Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi karışık bir aşk ilişkisi içinde bulabilirsiniz. Hiç alışık olmadığınız bu durum sizi yorabilir, incitebilir. Karşı konulmaz bir aşka doğru hızla ilerliyorsunuz. Uyarıları dikkate almıyorsunuz, yaşayıp göreceksiniz.

İş yaşamında daha donanımlı hale gelmek için, her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorsunuz. Bu günlerde yeni şeyler öğrenmek için sıkı bir çalışma içine girebilirsiniz.

Bir yakınınız büyük bir sorumluluk duygusuyla sizi destekliyor. Kalıcı bir ferahlama söz konusu değil ama günlük yaşamınızı şimdilik sorunsuz hallediyorsunuz.

Yaşamınızda yeni bir dönem açılmak üzere. Tanımadığınız yeni sorunlarla ilk kez tanışacaksınız. Dikkatli olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi sürekli ve çok özleyen birisi var. Ondan ayrı kalmakla böylesi bir özleme düşeceğinizi siz de düşünememiştiniz. Bu karşılıklı özlem çok seyrek kavuşmalarla giderilebilecek. Bugün ondan alacağınız bir haber bütün gününüzün iyi geçmesine neden olacak. Kendinizle ilgili aldığınız kararlara harfiyen uyduğunuz için kendinizle çok barışıksınız.

22 Kasım 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 22 Kasım saat 00:22-21 Aralık saat 13:44 tarihleri arasında Güneş-Yay burcu geçişi, aşkta daha ciddi hareket etmeyi ve düşünmeyi sağlıyor. Bunun nedeni, Satürnün buradaki etkisidir. Öyle kolay kolay ilişkilerde her şeyin emrimize amade olduğunu söyleyemeyiz. Aşkta fikren anlaşmak kadar sorumluluk ve hoşgörünün de yeri ve önemi büyüktür. Kaldı ki, Satürn burcunuzla uyumlu görünüm yaptığı için, yaşça olgun kişilere daha fazla çekilirsiniz. Birbirinize verdiğiniz önem, farklı görüşlerinize saygı göstermenize bağlı olarak gelişecektir. Saat 11:35 Ay-Venüs olumlu görünümü, parasal konularda hesabınızı bilmeniz gerektiğini işaret ediyor. Hiçbir şeyin hayatta garantisi yok. Onun içindir ki, işinizi, paranızı risk altına almamakta yarar var. Saat 17:31 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, işlerinizi huzur içinde yapmak, paylaşımda bulunmaktan yanasınız. Sağlık-iş veya bazı düzenlemeler için bürokratik işlemlerle uğraşabilirsiniz. Saat 18:37 Ay-Pluto olumlu açısı, destek görme ihtiyacının simgesidir. Ancak bu destek birilerinin üzerinizde denetim uygulamasına yol açacaksa veya birileri tarafından iyi niyetinizin kullanılması şeklinde olacaksa buna kesinlikle izniniz yoktur. Saat 20:41-23 Kasım 22:42 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süre içinde arkadaşlık ilişkilerinde hesapçı tutumların sizi rahatsız etmesi mümkündür. Siz düşüncelerinizi gerçekten anlayan ve doğru şekilde yorumlayan kişilerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorsunuz. Ancak bazı insanları anlamakta güçlük çektiğinizi düşünebilirsiniz. Saat 21:19 Merkür-Jüpiter görünümü, aşk hayatımızı canlandıran yeniliklerin, gelişmelerin göstergesidir. Duygularınızı öyle güzel ifade edersiniz ki sizi can kulağıyla dinlerler. Bu yeni bir aşkın, heyecanın işaretçisidir. Bir yere bağlı kalmak yerine, gezmeyi, konuşmayı, bağlantı kurmayı istersiniz. İnsanları güzelliğiniz, çekiciliğinizle kendinize hayran bırakırsınız. Hafta sonu için seyahat planı yapabilirsiniz. Özel bir akşam diyebiliriz. Belki de bir kutlama, ilk kez bir araya gelecek çiftler açısından olumludur. Sosyal ilişkiler, yakın arkadaşlar, cemiyet hayatı, sevdiğiniz kişilerle temasınız güçlenir. Pozitif insanlarla bir arada olursunuz. Sohbet etmekten hoşlanırsınız. Aşk hayatınız heyecanlı gelişmeleri, hoşunuza gidecek değişimleri işaret ediyor. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

22 Kasım 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay'ın konumu, para evinizi etkilemekte, dünyevi ve maddesel konular gündem kazanmaktadır. Meslek yaşantınızla ilgili çalışmaların karşılığını görmek konusunda, tereddütleriniz olmasın. Maddesel konularda gerekli atılımlarınızı yapmalısınız. Düşündüğünüz olumsuz düşünceler yüzünden kafanızı karışıyor.

22 Kasım 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız yerde yapacağınız bazı düzenlemeler çevrenize de olumlu yansıyacaktır. Ufak sürprizler ve hoşluklar önem verdiğiniz kişilerle ilişkinizi güçlendirebilir. Formunuza özen göstermeniz gereken günlerdesiniz.Günün Atmosferi:Hayalperest yaklaşımlardan veya varsayımlardan kaçınmalı ve gerçekçi olunmalı. Kararsızlıklar vea iniş çıkışlı durumlar olabilir. Öğle öncesi saatlerde yanlış anlaşılmalara karşı esnek ve affedici olmak yararlı olabilir. Farklı engel veya aksilikler de olabilir. Dedikodu yapmaktan veya söylentilere inanarak hareket etmekten kaçınmalı. Öğle sonrası saatlerde ise, olumlu gelişmeler veya duyumlar söz konusu. Olumlu ve zarif kişilerlebirlikleri veya arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Öğreneceğiniz kadar öğreteceğiniz şeyler de olabilir. Olumlu iletişim kurmaya veya yaşadığınız yerde koşullarınızı iyileştirmeye çalışmanızda fayda var. Ancak, ihmal edilen görev ve sorumluluklar sorun yaratabilir ve duygusal yaklaşımlarde sorun yaratabilir. Planlı programlı ilerlemeli ve dikkatli olmalısınız. Kurallarla ilgili veya yapısal problemler dikkat gerektiriyor.

22 Kasım 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda daha mücadeleci olabilirsiniz. Sizi uğraştıran konular gündeme gelebilir. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişiklikler olabilir. Başarılı olmak istediğiniz konularda çaba ortaya koyabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Yeni fikirlerinizle ilgili paylaşım içinde olabilirsiniz.

22 Kasım 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimde zorlanabilirsiniz. Belli konularda anlaşmaya varılmadan önce çok iyi düşünülmelisiniz. Yanıltıcı kişilerle kırşılaşabilirsiniz. Sezgilerinizi devreye sokmalısınız.

22 Kasım 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sahip olduğunuz maddi manevi değerlere şükrederek, elinizde olanlar için sonsuz bir mutluluk ve şükran hissedebilirsiniz. İlişkilerinizi ve finansal durumunuzu geliştiren görüşmeler yapabileceğiniz bugün, sizin için manevi değeri olan bir hediye alabilirsiniz.

22 Kasım 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda alacağınız bir teklif sizi havalara zıplatabilir. Sanatsal işlerinizde çok güzel bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Bugün karşınıza çıkacak bir reklam fırsatı sizi çok mutlu edebilir.

22 Kasım 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi değer yarattığınız tüm konularda hevesli ve titiz bir tutumla başlayacağınız bu salı gününde,bağlantılarınızla diyaloglar çok önem taşıyacaktır.Bu süreçte ayrıcave eğitim çevresinden kişilerle veya komşularınızla dengeli diyaloglara girebileceğiniz bir dönem deneyimleyebilirsiniz. Çocuklarınızın eğitimi, hobilerinizi gelir getiren bir işe çevirme gibi meselelerde ilerleme sağlayabileceğiniz özel etkilere de sahip olacaksınız. Sosyal çevrenizden fayda sağlama ve hayat standartlarınızı arttırmanın yollarını öğreneceğiniz bir etkidesiniz.

22 Kasım 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

22 Kasım 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 03' 14" R
Ay
Terazi
25° 50' 19" R
Merkür
Boğa
06° 33' 49"
Venüs
Boğa
25° 59' 44"
Mars
Koç
15° 16' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 05"
Satürn
Balık
18° 07' 14"
Uranüs
Boğa
23° 31' 19"
Neptün
Balık
29° 26' 37"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 12"
Lilith
Başak
25° 35' 22"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>