösteren olaylar beklenmedik gelişmeleri gündeme taşıyabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Haftanın ilk yarısına, kafa karışıklıkları, yanıltıcı kişiler, konsantrasyon problemleri, yanılma ihtimali, unutkanlıklar ya da dalgınlıklar damga vurabilir. Belli imzalar atmadan önce her şeyin net olarak belirtilip belirtilmediğinden emin olmakta, aldatıcı kişilere karşı tedbir almakta fayda vardır. Unutulan eşyalar, karıştırılan yollar, dikkat eksikliğine bağlı hatalar, sanıldığı gibi olmayan kişiler, olaylar ya da kararsızlıklar söz konusu olabilir. Hayallerimize uyum sağlamayan fikirler veya açıklamalar da gündemde bu hafta, ama genelde yenilikler ve olumlu gelişmeler var hayatlarımızda. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Haziran 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayacağınız zamanlar var. Bu konuda yeni haberler alabilirsiniz. Gün içinde bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yenilik getirebilirsiniz. Çevrenizdeki değişiklikler sizi de etkileyebilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAKIN dostlarınızla sanatsal çalışmalar içine girebilirsiniz. Onlarla gücünüzü birleştirmek isteyeceksiniz. Kârlı çıkacaksınız.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Topluluklar içinde zekanız ve ince düşüncelerinizle ön planda olacağınız bugün, faydalı ve etkiligörüşmeleri gerçekleştirebilir, paranızda artış yaşayabilir, finansal işlerinizi tamamlayabilir ve özel yaşamınızda keyifli, mutluluk veren görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Moral ve motivasyonunuzun yüksek olduğu bir gündesiniz.

22 Haziran 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınız için atacağınız adımlarda, az tanıdığınız insanlardan güzel açılımlar ve destekler görmeniz mümkün. Kendinizi geliştireceğiniz alanlarda güzel sonuçlar elde etmeye yatkınsınız.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda. Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız Aslanlar için oldukça romantik günler kapıda. Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Özel hayatınıza ilişkin olumlu gelişmeler var

22 Haziran 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

22 Haziran 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 07' 45" R
Ay
Terazi
01° 57' 06"
Merkür
Boğa
03° 45' 31"
Venüs
Boğa
23° 32' 10"
Mars
Koç
13° 45' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 47"
Satürn
Balık
17° 59' 30"
Uranüs
Boğa
23° 24' 22"
Neptün
Balık
29° 23' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 16"
Lilith
Başak
25° 22' 04"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>